Tequila?



Valborg imorgon eller idag kanske det blir då klockan är över 00:00. Jag kan inte sova, tror det beror på kaffet jag drack förut. Not to clever one may say. Hittade väl en ganska passande bild inför valborg. Denna här är tagen som ni kanske listat ut på en tequilakväll i Nynäshamn. Bilden talar väl för sig själv. Hoppas att kommande kväll blir i denna anda. Dock kanske utan tequilan då jag har en förmåga att tappa bort både det ena och andra under tequilarus. Senast var det min telefon, eller inte telefonen i sig utan de tillhörande  knapparna. Höhö! Så kan de gå. De återfanns några dagar efter av min mor i torktummlaren. Hur de kom från Munkens dansgolv och dit är ett stort mysterium!?

Rock´n roll vänner, på fredag kanske det är en liknande bild fast med Jack Daniels flaskan jag kramar.

(och för er som trodde man började supa ordentligt när man börjar högskolan, screw you, jag var ett lika stort bad ass redan innan!  Per, åter igen, nykterist och allt som han är fråga mig häromdagen vad jag hade lärt mig på att jag cyklade omkull på fyllan och skrapa sönder mig, varav jag svarade: Att inte cykla när jag super! Jag tror han hellre hade velat ha ett förnuftigt svar som; Jag ska dricka mindre och se till att jag kan ta mig hem helskinnad!  Någon dag ska jag bli ordentlig men inte idag, och inte imorgon, jag har ju en moster att leva upp till)

Det gnager i mig

Idag har varit en riktigt lång dag. Jag är faktiskt väldigt trött. Det svider i ögonen. Har fått en del skola gjord och vi börjar faktiskt bli relativt klara med vårat projekt. Det känns bra men samtidigt så har jag alltid en himla massa ångest inför tentor och inlämningsuppgifter. Svårt att släppa saker men försöker slappna av men stressen gnager sig i magen och lämnar någon slags stresssyndrom som jag annars har kunnat träna bort men nu när jag inte kunnat träna så håller den på att äta upp mig inifrån. Samtidigt som jag kan utse mig själv som en kojl och laidback människa så finns det verkligen vissa saker som kan få mig att vilja kräkas.
Dock tog jag mig en riktig hurtig promenad idag och lyckades gå bort lite av det där gnaget som ligger och filurar någonstans mellan magen och bröstkorgen. Skönt!
Imorgon ska jag försöka göra ett ryck och ta mig till gymmet och köra överkropp iaf, fy fan vad tungt det kommer gå men jag saknar det lika mycket som att jag vet att det kommer bli jobbigt.
Jag hade velat ta ett glas vin ikväll men stänger av det suget då jag vet att allt för mycket sprit i ångestladdade tillfällen aldrig riktigt slutar så bra som man vill, utan jag rider ut denna storm istället! Ibland måste man helt enkelt bara bita ihop ordentligt och lägga is i magen och vara den cooling som man är, haha!  Jag gjorde en frukdrink till middag istället och njöt av den. Jag tyckte det var helt rätt val. Dock så nej, jag har inte fått för mig att bara äta frukt igen även om det är jävligt gott men jag måste ju  få äta någon måltid med frukt. haha. Bara inte alla! 

Jag tror fan inte jag har något mer att tillägga idag/kväll. Jag vet inte riktigt om jag orkar heller. Jag är trött och lite småbutter eller nej det är de där som gnager. Jag vill inte att det ska gnaga, jag hatar gnag. Take it away. Jag gillar inte den känslan, jag vill vara glad, sprallig och fruktansvärt mongo! Haha!

Nej, Rock´n roll vänner! När man sover så gnager det iaf inte.

Måndag

Per säger:
 Du är rolig du   Åh, kan inte du komma och besöka min teatergrupp med tio brunstiga tonårstjejer? De ställer bara massa snuskfrågor till mig och jag behöver nån som kan hjälpa mig att ge svar på allt 
Jessica säger:
 Haha, då har du hittat rätt människa 
 Hur gamla är de och vad vill de har reda på?
Per säger:
 9 av dem går i sjuan och en går i nian och tro mig, de vill veta allt   Fast mest är det om mig de vill veta så du kanske inte är till nån större hjälp ändå, om du inte kan låtsas vara min flickvän och berätta allt om min förträffliga nakenhet 
Jessica säger:
 Hahahaha, det kan jag lätt fixa   skvallra med högstadiebrudar.

Per är en gammal klasskompis från gymnasiet. Han är min Per hela dagen!
Jag tror inte jag har ändrats spec mycket i min öppenhet insåg jag när han skrev till mig. Ganska samma som för 6 år sedan, kanske mer strukturerad nu, mer utvidgad men still the same. Jag skäms inte, har inga hämmningar men kan bli rätt så blyg i vissa situationer. Då hettar det till om kinderna!

Ikväll har jag bara softat, det har varit otroligt skönt. Snart är det project runway, måste se. Gillar sådana program. Skapande program. Därför jag gillar roomservice med. Tänk om de kunde starta ett fotoprogram. Då skulle jag vara bänkad!
Har redan tröttnat på Ipred-lagen. Den suger! De mesta som man laddade ner förut var tv-serier. Sådant som ändå kommer sändas på tv, men eftersom Sverige är så förbannat segt så kommer ju saker och ting inte hit med en gång och vissa serier kommer inte alls så då var det perfekt att ladda ner och kolla på om kvällarna. Jag betalar fan tv-licens så man kan ju faktiskt se det som så att jag betalar för det jag ser ändå eftersom det ändå sänds på svensk tv fast något halvår efter att jag laddat hem och sett det. Jag betalar ju även för att ha boxern så jag betalar fan för mig trots allt.
Nu blev det nog mycket "fan" men så är det faktiskt. Det är fan!
Förstår inte varför man inte kan se Internet som ett stort bibliotek där människor lånar av varandra. Jag skulle tillomed kunna tänka mig betala för att ladda ner PÅ ETT VILLKOR, att pengarna går direkt till skaparna av musiken, filmen osv och inte till några mellanhänder. En tanke iaf!
Jag förstår att musiker som lever på sin musik måste ha den inkomsten men nedladdningen kan också ha bra effekter för nystartade band att skapa en lyssnarkrets.
Jag tänker inte ens räkna på hur mycket pengar jag lägger på att se de band jag gillar och är intresserad av varje år. Det är ett antal tusen kr.

Jag längtar efter mina skattepengar. Då blir det nytt objektiv till min bebis! Wohoo!

Nej nu blir det mera te och slappa röv framför tvn.

Rock´n roll!




Kreativa systrar



Jag älskar min och min syrras kreativa sida. Vi har den....inte alls! Jag skrattar varenda gång någon av oss är tvungna att rita. Här har vi smyckat våra mästervärk påväg till Kalmar i januari. Mamma jobbade och vi såg till att klottra lite under tiden. höhö.  Vi har samma dåliga humor också. Det ser ni kanske på bilderna.

Plugga snart då. Känner mig pepp. näää!
Nu kom Fia!

Rock´n roll!

Söndagkväll!

Soft söndag måste jag säga.
Storstäda mitt rum, nu är det rent som fan och plockat lite i övriga lgh:en och så. Bakat en kaka som blev en aning misslyckad men får helt enkelt göra om den för jag tänker inte ge mig förrän den är perfekt. Helt perfekt. Bjöd Hanna och David på en snabbfika så de fick äta den och paus i deras plugg. Gick en fotorunda efter det för mig själv för att koppla av och koppla bort allt annat runt omkring mig och tror jag lyckades ganska bara med att ruska av mig saker jag inte borde bry mig om eller tänka på. Gick en runda till med Henke precis efter. Så blev en långpromenad på 2 timmar. Skönt som fan, fint väder och varmt i luften. Henke is my man uber alles. Jag har saknat honom dessa två veckor jag inte sett honom. Han är genomgo och bara så underbart härlig, okomplicerad och där är det inget bullshit! Sånt uppskattar jag! Jag ser helst att komplicerade saker och sånt försvinner bort från mig och vill helst inte bli indragen i saker. Inte min grej. Jag håller mig helst utanför allt som har med sådant att göra och därför är det så jävla nice att träffa Henke the man och bara vara. Ja, jag är konflikrädd. Jag tycker sånt oftast är onödigt. Antingen så säger man som det är eller så helt enkelt skiter man i allt. Det är min teori. Så gör jag. Det brukar fungera. haha.
Föredrar att ta saker enkelt och smidigt och soft. Stressar jag upp mig så går jag en promenad eller sätter på musik så försöker jag skaka av mig sakerna.

Fia är tillbaka, det är nice. Jag har saknat henne fast hon bara varit borta i 2 dagar. Helt sjukt. Haha. Jag är sugen på att skaka rumpa och har jag tur så är jag så pass läkt till valborg att det inte ska vara några problem. Shake that ass säger jag bara.

Lagom när mor kommer hem från Rom åker syss till Riga på nått spa med jobbet. Jag är inte alls bitt...jag menar avundsjuk. vad får jag? Jo en jävla opponering i förvaltning. Wohoo. Im satisfied. Or not! Nej nu är det faktiskt så att du valt detta snälla Jessica så det är bara att le och säga: Fan vad roligt det är med en kurs i förvaltning. Jag är övertygad!

Jag måste lova mig själv att äta bättre veckan som kommer. Jag har varit kass på det den senaste veckan. Jag vet inte vad som hänt med mig. Ska göra någon riktigt bra mat imorgon och försöka få min kladdkaka uppäten. Funderar på att ge bort den om inte mina roomisar har ätit upp den till imorgon. Hm, någon som vill ha?

Klockan är redan 23:00. Tyckte det var nyss jag vakna. Helt otroligt. Dags att krypa ner och sussa. Skönt, jag gillar att sova trots att jag inte sover så mycket som jag gjorde förr. Det är mysigt att ligga och glo på tv innan man ska sova och somna in till Scrubs och vakna till nyhetsmorgon! Hur nu det går till vet jag dock inte eftersom programmen inte går på samma kanal men jag lyckas väl kanske byta kanal under natten, haha!

Well Rock´n roll vänner!






Fåglar är onda

Oyeah. Nästan all hud har ramlat av nu så nu är fan inte långt kvar tills jag kommer kunna skutta som vanligt. Har redan börjat lite idag. Haha.

Syss och jag delar verkligen vårat hat till fåglar, pratade med henne förut när hon tvättade bilen och jag bakade Pollykladdkaka, (den blev lite ful men säkert ätbar), när hon slitit med bilen och fått den riktigt ren och tankat den så det fanns disel på den och allt så kommer det en fågel och skiter på bilen. Jag säger att fåglar är onda. De är ute efter oss men vi har fan inte gjort dem något!

Ska man ta och städa sitt rum kanske, ordentligt?!

Grillfest igår iaf, jag lyckades bli lite småfull fast jag gick dit utan något att dricka. Det gjorde jag bra! Hehe. Det var inte meningen att jag skulle dricka men när folk bjuder så säger Jessica inte nej. Jag lider av dålig karaktär när det kommer till alkohol! Dock var jag duktig och gick hem när mina  grannar gick hem och fortsatte inte ut. De ni! Blev lite family guy med David efter och snack sen somna vi båda två. Trötta!
Har saknat Fia denna helg, men hoppas hon har haft det super hemma i Tibro. Fia snart måste vi supa till och flumma oss ordentligt. Jag var på danshumör igår som fan, du måste komma och dansa med mig!

Nej, städa upp och sen hitta någon som vill äta upp kladdkakan med mig!

Rock´n roll



Titta syss. Jag hittade fjädrar som tillhört någon fågel! Nu gör de inte det längre! Mohahahahahaaaa!

Fredagssvammel

Jag är ju rolig. Ibland har jag faktiskt kul åt mig själv, eller nej nu ljög jag. Jag har ofta kul åt mig själv. Nu är jag rätt trött och ligger nedbäddad i sängen efter en dag full med plugg med Fia och Solle. Åt pizza med Hanna och David och lyckades med lite psykologisk terror charma in mig så David dissade plugget och ville dricka nån öl med mig och då var Hanna på också.
Hade inte de velat så hade jag nog druckit nån själv och kollat på film eller ringt Henke. Det var iaf rätt mys med Family Guy och sällskap trots att David somna, och jag var på god väg. Vi har fan den förmågan att somna när vi ska göra något. haha. Mysigt dock.
Iaf, jag skulle öppna aftonbladet nu och läsa lite om vad som hänt i världen sedan senast jag kollade idag och läser "porrstjärna gripen - full och naken i parken" Jihoo tänker jag, vad för porrstjärna. kul. Så jag klickar in och inser att det inte alls är någon porrstjärna utan en POPstjärna. Ibland läser jag verkligen vad jag vill att det ska stå och inte vad det egentligen står.

Syss ringde precis. hon är på krogen. Det var länge sedan jag var ute ute, och verkligen festade loss så. Kanske ska göra det när jag läkt ihop helt. Känns mycket bättre idag. Kan röra mig relativt bra utan att det gör ont men kan inte sitta helt som vanligt eller ligga osv. Det går iaf framåt. Pensionärer på rullatorer går iaf inte om mig idag. Höhö!

Jag borde städa ordentligt i mitt rum. Damma och sånt. Jag hatar damm. Jag brukar helt allvarligt storstäda mitt rum 1 ggn i veckan. Ja jag är helt seriös. Jag dammar allt i hela rummet, dammsuger, tvättargolv, tvättar och helt allvarligt så får jag ibland tokryck och tvättar gardiner, kuddfodral, överkast och flitar. Och nej det händer typ varannan månad att jag gör det. När jag pratar med mina kompisar så tvättar de sina gardiner aknske 1 ggn per år.
Dock så ser det ut som fan just nu i mitt rum, dels för att jag varit lite förhindrad att kunna städa och sånt och dels för att vi pluggat och jag har inte orkat när vi varit klara för att de har gjort fruktansvärt ont. Jag fattar inte att ett jävla skrubbsår kan orsaka sån smärta. Så farligt var det ändå inte. Jag brukar inte fjompa mig när det gäller smärta men detta har gjort ont.

Naj, jag kan erkänna att de kommer bli grejt med sovis imorgon. Kanske ska slå på stort och sova till hela 9:00? Funderar på att köpa mig en stolstol imorgon om det är fint väder! VIll ha en. VIll egentligen shoppa med men jag borde väl titta lite mer på vårat arbete och se om jag kan komma fram till något trevligt.

Nej godnatt. Se till att sexa er mycket eller iaf kramas mycket. Världen behöver mer kärlek och mys! Det är alldeles för lite av sådant! Jag tycker Sverige ska avskaffa sin halvmetersregel. Den suger! Ibland tror jag att jag är född i fel land bara för att jag är alldeles övergosig av mig! Dock är jag som Thåström sjunger "Typisk svensk"


Sovmorgon

Jag skulle inte ta sovmorgon. Vakna vid 8:00 och var riktigt vaken. Dock bestämde jag mig för att slöa lite så har sovit från och till sen dess. Vakna till ordentligt för en timme sedan och har legat i sängen med datorn i knäet sen dess och slappat lite. Har inte ens ätit frukost. Lite småsugen på det men går jag upp måste jag börja byta om på såret och jag vet att de fastnat lite i det och jag unviker det för det gör så ont då. Dock känns det bättre i sin helhelt, kan röra mig bättre och sitta bättre, stå bättre och kanske tillomed gå bättre.
Saknar träningen riktigt riktigt mycket, spec spinningpassen eller jag saknar styrketräningen lika mycket. Jag gillar inte att känna att jag förslappas. Nästa vecka kanske jag kan ta tag i det igen. Hoppas. Jag som fått ett riktigt bra träningsprogram nu av Micke picke. Jag har inte fått chansen att testa det ordentligt än men fy fan vilken träningsvärk jag hade i magen efter bara testrundan. I flera dagar. Det var riktigt skönt!
Ja jag vet att jag är lite tjatig angående skrubbsår och träning. Jag får skylla mig själv att jag fick det där jävla såret.

Nej, en dusch kanske? Lite frukost? nicenice!

Update:
jag klarade duschen och såret har börjat klia! Då måste det ju vara på bättringsvägen?!
Idag eller igår var det jag började upptäcka att jag skrubbat min armbåde en aning i fallet. Mitt ben som också skrubbet sitter i är full av småsår. knäet är uppskrapat lixom ankeln men det är inget jag lagt märke till innan. Har varit så fokuserad på det som verkligen gör ont. haha. Min vad skimmrar i blå/gult av utspridda blåmärken men det har jag inte ens märkt. Lite kul!

Wellowell. Plugg idag. som fan! Kul i jul!

Folköl is the shit!

Syss: Sorry att jag aldrig ringde upp dig igår, det blev lite sent. Kuk i röven så länge!

Roliga missförstånd

- Ja men då kan vi ju städa tillsammans i sånahär maiddräkter i Belfast utbrister både jag och Fia samtidigt. funfunfun
- Åh, ska ni städa i Ghostbustersdräkter? utbrister Soheyl överlyckligt.
- Va?! Nej Soheyl. Inte Ghostbustersdräkter. Du vet Maiddräkt i lack!
- Va, skämtar ni med mig?!
- Nej! fast vill du hellre att vi ska städa i Ghostbustersdräkt så...
- Nej, nej, nej.

Så Solle det blir städning i Ghostbustersdräkter med dammsugaren på ryggen, sexiga gummistövlar och Lantmännensovrall och keps och snusen under läppen!  Inte i kort svart lackklänning med höga stövlar och söt dammvippa!
Det var du som valde. hehehehe!



Update

Jag har precis kommit på att jag vill ha ett sånt där avlastningsbord man kan ställa i sängen. Perfekt just nu när jag är mindre rörlig. Ligger med datorn i knäet som vanligt. Har luftat skrubbisen en massa idag. Varit en väldigt tråkig dag. Mest för att detta är min träningsdag och jag kan inte träna. Det gör mig en aning deppig. Duschade håret förut och det var ett helt projekt. Klarar inte av smärtan att få vatten och schampoo i såret just nu. Pröva häromdagen och trodde jag att såret skulle explodera.

Letar bilder till syss och hennes vänners kokbok och hittade fler krigsskador. haha. Fast denna tar fan priset. Dock kanske det är en hint till mig att jag ska sluta dricka. Jag gillar inte såna vibbar. Jag tycker om öl!
Jag behöver en powerwalk och jag kan inte gå så långt. Det suger!  Kanske ska gå till maxi bara för att? jag vet inte vad jag ska göra där bara. haha!

Skrubbsår

Jaha ja. Här sitter jag i bara trosor. Fick tipset på apoteket förut att lufta skrubbsåret så mycket som möjligt. Så får väl hålla min inomhus några timmar idag för att lufta. Fick bättre kompresser till området där jag inte har någon hud alls kvar också. det svåra kommer vara att tejpa fast dom då jag måste göra det på en del av skrubbsåret. *aj* Dock anser jag nog att det är skönare så än att ha en kompress sittandes fast i det öppna såret som jag haft i två dagar nu. Det gör ont. Jag gillar inte sår heller. Inte så stora iaf. Så blev fan illamående när jag skulle ta bort och göra rent idag.
Känner mig rätt duktig ändå, jag har inte gråtit en enda tår över detta. Inte ens när jag ramla, men då var jag väl för full. Jag som är en riktig snyftis. Jag gråter till avsnitt av Greys Anatomy.
Jag har börjat fundera på vad som egentligen gjorde ondast. Min krigsskada från Island då jag drutta i backen med ett stor smäll efter ett riktigt glädjehopp från tokstollen till häst jag red. Det borde jag har åkt och kollat upp för det knastra konstigt i min höft i flera månader efter och jag kunde inte sova på två nätter för det mitt ben dunka och pulsera. Fast lik förbannat hoppa jag direkt upp igen och red hela vägen in i mål. (var ute på en långfärdstur på 4 dagar) Ramla av första dagen. Fick hoppa upp med hästen på fel ben för att jag inte kunde stöjda på det jag slagit i. Då hade jag inte några öppna sår dock. Dert som gör det pissigt nu. Jag kan inte sitta på röven för jag har ett öppet sår där. När jag ramla av så var de bara skönt att få sitta ner fast de gjorde ont. Kommer någon en cm ifrån det så känns det. hahaha.
Roliga är att mamma har skitkul åt mig, och min syster. Tydligen så var en av hennes jobbarkompisar lite förvånade över att både syss och jag alltid ringer mamma när vi gjort nått dumt. Klart mamsen får veta allt. Hon är helt klart en av mina bästa kompisar!  Tror jag och syss alltid varit så, vi berättar. Jag tror inte jag har några hemligheter för någon, sånt verkar tråkigt. Jag har inget att dölja och alla har ett förflutet med mindre bra saker men de är en del av mig det också.

Jag vill köpa nytt objektiv. Så fort jag får skattepengarna blir det ett nytt! Yeah!

Förutom skrapsåret har helgen varit helt okej, fredagen kan vi väl glömma och första delen av lördagen då jag bara var bakis och seg. Grillningen var mysig men svinkallt, kul att folk ska envisas med att vara ute trots att det blåser storm. När vi slutligen gick in så kunde jag inte känna mina fötter eller fingrar, mätt var jag iaf.
Spelades dryckeslekar men jag hade ingen större lust att vara med, inte göra något crazy så jag skrapar upp någon annan kroppsdel. Inte skönt!  Fick höra Nellie the Elephant. Tror kanske jag kan hjärntvätta några med den låten. Mohahahahahahahahhahaha!
David och jag smet iväg på bio på kvällen, det var mys. Smuggla in folköl i en mcdonalds mugg. Vi somna båda två så tror vi missade slutet. hehe. Jag hade lite svårt att sitta i de där stolarna. allt är lixom rätt oskönt när man måste balansera vikten på vänster sida. hehe.
Blev Family guy efter det hemma här, tror vi såg 15 min av filmen innan båda somna. hahaha. så smidigt. Såg klart den igår ist. Så jävla klockrent. Jag somnar fan alltid till film, oavsett tidpunkt på dygnet. Alla som känner mig vet. Jag är omöjlig. Jag tycker bara det blir så mysigt och då somnar jag. Helst ska man ha en filt och lite kuddar att gosa in sig med. Perfekt! Dock brukar jag få tvätta den där filten och kudden då jag nästan alltid lyckas dreggla ner dom och mig själv. hahaha. Så jävla stilfult förstår ni! Däcka inte med mig, eller somna inte med mig. Jag är så förbannat gosig av mig så jag kommer med största sannolikhet att dräggla ner er. Vissa av er vet redan det, har upplevet det, eller har hört den parten som blev neddrägglad prata om det.
Jag tycker dock ni ska ta det som en komplimang. Att bli nerdrägglad av mig är ett bevis för att jag tycker att ni är ganska så mysiga sällskap. Fast å andra sidan, vill man blir neddrägglad så kanske man skaffar sig en hund istället?!  Inte en snart 25-årig brud med salivproblem. haha!

Nej, göra något klokt kanske!

Åh, jag kom på en sak. varför ligger tryckaren så långt borta när man har svårt att orientera sig?! Telepatera den hit från skrivbordet kanske?! Ge hit den förbaskade fjärrkontrollen.
Hungrig är jag också, kanske ska äta något? Hm!

Dont drink and ride a bike

Dont drink and ride a bike!
fy fan vilken vurpa jag gjorde igår. Nu syss är det min tur. du har ditt sönderskrapade finger, min ena skinka och lite lår är helt sönderskrapde. Jag kan inte sitta, jag kan inte ligga. Har svårt att gå. Hanna fick tvätta rent det inatt och jag haltade hem och kunde inte sova klokt på hela natten. Mitt i allt så svimma jag med på toaletten. tror inte min fruktdiet är så förbannat bra. INTE tillsammans med alkohol.
Filip är nog min hjälte, han kom förbi med nån aloe vera grej som ska påskynda läkningen. Han var även först på plats när jag drutta i backen.
Mest sur är jag över att jag lyckeds skrapa sönder mina fina nya skor. Hela sidan är uppskrapad. *morr*
Ikväll blir det ramlösa för min del och jag har ska äta ordentligt. Fan inte värt det!
Spydde som en gris hemma hos fia och marcus med. Så jävla störd man får vara ibland, tro att man kan dricka fast man inte ätit ordentligt på hela veckan!

Min pojkvän är tokig. om det stämmer det han säger är han tokig! But I do love him!

Frågetecken

Jag förstår inte. börjar brösten växa när man blir äldre? Hade kunnat gått med på det om jag gått upp i vikt men jag har gått ner. *frågetecken* Mina bh:ar passar inte alls, brösten hoppar över kanten, inte så snyggt. Jag har inte råd att köpa nya. Någon som frivilligt kan tänka sig köpa nya bh:ar till mig? och när vi ändå igång, strumpor? :D

Heinken efter en tena är för jävla gött och så lite Stereo Generator på det så blir kvällen perfekt!  Har ni inte kollat in dom så borde ni göra det ögonaböj. http://www.myspace.com/stereogenerator Do it!


Intressanta konversationer på msn

Gris-Lisa - av alla naturkatastrofer är kärleken den största säger:
 varm risotto....fast jag hällde på osty
 kan nog ha ost på allt...
 gott
Jessica säger:
 Haha, ja det är det nog
Gris-Lisa - av alla naturkatastrofer är kärleken den största säger:
 mmm
Jessica säger:
 skynda dig ist så jag kan få gå ut  
Gris-Lisa - av alla naturkatastrofer är kärleken den största säger:
 yes
  ätit klart
Jessica säger:
 haha
Gris-Lisa - av alla naturkatastrofer är kärleken den största säger:
 bara klä på mig
Jessica säger:
 ta det lungt, jag skojar med dig
Gris-Lisa - av alla naturkatastrofer är kärleken den största säger:
 behver du kissa eller bajsa? så ja vet om jag ska ta med påse?
 hehe
Jessica säger:
 Hahaha, jag behöver nog... hm, låt mig känna efter... bara kissa  
 så jag siktar in nån stople


Nu är det systemet och öl som gäller. fira att ännu en tenta är över (förhoppningsvis) ! Jag dricker alldeles för mycket, jag vet. Men man lever bara en gång och låt oss då göra det ordentligt!

Klantfia

Okej, klantskalle Jessica spillde kaffe över hela sig själv och Hanna, David, Solle och Lottas soffa. Den är vit! Hur dum får man lov att vara som sätter kaffekoppen mellan benen när hon ska svara på ett mess?! Brukar alltid göra så men denna gång gick det inte så bra. Erbjöd mig att tvätta men det fick jag inte. Får väl betala en ny vit filt åt dem.  Hade nya vita trosor på mig som fick kaffefärg också. hm. bra uppsugningsförmåga hade dom iaf. jajaja.
Idag är jag inne på sista paret omaka strumpor, en kritvit med pingviner på och en illgrön med hästar på. Så ihelgen blir det bara kjol och kläninng och barfota som gäller. Jag måste tvätta också någon dag. Jag fattar inte det. Jag tycker jag köper strumpor hela tiden men de bara försvinner. Jag tror någon i detta hus har någon slags fotfetish och gillar och stjäla andras strumpor. Jag ska banne mig snoka runt och se vem fan det är!! Han eller hon ska fan få köpa nya strumpor åt mig!

Nu återgår jag till mitt ide i tentaplugg, känns helt värdelöst för det känns kört! Do not like it. Känner mig förvirrad, behöver en dag till. Då hade det gått super duper.


Elaka stol

Nu har jag druttat av stolen 2 ggr idag. En elefan glömmer aldrig!! Or, ehm. Skitstol. Den ska ut!

Min myströja är blöt!

Jag råkade precis sätta vattenkransöppningen i min tröjärm. Kranen var på! Smart som jag var ryckte jag bort armen från kranen för jag ville inte få mer vatten inför mina kläder. Det hela slutade med att jag fick vatten som rann längs hela armen ner till armhålan ist och min plyggmysiga tröjja är nu genomvåt. Jag är så otroligt smart ibland.

Ont i huvudet har jag med, har haft det hela veckan mer eller mindre. Hm!

Paus över nu, kaffe made och vindruvor. Plugga, plugga och plugga!

Nu ska jag se om min kaffeenergi får mig att bara sprudla fina kärleksord över Weber! Låt oss hålla våra tummar osv!

Update:
Min stol är trasig, den har varit det snart ett år. Sen Hanna lånade mitt rum, jag har inte kommit för mig att fixa en ny. Den har funkat rätt bra. Igår märkte jag att något mer inträffat med den, men jag kände mig inte motiverad att kolla efter vad. Den lutar lite underligt.
Idag satte jag mig i den och höll på att få tänderna utslagna i skrivbordskanten. Stolen välte framåt och jag gjorde en stilig uppvisning med fladdrande kroppsdelar och hamnade på golvet. Slog huvudet i skrivbordet men hellre huvudet än mina tänder nu. Det är så dyrt med tandläkare, alvedon och en bula kan jag leva med.  Aj *sura*  När jag satt där på golvet och funderade på om livet i allmänhet är emot mig idag så såg jag vad felet var iaf. Ena hjulet har ramlat av. Det blir fan sopen för denna jävla stol i sommar när jag ska flytta hem alla grejjer!

Back to bussniess.  Demokratimodeller. Here I come!

"If you wanna do it do it right
up and down side to side
baby we can do it for a night
don't hold me back"
// Danko Jones - Lovercall

Update: Nu är det halvtid för plugget idag typ.  Jag förstår helheten nu, nu ska jag bara lära mig detaljerna. Jippi!
Det blir paus med dusch, Smaklösa och kanske lite mat?!

Fick ett av syster yster. De ska trycka upp fler av kokböckerna och undrar om jag några bilder de kan använda till den. Jag har massor. Så klart de får. Jag får ett avslutande mess "Kuk i röven"! Det betyder typ: Skitbra, vi är överens. Gött! 

Överskottsenergi

Jag fick överskottsenergi av fan av kaffet men inte blev jag mer inspirerad till att plugga nej, jag lyssnar helt enkelt på bra låtar ist och flummar omkring med boken i handen och tror på allvar att jag kan lära mig demokratimodeller dansadens omkring i mitt rum, sjungades på något helt annat än vad som har med Hobbes, Locke, Weber och alla de andra gubbarna att göra. Dessutom har sångerna inte ett dugg att göra med Elitstyre eller beskyddande demokrati osv.
Nu är det bara rödvinet som saknas sen har jag en komplett hemmadag med Jessica. En massa flummig musik på förbannat hög volym, vickandes på en massa rumpa (troet eller ej men jag kan dansa magdans till allt, haha Jag vet inte vart mina skivor med magdansmusik har tagit vägen?!) Dock så måste jag lägga ifrån mig böckerna för plugget för det gör jag inte när det gäller kvalitetstid med mig själv men idag får det bli någon slags komibination. Det går väl att göra? Ella?

jag vill gå omkring och känna såhär, inte känna att jag måste plugga. Hahaha! Stördo!

"She got me burning
Got a fever and I'm feeling beat
My blood's boiling in a place so special
Between my head and feet

I got my mind made up
But a part of me is about to bust

Sweet Mary my hand's getting hairy
You know I need you oh so much, yes

I wanna touch I wanna touch
I keep looking but a picture's not enough
I wanna touch

She got me reeling
I'm tipsy tossing in my bed
Been rolllng down this road too long
Getting fed up with that worn out spread

I want the real sweet deal
No centerfold'll make me blush

Lucille! Got a lust I wanna kill
You know I need it oh so much, yes

I wanna touch I wanna touch
I keep looking but a picture' s not enough
I wanna touch

She got me shaking
But there's no room for moving in my bunk
I'm seeing double and my pants are in trouble
I'm tired of this right hand funk

I gotta wrap it up
I'm really falling into a rut

Please Jean! I'm strung up on ephedrine
I wanna I wanna yeah yes

I wanna touch I wanna touch
I keep looking but a picture' s not enough
I wanna touch

I wanna touch I wanna touch
I wanna touch I wanna touch"

//Hellacopters


p.s Jag glömde att allt kaffe gör mig extemt kissnödig så jag måste typ kissa varannan minut med. Jag är en sån som håller ut allra längst i det sista så nu måste jag säga att jag är så kissnödig så det gör ont. Man kanske ska kissa?! :P

Saknar syss (och mor i bakgrunden)




Ja jag skulle ju inte skriva ett inlägg till men what the fuck! Här har ni en bild på mongosystrarna iaf!

Tentaplugg

"Nellie the Elephant" några ggr på repeat har gjort mig till en mycket gladare människa idag. Dessutom kom jag på att man kan tentaplugga till Smaklösa. Då blir allt mycke roligare och när man dessutom har hur mycket kaffe som helst så ska det vara gå. Enda som saknas är en balkong med solsken på. Hm!

Jag kör fortfarande på  omaka strumpor. Det får helt enkelt vara så tills jag får tid att tvätta. Jag har bara omaka strumpor kvar i min låda. Funderar på varför jag inte kastat dom, men jag är en sån där människa som sparar. Det kan ju bli problematiskt men jag brukar rensa med jämna mellanrum. I min garderob hemma på öjn så hänger fortfarande den klänning jag hade på mig på avslutningen på lekis. Jag kommer ihåg att jag fick tjata mycket för den. Den är fin! Den kommer jag aldrig kasta eller ge bort. tror jag. Den är så där sockersöt flickig. Allt jag inte är idag.
Jag vill shoppa, skor! hur kan det komma sig att man alltid vill ha skor? Nu är det ett par skyhöga pumps i knallrosa. Ja jag sa faktiskt knallrosa. De av er som läser som känner mig vet att jag avskyr rosa men de är så jävla schyssta. Tänk er en helt svart klädsel i rockabilly-stil och så ett par knallrosa skyhöga pumps. Vill haaaaaaaaa!

"Hon kan ta färdtjänstbussen tillbaka gerum ikväll, jag har öl, chips och en schysst kassett, att fixa en brallis vorre va  lätt om det inte var för diiiiiii kärringjäveeeeeeeeel" *ylar' - lyssnar på Smaklösa och sjunger med alldeles för högt.

Jag önskar jag kunde lackera min naglar permanent röda. Så slipper man fixa till dom varje gång de börjar bli fula. Förut hade jag alltid målade naglar. Nu har jag det mer sällan. Nu är de iaf röda och jag måste fixa dem snart igen!
Sedan önskar jag också att mitt hår färgade om sig helt själv. det skulle spara mig tid och iaf pengar.  Jag är fruktansvärt seg på det där med håret. Jag vill ha tillbaka mitt jättelånga hår men tror det är en hel omöjlighet nu när det är blont. Gick fruktansvärt bra när det var mörkt. Cp-hår!

Nu spillde jag kaffe på mina byxor. Smartskalle Jessica!  Min paus är säkert slut för ett tag sen men jag bara har ingen motivation att lära mig denna tenta. Det är för mycket som snurrrar i min skalle. Jag önskar man kunde sluta tänka. Någon som har något tips på hur man slutar tänka?

"en mer eller mindre vad spelar de för roll?" -smaklösa *ylar fortfarande för högt*  "Jag åkte Gotlandsbåten och bak i min skuff där låg min vän Ulf" 

Jag har blivit riktigt kass på detta med mess, och att ringa. Msn is the shit. Då kan man göra femtioelva saker samtidigt och fortfarande prata med 4-5 personer samtidigt. Perfekt! Fast ibland är det mysigt med mess och telesamtal.

nej, plugga några timmar till.

Ni får en maskros av mig!




Dränka mig långsamt i en flaska rödvin!

Då var man tillbaka i verkligheten igen och det känns som jag vill dränka mig långsamt i en flaska rödvin eller sätt en kula i huvudet. Stressen har nått magknip och halsbränna. Skyll dig själv snorunge, du har satt dig själv i denna situation, deal with it! Stencool och tuff. lite tuff musik kanske kan få mig att känna mig lite känslokall! Hm!
Jag ska precis sätta mig ner och plugga vidare och nu vet jag inte vart jag har gjort av min penna och gråten är nästan i halsen pga av den där jävla pennan. Kom hit din jävel.
Jag önskar att jag var en bad ass till tjej som bara kände inga jävla obligations. Som kunde supa, knulla och festa mig ur livet. tyvärr funkar det ju inte så. Inte för mig iaf. Jag är alldeles för ambiös. Fast ibland undrar man ju. Man kanske kan göra både och??
Dessutom har jag inte några strumpor rena så jag får köra på omaka par, försöker intala mig själv att det inte är något fel att ha en strumpa med giraff på och en med nyckelpigor på. Det gör ont i hjärtat, jag erkänner, det gör ont. Förbannade skitstrumpor att leva sina egna liv och bara gå och försvinna för mig. Jag tycker jag köper nya hela tiden men har fan aldrig några par, vart fan tar de vägen?

Nej, för fan Jessica. PLUGGA.  På fredag är det över!!!!!!

Någon som vill dela en flaska rödvin med mig? Ibland önskar jag att jag med rökte. Då hade man kunnat skutta omkring, druckit rödvin, röka och vicka på rumpan inomhus. Det ser så kooljt ut. Dock röker jag inte, jag vill inte, jag kan inte. Jag får inte. Jag har inte råd att betala tillbaka körkortet till mor och far! Sedna är det nog med addiction i mitt liv! Sedan att inte röka är bra, då spar man pengar som man kan lägga på fin fina skor!!


Nej, för i helvete flicka!

Peace, love and a fuck (or many :D)!

Bamsetandborste och senila upplevelser!

Idag fick jag en ny tandborste av min far och min syster. Jag är hos familjen över påsken och glömde min tandborste. Mycket prat har det blivit om tandborstar nu men det tåls att bygga på för det var inte vilken tandborste som helst utan det var en barntandborste med Bamse på. Far och syss tyckte de var mycket fyndiga. Det tog mig en aning längre tid att borsta tänderna förut än tidigare men de köpte iaf en tandborste åt mig. Haha! Sött!

Jag har fått reda på att de finns bildbevis på min storslagna fylla i onsdags och väntar spänt för att få se resultatet av kvällen eftersom det verkar som att minnet sviker mig på vissa punkter. Tur att man har mindre onyktra vänner med sig som kan dokumentera. Det är inte så att jag alls egentligen tycker att de är jobbigt. Jag hade förbannat kul och jag brukar inte minnas allt även som nykter då jag förmodligen ärvt mitt senila minne av min moder som glömmer både det ena och andra. Häromsisten hittade jag mitt havregrynspaket i kylskåpet! Hur fan fick det egna ben och gick dit?! Jag kan iaf inte minnas att jag ställt det där. Hehe! För några veckor sedan stod jag i min hall, fullt påklädd och sminkad och redo för att gå på fest men bara visste att jag hade glömt något men kunde inte riktigt veta vad det var. Jag kollade igenom allt om och om igen. Kläder: Check, pengar: Check, Nycklar: Check, Skor: Check. Det tog mig säkert 10 min innan jag kom på att jag glömt ölen i kylen. Lite smått irriterande när jag insåg hur seg man kan vara.  En annan sak är att jag alltid måste kolla 2 ggr innan jag går hemifrån om jag verkligen har kläder på mig. Kläder brukar vanligtvis inte vara en sån sak som man skulle kunna glömma sätta på sig. Dock om det skulle hända så skulle det vara himlans pinsamt så därför kollar jag någon gång innan jag går att alla plagg är på. Kind of wierd but hey, Im only human, atleast I think I am. Det kanske är så att jag egentligen är något helt annat och vad jag egentligen upplever som detta är inte alls vad det ser ut att vara. Nej jag har inte druckit rödvin, bara en Irish. Och jag tänker tro på detta är den existerande verkligheten tills någon överbevisar mig PUNKT

koojlt är det nya uttrycket som ska användas flitigt hädanefter, en gotländska variant av cooolt men med lite mer "ko" i snitsen och sen gäller det att få till "j;et" där i mitten innan "l:et" Jag tror jag ska lyckas med det som det gränsfall jag ändå tycks vara på gotlänningfronten, Erkännas ska väl att de senaste åren har jag varit bara "sommargotlänning" men jag är för fan född på detta ställe, Dags att inte vara så lättpåverkad av mina kompisar dialekter och bredda min egen. Fortsättningsvis blir det mycket "Naj" och "Joe fo fan".


Peace, porr och p-piller på er!


Jag är tydligen ett gränsfall på hur mycket Gute är du!

Klockan är 15:30 och jag är fortfarande bakis sådär så att jag känner mig skakig. Jag borde gå och hämta ut ett paket men blä vad jobbigt det känns just nu. Lååååååååångt!  I-landsproblem. Sluta klaga tjockis och rör på dig *tala till sig själv*
Och nej tjockis betyder inte vad det betyder i verkligheten. En av mina bästa vänner på Gotland brukade säga: Flytta på dit tockis! Nu har jag börjat härma dom.

Gjorde ett "Hur mycket gute är du"-test på facebook förut. Jag var tydligen ingen bra gotlänning trots att jag känner att jag är väldigt mycket gotlänning!  Tydligen är jag "ett gränsfall" Jag tycker testet suger! Känner hårt här att hela min identitet kommer raseras nu. Det blir identitetskris,  filosofera livet över en flaska rövin, deppa på golvet till deppmusik, kanske skära lite handleder, psyktanter, kanske behandlingshem där på slutet för att klara mig igenom detta.....

.....eller så tar jag bara den där promenaden på 10 min och hämtar ut mitt paket och får ut min kris genom att lyssna på lite gladpunk som Toy Doll's "I got Astma". Då kommer jag glömma min kris och börja göra små söta skutt och bli överlycklig igen! Jag är lika lätt att göra nöjd som en katt! Klia mig lite bakom öronen så spinner jag sen! 

För mycket vin och tandborstar!

 Jag förstår inte varför man inte kan hålla sig till det där 1-2 glas(en)  vin sen är det bra, INTE DRICKA HELA FLASKAN! Den tog iaf slut och min reaktionsförmåga var ju inte den bästa. Tror jag förlorade alla buzz-turneringar vi körde. Jag kan inte ens trycka på en knapp i tid hur fan kan vissa köra på fyllen? Det är för mig ett mysterium. Jag får ju knappt i nyckeln i nyckelhålet när jag ska öppna dörren när man väl har ragglat sig hem.  Jag kan ju erkänna idag att mitt förslag om att köpa folköl för att allt annat var slut inte var den allra bästa jag haft. (vi var några som inte ville ut utan fortsatte festen hemma hos några andra) Hur som helst en väldigt trevlig kväll i övrigt men när de övriga jag redo för sängen var jag mer redo för mer party. Alla idér man har kan inte vara bra. Sofie knalla hemåt vid 3-tiden imorse och Hanna gick och la sig ungefär samtidigt. Då fick David den briljanta idén att vi skulle se på Desperate Housewives. Sagt och gjort. Tror jag och David vad fullast i det bygget igår iaf. Vi såg ett avsnitt sen skulle jag gå hem och här sviker mig mitt minne lite men tror att David tyckte det var alldeles för långt hem till mig. (2 min max gående men jag var nog mer i kräl-läge igår). Jag var väl inte så svårövertalad heller så full som jag var. Fick låna en tröja att sova i, no problem at all. Sen kommer vi till det som jag verkligen har haft svårt med tidigare. Jag fick låna hans tandborse och borstade tänderna. Nu kommer min syster sätta kaffet i halsen för hon vet hur mycket jag avskyr när hon har stulit/lånat min tandborste. Min syster äger sådär 10-12 tandborstar som är strategiskt utplacerade i hela huset. Minst 2 på toaletten. En i Badrummet. Hade hon fått så hade hon haft en i varje rum. Min mamma är inte sådär fruktansvärt överförtjust i den tanken. Syss har också tandborstar utplacerade på sitt rum, i bilen och jag skulle inte bli förvånad det minsta om hon hade en i skolan eller si så där kanske 5 stycken. Nu kommer det roliga, eller ja det roliga, det intressanta. Trots detta antal av tandborstar så tycker hon det är fruktansvärt festligt att ta de övriga familjemedlemmarnas tandborstar. Jag vill helst ha min tandborste ifred men efter igårkväll kanske jag kan tänka mig att låna ut den till någon snäll själ med inte alls för många munssjukdomar. Den roligaste incidenten när det kommer till syss tandborstar var när hon ist för att ta någon av sina egna, tog pappas tandborste för att skrubba sin hamsters bur med! Min syss är ju inte så att hon berättar att hon lånat saker heller. Så det var i sista minuten som syss stoppa far vår så han inte borsta tänderna med en hamsterbursskrubbad tandborste.
Komiskt kan man ju kanske tycka!  Mamma har tillomed försökt sätta namn på hennes och köpa speciella tandborstar till henne för att hon ska ta sina egna men det är svårt det där!
Jag har iaf inte tidigare i mitt liv, vad jag kan minnas, ens lånat mina ex-pojkvänners eller nuvarande pojkvän tandborste.Det slog mig imorse när jag vakna till liv i min fyllefrossa och insåg att jag inte gått hem att jag faktiskt lånat någon annans tandborste utan att ens tänka på det utan bara tackade och borstade tänderna! Det som man kanske ska ge oss en eloge för att vi ens borstade tänderna så fulla som vi var.  Ja det är en stor grej för mig att jag lånat någon annans tandborste!
Anyway, det roligaste var nästan att jag höll på att skrämma ihjäl Hanna imorse för hon visste inte om att jag var kvar, hon trodde det var David. hehehehe. Chock-attack! Jag hade som plan att storma Solles rum och hoppa på David men jag var för bakisskakis, illamående och för nykter!

Nej, dags att klä på sig och ta tag i dagen fast egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och skita i plugget och att packa.  Jag tycker detta med telepatering är fruktansvärt bra, vi borde satsa mer på det än på kärnvapen! Då skulle jag slippa en 6 timmars resa hem ikväll! Jag ska nog skriva ett längre inlägg om detta. Imorgon kanske. hm!

Peace, love and Rock´n Roll!

Svett, dirty dog och disk

Så, jag fick igår ett par förslag på namn till mina bröst. Hardrock och metal, Piff och Puff, Jing och Jang. Jag är inte riktigt nöjd så jag spånar nog vidare på det där tror jag. Måste ju kännas rätt om de nu ska ha ett namn eller två eller vad det nu blir av det hela!

Snart ska de bli svettas av och inte något roligt svettas men nyttigt och nödvändigt. Man hade ju kunnat hoppas att det skulle röra sig om något så kul som någon sexuell aktivitet men nope. Icke. Det handlar helt enkelt om spinning. Jag känner att jag behöver svettas lite så trots att jag borde göra 100 andra saker så prioriterar jag att svettas idag. Måste få röra på mig ordentligt, ta ut mig, känna att kroppen värker när det hela är avklarat. Känna låren domna bort av smärta. Det bästa med vår spinninginstruktör på tisdag är att han kör andra blocket bara ren hårdrock! Love it. Då vill man ge lite extra. Jag kan ju inte sluta att sjunga med heller så ni kan ju tänka er hur jag egentligen ser ut där på cykeln. Helt genomdränkt i svett, som försöker sjunga mellan andetagen. Hehehe. Jag tror det får bli en mental bild :P

Dock så måste jag först och främst och ta tag i mitt diskberg innan de andra stryper mig. Det var lite för att ge igen för helgen som jag lämnade det och för att jag nog inte riktigt kommit ur Brysselkänslan av att man beställer mat och öht, slipper diska.
Annars är jag rätt ordentlig och renlig *mena och nicka*

Jag har dessutom köpt en klänning idag, fan vad bad jag är. Jag skulle ju inte alls egentligen. Jag säger som Raffe: Im a dog and I feel dirty! Fast vi menar nog helt olika saker här men det hela handlar väl om tillämpning?


Nej diska var det och spela Mustasch olidigt högt och yla med Raffe i vartenda ord och dansa runt och vicka på rumpan och vara allmänt mongo som syss skulle sagt!

Namn och skofetishism

Är det bara jag som inte har namngett mina bröst? Under Brysselresan hade båda mina tjejkompisar i klassen namn på sina. Jag kanske borde skaffa namn på dom? Men vad ska de heta då? Jag måste nog tänka ett tag till på det!  Återkommer om det liiiiite senare! *fundera*

Jag vill shoppa skor, jag lider av skofetishism men med alldeles för lite pengar. Inte har jag en pojkvän som lider av det heller, annars hade man ju kunnat charma till sig fina fina skor den vägen! På onsdag får jag iaf ett par skor som en vännina skaffat till mig när hon kommer hem på besök. Fina röda pumps. Blir perfekt i sommar. Dock måste jag lära mig hur man går på riktigt höga heels. I love it. Sexigt as hell. Har ju ett par riktigt fina som jag knappt använt för att jag mer svajjar fram på dem än flyger. Sedan är jag och höga skor på fyllan är inte det mest praktiska eftersom jag brukar hamna på marken ibland och kör kryptema ist för gåtema! Dock har det blivit mera gåtema än kryptema på sistone så kanske dags att lära sig high heels?!
Syss och jag är väl kanske inte kända för att vara de mest smidiga syskonen. Hon brukar förstöra ett antal par skor på fyllan och jag kör knäna! I Bryssel snubbla på samma ställe 2 ggr. 3 ggr gick det vägen! hoho! behöver jag säga att blåmärken är ett vanligt fenomen?!  Dock har jag inte slagit mig på ett bra tag nu, kanske för att jag hållt mig på en bra nivå och faktiskt sköter mig rätt så utmärkt?! Mohahahaha!


Duscha nu, Puben sen.

Försov mig, det brukar ju aldrig hända!

Fuck säger jag bara, jag stängde av larmet istället för att snoosa. Nu hinner jag inte träna innan jag ska träffa Fia och Soheyl för plugg. Sitter i morgonrocken och småfryser och funderar på dusch. Mina ögon känns som bara geggamojja. Kunde säkert ha sovit några timmar till men det finns det ingen tid till, jag gillat inte att sova bort dagarna även fast jag är en morgontrött jävel.Jag studsar inte ur sängen på morgonen även om jag skulle vilja, utan det är mer ett slags krälande och dragandes, och innan jag fått glasögonen på näsan så är det med ett rätt suddigt synfält desstuom. Det är ingen sexig bild!
 Dock gillar jag att sitta en stund framför datorn med frukosten framför mig och bara vara en stund på morgonen. Jag behöver det, annars är jag en zombie när jag sedan ska träffa och vara trevlig mot de jag kommer möta först på dagen.
Det ser ut att vara fint väder, men det kan vara en oas med. I dessa kuststäder så finns det en tendens att bli mer eller mindre bortblåst när man kliver ut ur dörren. Jag hoppas det blåser lagom. Jobbigt med långt hår i blåsten, man får det i ögonen, i öronen, i munnen. Man ser inte så bra med hår framför ögonen har jag upptäckt och att äta hår är inte heller någon hit. Nej det blir uppsatt hår i en hård knut när det blåser. Lite sekreterarstilen, allt som saknas för min del är pennkjolen, klackarna och den vita skjortan. Good shit! funderar på att börja bära den. Totally awesome stil anser jag!

En dusch hade ju varit på sin plats nu! Få denna kropp att piggna till, få hjärnan att börja arbeta och framförallt få mina ögon att sluta se suddigt för all gegga i ögonvrån, eller är det bara mina glasögon som är i ett behov av att tvättas kanske?!

Nej dusch, dusch, dusch!

Ett första flummigt inlägg

Sova var det jag skulle göra men inte kan jag komma mig för att ta det sista steget. Tänderna är borstade, kläderna är av och jag sitter tom i sängen under täcket. Det enda jag behöver göra är att stänga av och sätta ifrån mig datorn. Dock kommer jag inte för mig det utan jag bara sitter och glor i i skärmen och funderar på om det finns nått sista jag kan pressa ur den innan jag blir tvungen att ställa ifrån mig den i ren tristess. Ofta så kan jag komma på tusen onödiga saker som jag egentligen inte alls behöver kolla men kollar ändå, och så får jag en sån där störd tanke av att det var ju onödigt du kunde ju ha sovit ist. Det kommer ju gynna mig imorgon när klockan ringer halv sju (gymdags) men ibland så är fan inte förnuftet med mig. Det måste jag erkänna! Dock måste jag erkänna att jag njuter av stunderna när jag sitter nedbäddad i sängen och surfar runt när alla andra sover. Prata med någon avlägsen bekant på msn, strutta runt och läsa eventuella intressanta och mindre intressanta saker. Lyssna på musik. Filosofera. Njuta av att umgås med mig själv.

Idag har jag sparat ett mjölkpaket, alltså inte med mjölk i utan bara själva förpackningen. Arlas kampanj med de svarta mellanmjölksförpackningarna. Tyckte de var sjukt snygga så det måste sparas! Onödigt, ja visst säkert är det så men jag måste bara ha det kvar!  Jag som precis kommit ur att man inte behöver spara på allt man samlar på sig och så sparar jag ett mjölkpaket men jag måste, måste måste, måste ha det. Man kanske kan göra något kreativt med det?! Dock är jag inte så kreativ av mig så man kanske ska be någon av sina kreativa vänner göra något med det. *fundera och ge ifrån sig ett brett leende*

Vi har ett interntskämt mellan oss tjejer i klassen nu när vi läst mycket Eu. Standalisering. Allt ska standaliseras och i ett ganska hett och väldigt övertrött försök till att pressa in mera kunskap kom vi på den biljanta idén, tyckte vi då lite höga på för mycket kunskap och för lite sömn, att man borde standalisera kuken. Den är ju perfekt  då den både kan vara böjd, rak, liten, stor, tjock, smal!  You name it. Eftersom Eu försöker standalisera allt så kommer det väl snart införas hur människan ska standaliseras för att vara just människa. Vi skratta så vi grät när vi kom med våra förslag hur en standalisering av kuken skulle se ut och vi hade en idé om hur vi skulle lägga fram förslaget när vi var på vår studieresa till Bryssel för några dagar sedan. Dock var vi allt för blyga för att lägga fram en sån grej men vi fnissa allt lite åt det själva. Jag älskar när det seriösa kan blandas upp med lite oseriösa inslag och göra det till en riktigt god cocktail som gärna ska avnjutas i gott mysigt sällskap!

Nej, dags att avsluta detta första inlägg kanske. Dags att sova. Det blir en seriös dag imorgon, hoppas det kan blandas med lite oseriöst flumm. Gott & Blandat is the shit! Imorgon blir det nog mest seriöst är jag är rädd, men jag gillar lite ordning och reda också. Oseriösa samtal kan man inneha efter det seriösa har avklarats!

Var rädda om er och godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0