Fade to black

Jag börjar smälta inför barn. Jag gillar inte det här. Jag ska vara stor och ond. Inte falla för de snoriga små glinen.
Siv har sina barnbarn här i helgen. De är rätt små. typ 4-5 år. Något sånt. Jag har svårt för åldrar men de är små iaf. Den ena kanske är lite äldre.
De sitter på balkongen tillsammans med Siv och lägger memory och jag går ut för att se hur det går och vi börjar prata om jag och Filip har några bra barnfilmer och jag säger att jag inte har så många här i Kalmar, att min filmsamling är på Gotland men att jag har Asterix-filmerna samt UPP. Den äldsta påpekar då att han redan sett både Asterix och UPP, medan den yngsta säger lite kaxigt att han också sett UPP men inte NER. Vart får barn allt ifrån?

Jag börjar då fundera på vad en eventull film med titeln NER skulle handla om. Säkert nån hjälte som ska ner och övervinna helvetet och satan. Kanske inte en barnfilm i sig men Disney har en förmåga att göra filmer om goda människor som övervinner ondska, så varför inte. Kanske något likt Alice i Underlandet, en liten pojke/flicka ramlar ner i ett hål och hamnar i helvetet och ska rädda de stackars människorna som blivit fast där nere mot sin vilja och förgöra satan och höja gud till skyarna. Good vs Evil.
Jag får också en helt annan film i huvudet men det är lite för barnförbjudet, och kanske också då lite bloggförbjuden. För som vi alla vet är det INTE OKEJ av samhället i det hela stora att kvinnor tänker, ser eller tänder på människor som har sexuellt umgänge på film. Så vi lämnar det för annars gör jag säkert någon stackars liten radikal feminist upprörd.

Har ett annat inlägg på G också, Det kommer sen.
Ikväll blir det gos med tjejerna i klassen verkar det som. Tycker det ska bli mysigt som fan. JAg borde kasta mig i duschen efter min långa promenad runt hela Kalmar Industriområde. Det var en skön promenad. Jag orkade inte upp imorse till gymmet, är för trött. Så tog igen det med en superlång promenad. Blir ett spinningpass på söndag med.


Rock´n ROll

The Beautiful people

Om jag någonsin skulle få för mig att göra en klädkollektion. (det kommer ju inte inträffa men om). Så skulle jag ha denna låt och video i bakgrunden när mina modeller svassade ner för catwalken i mina kreationer.
Jag bara antar att om jag skulle få för mig göra något sådant så skulle båda mina kläder och modeller vara av helt annan klass och känsla än vad dagens kläder och modeller är. Jag säger inget om om modellbranchen nu, jag säger bara att om jag skulle få chansen, så skulle jag visa upp något helt annat.



Nu har jag plöjt Svenska Dagbladet, varit och handlat och läst lite andra artiklar. Jag är (stolt?!)

Rock´n Roll

Let me hear you scream

Vill ni se hur Kalmar har jävlats med oss de senaste dagarna?
Ni har inget val. Here it comes.


Det är grått, grått och lite svart. Härlig känsla det där.


Träffar flickorna för fika oavsett väder. Det behövs att komma utanför lägenheten när man pluggar uppsats, annars blir man fast och kommer ingenstans istället.
Det är en kraftansträning bara att gå och handla mat just nu. Jag förstår inte hur lat man kan bli av att inte ha några förpliktelser att traska bort till skolan. Inga föresläsningar och inga seminarium under uppsatskursen, vilket jag vet att vi är många som har ifrågasatt.
När man pratar med andra som läser vid andra skolor  så har dom föreläsningar, man har uppsatsseminarium och deadlines. Vi har inget alls. Ingen organisation, ingen struktur, inget alls. Jag behöver struktur. Jag behöver organisation. Det enda jag lyckas organisera väl nu för tiden är träningen som flyter på riktigt bra, det var ett segt pass idag men istället för att bli sur och irriterad och känna att jag inte orkade, så minskade jag vikterna en aning och körde på istället och  gjorde dubbla magövningar då det var framförallt armar och rygg jag kände mig riktigt trött i. Benen ska vi inte tala om, jag körde på så hårt igår på spinningen att jag knappt kom framåt på cykeln idag till gymmet. Det är segt i kroppen nu. Det börjar bli segt att köra 5 pass i veckan, äter kanske lite för dåligt och sover alldeles för lite för det. Måste tänka om. Ska jag köra så mycket måste få ordning på mina matvanor och se till att komma i säng.


Jag försöker vänja mig med min lugg men det är svårt, jag kommer på mig själv att gå och dra i den med jämna mellanrum. Som om den skulle växa ut? Daah, ibland undrar jag lite hur  jag tänker?
Jag måste dock skaffa mig en platttång, för luggen har en förmåga att puffa till sig och helt plötsligt får man hela den här 80-tals frisyren som gör att man vill kasta sig efter rakapparaten och raka av alltisaammans istället. Mohahaha, det skulle vara rätt åt den, bångstyriga lugghelvete.

Annars då, på fritiden. Kan berätta att jag är kär, i en röd Mustang. Kan ju så här lite i efterhand fundera på varför jag inte tog ett kort på bilen när jag hade chansen. Jag var väl alldels helt bortom räddning antar jag. Jag satt och bara flinade när motorn startade. Det är en riktigt thrill att åka en sån bil kan jag säga. Orgasm till tusen. Nu måste jag bli en moneywhore för att kunna ha en egen, någongång, i min framtid. Mmmmm.mums!

TnT

Jag tog tillfället i akt och gav mitt hår en renovering i fredags inför helgen. Det behövdes. Använde upp mina sista pengar så nu får jag vara fattig till på tisdag, samt att jag betala min telefonräkning som bla innehöll New York-tiden. Den blev mer än dubbelt så dyr som annars. Men men, det hade jag förväntat mig eftersom jag hade mycket kontakt med syss.


Detta är resultatet. Dock taget lite sent på morgonen så jag ser helt nyvaken ut men ärligt talat så hade jag inte gått och lagt mig än.

Jag har städat idag också, hela mitt rum är nystädat, nyvädrat och kläderna ligger i tvättmaskinen. Ska tvätta en tvätt till. Helt otroligt. Skulle behöva tvätta allt jag har i min garderob bara för att tvätta det. Men nä, det orkar jag inte.
Ska flytta hem snart så det får vara. Har organiserat om min byrå också, den var helt upp och nedvänd. Jag visste inte vad jag hade och vart det var. Helt knasigt.

Nu lyssnar jag på P3 Rockster, dricker vatten, funderar på att göra te och äter körsbärstomtater. Camar med Syss och Pappa. De är för roliga de två. Tossiga.

Annars försöker jag komma över det här med män som inte kan hålla sina kukar till sig själva utan behöver överfalla en kviinna på väg hem från krogen, men det blir ett annat inlägg. Jag är alldels för arg på det för att ens kunna skriva något vettigt om det. Jag vet bara nu att får jag tag på dom så lever de inte länge till.

Rock´n Roll

The way you look tonight

Jag sa att jag skulle visa er en före vs efter - bild på hur mycket jag verkligen gick ut i Belfast men jag har inte riktigt velat men nu när jag satte och tittade på bilder för att slippa plugga så ger jag fan i att tänka så och kastar upp en bilderna.

Den första bilden är tagen när vi var i Dublin när Linneas kompisar var och hälsa på.
Den andra bilden är från den senaste veckan här hemma i Kalmar.
De är suddiga båda två, lite dåligt ljus och båda är tagna efter lite intag av alkoholhaltiga drycker. *s*






Jag är inte klar. Har ännu ett mål att nå.
men men, där har ni det. Kanske inte de bästa bilderna, kanske borde ha tagit två andra bilder, men jaja, får se om jag hittar något bättre vid ett annat tillfälle

Nu ska jag gå och handla så jag har något att äta

Rock´n Roll

Running wild




När man är arg ska man leta reda på lite bra rock´n roll, vrida på volymen och bara njuta. Det gjorde jag och nu är jag på bra humör igen.

Kan ha att göra med att jag fick träffa Sofie igår med, ett år sen sist och det var som vi sågs häromveckan. Hon är underbar den kvinnan. Fick en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans. Synd att vi går om varandra hela tiden men det blir så när man bor på olika orter och pluggar. Ont om tid och pengar.

tränat 3 pass denna vecka. Jag är mör i kroppen nu. Min hals vill inte riktigt som jag, den känner sig förkyld, vet inte om det är förkylning eller om det är pollen. Irriterande.
Inte många veckor kvar nu innnan sommaren. Jag har börjat fundera på hur man ska lägga upp träningen i sommar. Måste hitta på något bra.

Well, iaf. Njut av den bra musiken nu. Jag älskar dom. Såg dom på Wacken, ska se dom på SRF.
Aussies, yummie!!

Rock´n Roll

Cry me a river

Jag förstår inte. Mitt dåliga humör sitter i idag igen. Det brukar gå över fort. Nu har det gått över till en viss ångestladdande panik känsla. Jag försöker döva den med både det ena och det andra men det verkar vara som det är helt omöjligt just nu.
Jag ger den ett stenhårt pass på gymmet, som iförsig var väldigt upplyftande. Jag var munter hela tiden fram tills det var dags att gå hem. Sedan har bara mitt humör försämrats gradvis. Jag gav den lite fina kläder, lite mascara och ballerinaskor, fungerade inte. Jag gav den en promenad till optikern, jag har varit och kollat mina ögon. Måste köpa nya brillor. jag har repat mina. Inte bra. Fick mitt recept men hittade inga brillor jag verkligen älskade, det är samma ångestladdade ögonblick varje gång man ska byta. Jag hatar det. Jag gick förbi och köpte nya headphones timm mp3n, mina gamla hängde i en lös ljudtråd och ena snäckan la av påväg till SIBA. Bytte och ljudet verkar bra, lagom för att få tinitus iaf. Jag misshandlar mina öron. Jag kan inte hjälpa det. Jag blir tokig på mig själv.

Dessutom, jag har tröttnat på att springa omkring som att det är vinter ute. Det är vår, det ska vara sommar om någon vecka och det har inte varit vår än. Jag är så trött på det nu att jag börjat utmana vädret. Jag skiter i jackan, jag tar ballerinaskorna och jag har sumpade mössan påväg till gymmet imorse. Nu får det vara nog.
Jag är trött på min vinterlook, mjukiskläder, mysiga tofflor, vantar, halsduk, vinterjacka. Jag är trött på uppsatslooken. NI vet den där jag beskrev att man hade i uppsatstider om stripigt hår, äckliga kläder osv. Det är antiingen den eller träningslooken jag har kört med sedan i januari nu. Jag är sååååååå trött på det.
Fick en upswing på begravningen förra veckan, när jag såg hur jag eg ser ut. Personen bakom denna vinterklädda/uppsatsskrivande/träningsnarkoman. Hon ser ju fan rätt bra ut.
Jag gjorde en kupp mot henne och vaxade bena, noppade ögonbryna och slängde på mig läppstiftet. She is back.

Nu ska bara orken komma tillbaka med. vad tror ni? Kan det funka? Kan man tvinga sig i någon slags psykiskform? Jag tvivlar starkt men det finns inget som inte säger att det är värt ett försök? Jag ska försöka.

Separationsångst lider jag också av. Jag har lite tyckt att det ska bli skönt att lämna Kalmar, nu när jag inser hur snabbt det går vet jag inte riktigt om jag är färdig, paniken börjar sätta sig med att om några veckor är jag mer eller mindre bostadslös, inte arbetslös som tur är. Jag vill inte bo med mamma och pappa. Ledsen mor och far.
Dock borde jag väl se det hela som en rolig grej. Ihöst får jag möjligheten att börja om igen. På nytt. Ny stad, nytt land kanske? Nytt folk. Precis när jag har gått och vant mig med de jag har här nu. Jag börjar tröttna på att ständigt byta vänner, inte för att jag byter utan för att folk flyttar kort och tvärs. Jag har separationsångest för allt. människor också. Tycker det är jobbigt när människor man gillar helt plötsligt inte finns tillgängliga som de brukade. That sucks.

nu ska jag sluta skriva blogginlägg, och göra nytt nyttigt igen.


Rock´n Roll mina vänner.

Celabration

Life sucks sometimes. Just so you know. To bad but hey, tomorrow I be fine again. Was a loong time since I felt like falling but now Im there again. It will end soon, right?

Nu skiter jag i det här och går och köper glass istället. Deppa.


The traitor

Samtal mellan Snobben och Skrutten en eftermiddag i uppsatsen tecken

Skrutten försöker få fram fler kontaktuttag i sitt rum då Snobben bestämt sig för att ägna sitt plugg i hennes rum under dagen för deras tredje kombo har manligt sällskap och vi försöker hålla oss ur vägen lite grann. Vilket kan vara väldigt svårt när man sitter i uppsatsens tecken och river mer sitt hår än kanske skriver uppsats.

När Skrutten efter mycket om och men lyckats koppla ihop ett grenuttag med ett andra grenuttag efter lite framdragande av möbler och lite för mycket knäböjningar som gjort att henens knän ömmar

- Det här med sladdar är sexigt, säger Skrutten
Både Skrutten och Snobben, trötta och lite höga på egengjorda lattes och chokladkaka börjar skratta ikapp och Snobben tillägger när Skrutten kiknar efter skratt och det gör ont att skratta för magövningarna sen morgonen gör börjar göra sig påminda.
-Ja det är väl det här med fler sladdar i samma uttag som kanske är lite upphetsande?
Snobben och Skrutten kiknar av skratt och inser med ens att de är för trött med allt för dålig humor för att få vistas utanför lägenheten mer idag.


Rock´n Roll

RSS 2.0