In Sickness and in Hell

Idag fick jag allergitabletter utskrivet + hostmedicin. 350 kr kostade det. Är det så här det märks på att man börjar bli äldre? Jag har lagt ut mer på min kropp detta år än vad jag gjort den senaste 10 åren. Då menar jag det här med att gå till en läkare för ett problem man har.
Fast senast jag gick hade jag ett problem som blev löst men tydligen hade jag ett till som blev bekräftat och åtgärdades, eller är pemanent men ja, man kan iaf lösa det, med jämna mellanrum.

Denna gång är det nog ockå pemanent. Går alltid och blir lite småförkyld med jämna mellanrum och oftast är det alltid halsen. Så nu efter att en arbetskamrat påpekat att jag kanske faktiskt har en infektion som inte läker så fick jag kolla båda sänke och blodvärde. Tro det eller ej, men jag klarade ta ett blodprov. Ett sånt i fingret. Jag slet inte mig lös eller fick panik. Kanske beror det på att det var just min arbetskompis som gjorde testet så då måste man skärpa till sig lite, även om jag påpekade min dödliga rädsla.

Nu har jag iaf en remiss till labb på sjukhuset för ett pricktest, men fick allergitabletter utskrivet + hostmedicin för luftvägarna. Så eg hoppas jag lite att det allergi så man kan lösa det så jag slipper vara småförkyld med jämna mellanrum.
Men å andra sidan är det mindre kul att ha ännu ett permanent fel.

Snart har man kanske inte bara halvdöv, halvblind, lite skav, har en permanent hudsjukdom, man har också kanske allergi.

Hade detta varit för länge sedan hade jag fan tillhört en sån som blev utmobbad först och dog. Nu utgör jag bara till ännu större del en sån där riktig nörd som har en massa bekymmer med sin hälsa, men trots allt blir välutbildad.

Tur för mig att det är 2011 och att jag bor i Sverige där vi har hyfsat bra vård och en riktigt bra vårdpolitik till skillnad från de flesta andra länder där man betalar vårdkostnaderna helt själv och där det faktiskt finns människor som inte ens kanske skulle ha råd att hämta ut allergimedicinen.
Även om jag tyckte de sved lite i plånboken idag så tänkte jag iaf att jag bor ändå här, allt är subventionerat pga av att vi betalar skatt.

Fan vad jag gillar skatt.

Så från att gå till ett inlägg där jag berättar min sjukdomshistoria, så blev det ett inlägg till att hylla skatten. hahaha. De ni.

Nu ska jag snart gå på mina 3 sista jobbdagar av mina 12. Åh jag skojar fan inte när jag säger att jag vet dessa tre kommer vara de absolut tuffaste på alla dessa 12.
Ibland undrar jag varför jag gör så här. Säger ja, fast jag vet att min kropp vill att jag ska säga nej.
Var ledig en vecka innan sommarsäsongen, vila upp dig. Gå och träna. Läs en bok. Ta det lugnt.
Nej jag säger. Nej men jag jobbar lite till. klart jag gör. Splittschema dessutom. Jag som inte kan sova på såna tider.
In sickness and In Hell!!

Nu ska jag sova. Godnatt!

Rock´n Roll

Sockerchock och Baziiinga

Vad gör Jessica när hon inser att hon kan ha sin gamla storlek i allt igen? Jo, hon spenderar kvällen med en stor fet godispåse och har nu:
Sockerchock utan dess like. Påminn mig att jag inte är spec förtjust i godis längre? bara eg bakverk och isglass.
Sånt som händer när man utesluter sockrad kost ur vardagen och sen får för sig att vid vissa tillfällen hamstra sockerenergi utan dess like. Ojojoj, om jag inte skulle upp och jobba en så där 12-13 timmar imorgon och att jag måse vara på plats 2 1/2 timme innan jag börjar hade jag tagit vara på sockerenergin och gett mig ut för att jogga men nu måste jag istället försöker bemästra sockeret ch försöka få ner det så jag kan sova istället.
Good Luck to me I say.

"Du är ju inte riktigt klok Madicken" sa Elisabeth.

Näää, inte det minsta.

Och så surar jag lite för att min favorit serie hade säsongsavslutning förra veckan och det slutade så skoj att jag såg avsnittet 2 ggr. Japp, jag är inte riktigt som andra barn.


The Big Bang Theory. I klass med Vänner.

Så en hel sommar till ny säsong? Morr. Inte helt riktigt nöjd. Men vem har tid att kolla på serier när det är högsäsong för att jobba arslet av sig? Money money money. och Evveeeliiiina och Freeedrriiik must be funny.

nej, börja se om säsongerna igen kanske.

Rock´n Roll


Cutiepie




Jag börjar NÄSTAN trivas i mina nya glasögon!
Har kvar mina gamla dock, kan vara bra att ha när man ska se tv i sängen.

Imorgon blir det en LÅÅÅÅÅÅNG dag.

Rock´n Roll

Jobbe?



Nu cyklar vi till jobbet. Gym klart för idag.
Aint no skinny chicken legs. Här satsas det kurvigt och muskligt! Im a women for fuck sake!

Rock´n Roll

Brand new tattoo



Jag drömde att jag hade tatuerat in en gul drink på låret. Stor var den. Den täckte hela framsidan nästan. Satt lite snyggt och hippt på snedden. Den hade paraply och sugrör och var gul.
Roger var skitnöjd och jag bara skrattade.

Jag vet inte om det är en längtan efter melondrinkarna (som var gula om ni minns dom från förra sommaren)
Eller om det helt enkelt brinner lite i mig efter att tatuera något nytt, svårt bara när man inte har några direkta bra ideer för tillfället.
OCH att man har en tatuerare som har bokningstopp till årsskiftet. Japp, han är populär.

har softat en kväll på soffan efter en promenad som slutade i att jag blev panik kissnödig så jag fick korta av promenaden till 1 timme och pallra mig hemåt. Haha. Jag har världens kassaste blåsa.
Skönt med lite sofftid dock, jag har undvikt allt jag borde göra. Ibland får man!!

Nu blir det på huvudet i säng. Imorgon måste jag göra allt det där jag inte gjorde ikväll.

Rock´n Roll

New Bright Sight


Trött och lite sliten efter gym och jobb.
Ingen hade tid att fika med mig heller så jag cyklade hem och dricker kaffe med mig själv i soffan och myser.
Kanske går en promenad lite senare, kanske stannar jag här och bra tittar på hur vädret ändrar karaktär, det blåser och kanske kanske blir det lite regn? Film mer än promenad? Humma, tåls att tänka på!!

Nya glasögon btw. Fick dom idag, Känns helt konstigt men det gör det varje gång man byter så det får lägga sig lite innan jag bestämmer mig för vad jag egentligen tycker.
Rött är iaf rött igen, och inte grådaskigt rött. Hehe, ni som såg vet hur slitna mina gamla var :P

Jag lyckades klanta mig lite förut och försökte brygga kaffe utan vatten i bryggaren. Tog mig några minuterns funderande för att inse varför det bara puttrade om bryggaren men inget kaffe kom. Först blev jag förbannad, jag var verkligen så kaffesugen. I-landsproblem man har när man tappar humöret för att kaffebryggaren strejkar.
Dock löste det sig när jag kom på att jag inte hällt i vatten :O

Lite mycket i huvudet just nu kanske?

Rock´n Roll


Pictures of loved ones


Vi dekorera väggen hemma hos Fredrik med våra intyg från "tvätta-händerna"-kursen. Alltså kursen där man går igeom det här med matförgiftingar, bakterier, hur de sprids, hur snabbt de sprids, hur de ska se ut osv. Bra kurs.
Tvätta händerna bör man, annars dör man!!


Fina Evelina i en egensydd klänning och Fredrik. Elit


Malin bygger. Det blir fint.


Kanske kommer fler bilder, från andra saker.
En annan gång.

Nu ska jag sova!!

Gymma imorgon.

Rock´n Roll

Working 9 to eeeh längre....

Haha, jag är bra dum ibland. Nu har jag suttit och funderat i två dagar varför blogg.se inte har fungerat på min dator.
Min dator är lite speciell, den får för sig saker ibland så jag var inte direkt förvånad. Jag prövade lite olika saker men inget verkade vilja visa sidan. Testade att besöka min egen blogg, och ja det gick.

Så kom jag fram till att jag råkat blockera just blogg.se, bara den sidan med adblock. Jaha. Knasigt gjort av mig och jag undrar hur jag lyckades göra det men nu den iaf avblockerad som ni ser.

Jag har inte så mycket att uppdatera. Jobbade och utbildade arslet av mig förra veckan, Sov minimalt lite nätterna mellan måndag - fredag.
Evelina och Malin kom sent onsdagkväll. Jobbat dubbelt på dagen, druckit för mycket kaffe så kunde omöjligt sova, utan var vaken till 00:20 när båten anlände. fnittrade fram till 02:00 och klev upp 06:00 för kurs.

Drack öl och åt ostbågar hemma hos Fredrik på kvällen, fick klä sig lite fin i klänning. Helt speedad på kaffe och jag åt precis allt den dagen jag inte skulle äta i rena kolhydrater och gluten så när vi dansade hemåt efter att ha varit på Rockkjlubben och sett underbara GraveYard, hade jag så ont i magen.
Vi orkade naturligtvis inte gå hem till mig, utan vi sov över hos Fredrik alla tre. Jag och Malin fick sängen, Evelina fick en madrass och snälla Fredrik som är hemvärnskille tog sovsäck och liggunderlag och la sig i köket. Vilken gentleman.
Upp tidigt på fredagen, fick nybryggt kaffe serverat av goaste Fredrik. Kastade i oss några TICTACS för bra andedräkt och begav oss av mot hamnen och säkerhetsövningar.
Jag kan meddela att vi drack några öl med måtta dagen innan, och att vi med bravur var bästa gruppen när vi hade utrymningsövning, trots att de valde att renovera min sida av båten så jag knappt hörde något i radion och att batteriet i radion var påväg att ta slut. Bra med övningar, då man upptäcker såna saker så man kan byta batteri.
Vi räddade även den antända gubben, perfekt. Vi släckte branden, och vi klara göra första hjälpen. Dessutom klara vi rulla ut brandslangen och rulla ihop den igen. Japp. Vi är bra.

OCH: Jag hade lite mindre panik i år över att åka strumpa än jag haft andra år. Jag åkte skitsakta, men var helt skakis när jag kom ner ändå. Höjder och trånga utrymmen på samma gång. INTE HELT OKEJ!

Vi spendera fredagskvällen hemma hos Fredrik för middag och några öl. Det var riktigt trevligt, men jag var helt slut och när klockan började närma sig 23 somnade jag i stolen medans de andra tittade på mig och skrattade. Jag gick inte med ut. Åkte hem när syss och Micke kom med båten och somna så fort jag la huvudet på kudden och sov i 10 timmar

Jag tänkte att denna vecka skulle bli lugn. Fullt ös igår med lite längre jobbdag och lite inlärning av nya tjejen som ska jobba för mig på Hansa i sommar, träning och lite sånt pyssel.
Tackade ja till att jobba lite i helgen på båten, och när jag lagt på kom jag på att nu är jag inte ledig alls förrän nästa onsdag. Se där, så de gick.

Den 31 slutar jag iaf på Hansa, sen har jag en vecka att ladda om inför sommarsäsong -11 på MS Visby.

Vart tog Maj månad vägen?

Jag kan iaf med glädje säga att jag gick igenom friskintygstestet idag. Så nu är det bara fit for fight två år till då.

Okej, det kanske har hänt lite saker. haha.
Får se vad ni orkade läsa och inte.

Jag lever iaf

Rock´n Roll

Working 6-20

Borde skriva men finns varken tid eller ork eller ämne.

Update: Jobbar dubbelt två dagar. Dvs. Två dagar på båten, fram och tillbaka, 8-9 timmar, sedan går jag och jobbar på hansan efter att jag gått av.
Utbildningsdagar torsdag/fredag. Har tagit ledigt på hansan de dagarna för att Evelina kommer ner och vi ska busa på den lilla fritiden vi har efter utbildning inför sommaren. Så på torsdag har Fredrik utlovat middag och kall öl, sen blir det elitumgänge hela kvällen.

Det blir inge träna för mig denna vecka, vilket suger. Jag gillar se mina muskler växa. men jaja, ofrivillig vilovecka MEN den tunna plånboken blir iaf tjock. Det enda man vill ska vara tjockt, förutom sin bondkatt.
Blir ju en hel del spring på mig ändå, vardagsmotion iaf.

Nu ska jag sova för klockan ringer kl:5:00.

Rock´n Roll

Sorg i hjärtat

Idag sa vi adjö till en granne hemavid som somnat in.
En del begravningar är tyngre än andra. Det var en tung begravning, men dock blir man väldigt varm i hjärtat att denna krutgumma som lärde oss barn i grannlagret göra kaffemat (kaffe+mosad bulle), akta oss för källarngubben (vilken jag fortfarande är Liiiiite rädd för. Får rysningar och kalla kårar fort farande av att gå ner i källaren, det släpper först när man tagit sig ner för stentrappen, öppnat dörren, hittat lampan och det blir ljust).
Man blir glad av att veta att trots ålder, lite krämpor och annat så var hon alltid med där det hände saker. Hon var närvarande vid den senaste balen vi hade i socknen. Behöver jag säga att hon var äldst? Hon var lite över 90 år fyllda nu när hon valde att gå vidare.

Hon var mina grannars mummu, så som min mommo är för mig. Vi är allihopa uppvuxna med två generationer i huset. Precis som det var förr i tiden. Vi vet vad det har gett oss, och vad det innebär att ha två generationer som styr över oss.
Det är väldigt speciellt. Det blir en närhet. Våra gårdar ligger så nära varandra och så mycket som vi lekt och busat genom åren. Det var hårt att se sorgen hos de människor som jag har levt så nära med under hela min uppväxt och som jag tycker så mycket om. Och det är även sorg i mitt hjärta då Inga var en sån person jag själv önskar jag kommer iallfall lite i närheten om jag blir över 30. Alltid närvarande, alltid sugen på nya äventyr.

Nu tänker jag ta helg och återkommer nästa vecka. Jag åker upp till Micke imorgonbitti, myser och är kär, och tar vara på det som är allra viktigast för mig. Kärleken!

Rock´n Roll

I wont cut my hair

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13008268.ab

Åhhhh. Underbara Aftonbladet.

Citat:

"Jag tror att det handlar mycket om att män gillar kvinnor i bara ben, men att kvinnor kanske inte gillar att se bara mansben alla gånger. Om man ser Sofi Fahrman i ett par jeansshorts tycker man ju bara att hon ser ut som "a million dollars".

"Man vill ju inte se ett par håriga ben lixom, tjejer rakar ju dom iaf" - Citat ungefär av en interjuvad tjej.

va? Är det bara okej att visa ben om man har dom rakade?

Men dåså killar, raka bena bara, då är det okej att ha bara ben i shorts på jobbet!!

Världen är räddad. Killar kan nu har shorts. Vi kvinnor slipper deras håriga ben och åter igen killar kan ha shorts utan att skämmas för hårväxt.

Och nåde er brudar om ni råkar ha orakna ben till shortsen. Då är det bara en sak som gäller. Ställ er i skamvrån tillsammans med männen och sätt på långbyxorna eller gå till en vaxare och betala några hundringar och njut av värmen smekandes de nakna bena.

 

Ajaj, nu måste jag springa till badrummet, blir inte mer uppdatering ikväll. Måste fixa hårväxten så jag kan sätta på mig mina korta träningsbyxor inför morgonpromenaden samt gymmet. Man kanske blir bannad för att man rent ut sagt skitit att raka benen.

 

men vänta nu. Glömde jag inte något? Jo, jag tror nog det. Vem i Helvete orkar bry sig om folks hårväxt på benen?

Rock´n Roll

 


Gäsp

Gäsp.
Frukost intagen, håret redo. kläder? Pyjamas? Kan man inte gå till gymmet så? Nähe.
Det var jäkla vad segt det var idag.
Igår var jag trött ända fram tills jag cyklade hem från jobbet på kvällen. Då beslöt jag mig för att ta kål på den energin eller kanske snarare utnyttja den och tog en powerwalk runt Visby i solnedgång. Underbara stad säger jag bara.
Tidigare på dagen var jag ute på p18 och gick 5:an i något mer promenadvänligt tempo, blev så uppslukad av hur vackert det är med skog och natur.
Man vill inte vara inne när det är fint väder mer än vad jag man behöver.

På schemat idag står det ett gympass. Rygg och Biceps. Jobb efter det. Kvällen är än så länge fri men jag har en del pyssel att göra.
Jag tvättade i söndagskväll nu har jag fina högar på mitt golv. Två med ren tvätt och en med svettiga träningskläder.
Borde städat upp det med en gång men vädret var för fint för att prioritera det.
Jag behöver en skön soft fotölj att slänga sånt i. Ren tvätt och annat man inte hinner ta tag i. Loppis någon?

Nej nu jävlar ska jag ur denna pyjamas, packa väskan och ta upp matlådan ur frysen och cykla iväg. Det får finnas begränsningar för hur morgonseg man får vara.

Rock´n Roll

All those cloudy hours


What can I say?
Lagom till värmen så får jag igen mina gamla shorts i storlek 38. Se vad lite mat på rätt tider, en ätardag och en jävla massa svett kan göra Ska vi satsa på magrutor härnäst? En bra bit kvar men oj nu är jag taggad på att bli stor och stark. Japp ni hörde rätt, Stor och stark. Här ska lyftas vikter till vansinne i maj och i sommar. Inga senor och ben här inte. Muskler ska de vara!


Stor och stark som pojkvännen? Jajamensan.

Nu blir det optikern för att kolla mina blinda ögon. Sen mot gymmet, jobbet och sen kanske avsluta det med en kvällspromenad?

Sugen på att åka på Loppis. Någon som vill med?

Rock´n Roll

Dr.Living Dead



Sist men inte minst vill jag dela med mig av ett schysst band vi såg när vi var på snabbvisit i Uppsala under påskhelgen för att se Macabre.

DR. LivingDead

Värt några lysningar och värt att gå och se om ni får chansen.

nu blir det tvätta håret

Rock´n Roll

Baziiiinga

Jag tänker nu gå vidare och dela med mig av The Big Bang Theory. Jag älskar den serien. Nörderi, och jag känner att jag passar in. Mhhm. Ones a nerd, always a nerd. And I like it.

Alla ni WOW-fans borde kolla in säsong 4 avsnitt 19 när Sheldon får sitt konto hackat och bestulen, vilket i sin tur leder till att han ringer FBI och polisen. Ett av de absolut roligaste avsnitten.
Tänkte länka till det men hittade ingen länk på youtube som gick att länka till, så ni får streama skiten istället. Jag kommer alltid älska nördar och människor som så innerligt brinner för sina ämnen och intressen att det tar över allt annat.

Mera kärlek åt folket.








Nu ska jag gå och tvätta detta äckliga hår, kanske ta en promenad, hosta lungorna ur mig, snora, ha halsont jobba i eftermiddag.

Jag bestämde mig för sovmorgon när jag såg att de låg snö på marken när jag vaknade 06:30. Det bästa jag gjort. När jag vaknade var den borta och det ser mer ut som det regnat nu.
Snö i Maj? Bastards.

Rock´n Roll

Case closed

Jag lägger ner Bin Laden nu. Senaste dagarna jag har hört de mest underhållande konspirationsteorierna som rör sig om den senaste nyheten om hans död och som sträcker sig bakåt i tiden till tunnelbanebombningen i London och flygplansattackerna mot USA. Underhållande men skrämmande om det finns sanning i dom.
En troende muslim ringde in och sa att Bin Laden var inte den farligaste mannen på jorden, George Bush är värre. Jag flinade lite tyst för mig själv. Jag kan inte säga emot. Han är (var) en slirig liten sak.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro om hela händelsen. Den kan lika gärna vara sann som falsk.
Det finns inget som säger att det är en fejkad händelse. I de lugnaste haven simmar de fulaste fiskarna.
Snart kommer jag aldrig komma in i Landet of Demokrati. Så ironisk och sarkastisk jag är. Jag bara menar att man ska aldrig ta för givet att de som utger sig för att vara de goda är de goda och vice versa.
Om händelsen är sann så är inte USA något bättre än deras "fiender". Samma skrot och korn.

Nu får det vara slut med detta. För mycket politik.


Woman



Bjuder på en bild från min personalfest med jobbet för en månad sedan. Tycker jag lyckades med att vara lite hyfsat söt.
Blev mäkta förvånad!

Nu, lämna bil, hämta cykel.

Helt färdig. Denna veckostart blev inte riktigt som jag tänk mig. Fullt ös sen 7 imorse och det är inte slut än?
Heldag på jobbet imorgon och en tvättkorg som pyser över både här och på jobbet. Ehmm.
Vem har tid att vara sjuk?

Rock´n Roll

"jag tog din sandlåda, du tog mitt liv"

"Människor i väst är glada idag"

Va? ja, jag är glad men jag är fan inte glad över vart den meningen syftade på.

Jag blev så irriterad idag på jobbet att jag stängde av radion. Jag orkade inte höra ett ord till om Bin Laden. Enda vettiga var en analytiker som sa att människor får inte tillbaka sina älskade förlorade för att en ledare är brutalt dödad (mördad i mina ögon) För det var väl mord? Att skicka specialister för att skjuta ihjäl en fruktad man? Hur kan det vara okej? Även om mannen i sig är ledare för något vi inte kan likgiltliga oss med?
Men tydligen får USA använda sig av alla metoder de bara vill. Andra får inte ifrågasätta, skada eller förstöra. Men USA får. De får bomba, lemlesta, tortera, döda människor varje dag för att de gör det i demokratins namn. Men kritiker till USA och väst får absolut inte bomba, lemlesta, döda människor i tro på något helt annat.

Jag är åter igen inte för några fundamentalistiska grupper och deras metoder. JAg tycker de är lika mycket skit som alla andra människor som trampar på medmänniskor för att nå fram med sin mening.
JAg tycker bara att USA inte är ett dugg jävla mycket bättre, även om de gör det i den sk demokratinsnamn.
Snart är det lika uttjatat och kommer säkert låta lika illa som när folk säger och agerar i religionsnamn. En tanke.

"Tar du min spade tar jag din sandlåda"


Jag förstår inte.

Ni som tror att faran är över för att USA säger sig dödat den värsta ledaren. HA!
En sådan aktion som den som utfördes mot USA är inte 1 man ensam om att styra igenom. "hotet" försvinner inte för att ni kallblodigt går in och avrättar en ledare.

hämnd?

Jag förstår inte hur världen ska någonsin kunna fortgå när det bara verkar som det rullar på i ett ekorrhjul. Vi har inte kommit någonstans sen när vi började. Vi dödar fortfarande människor idag för att de inte tycker vi som vi, vi ser dom som hot, vi svartmålar, vi lemlestar.
Människan blir aldrig bättre än såhär.

Ååååh, Astrid, älskade, Lindgren. Vad jag vill låsa in mig i en liten håla tillsammans med dina underbara sagor, vara barn igen och drömma om gröna ängar, galoppernade hästar, rena vattenbäckar och barfotabarn.

Tar du min spade tar jag din sandlåda

Jag läser på nyheterna nu på morgnen att "rättvisa har skapats"
Jaha?

Usama Bin Laden är död. Rättvisa har skapats. USA jublar.

Jag känner att jag borde skriva något.

Vet inte vad jag ska skriva. Rättvisa har skapats.

Än en gång ger mänskligheten svar på tal. Tar du min spade så tar jag hela din sandlåda. Dont mess with the greatest democracy on earth. Dont mess with the what some people call religion. Dont mess with me.

Fruktansvärt sorligt om USA anser att rättvisa har skapats genom att döda en man utan rättegång. Det är vad jag tycker. Världens största demokrati och de skjuter mannen på fläcken. Vi ser dig hellre död med en gång än ställer dig inför rätta för vad du planerade och genomförde mot vårt land.

Ni dödade honom, och bilderna publicerades i tidningen.

Jag rättfärdigar inte Bin Laden på något sätt. Jag är förundrarad över människor som försöker vrida och vända religioner och skrifter till deras egna fördelar, hävdar att det är den enda riktiga läran och fördömmer alla andra. Intressant. Att man kan rättfärdiga så mycket bara man sätter "I religiones namn" före eller efter sina dåd.

Jag rättfärdigar inte heller USA. Jag tycker att de gör alldeles för många såna "hjältedåd" in the name of demokrati och världens största stat. Världens beskyddare från allt ont.

Det är inte så enkelt, jag vet att ni kommer säga det. Det är inte så enkelt som jag säger det. Och nej det är det inte heller. Det är en väldigt förenklad bild och förenklade meningar av något mycket mer komplext men jag är trött. Trött på att "rättvisa skapas" med blodspill. Ska vi aldrig lära oss?

Dödar du mig så dödar någon av mina dig. Human nature?

I guess.

Nu skiter jag i världspolitik för ett tag, ska gå och pumpa muskler för första gången på 2 veckor. äntligen tillräckligt frisk för att svettas igen. Så som jag längtat.
Sjukdom och alldels för mycket på schemat har jag haft det.

Mycket annat på G också. hinner inte uppdatera, hinner inte tänka, hinner inte, hinner inte. Kommer senare.

Stayed tuned.

rock´n roll


RSS 2.0