Enter Sandman

Sitter och väntar ut frukosten. Den vill inte lägga sig, känns som den sitter uppe i halsgropen och vill komma ut igen. Så kan man ju inte träna.

Trött idag, en sån morgon man helst inte pratar med Jessica alls före ja, före lunch. Några timmar kvar i tystnad! Skönt!

På schemat idag står rygg/biceps-pass, jobba samt på teater med jobbet ikväll. Jag är redan trött, jag undrar hur jag kommer känna mig imorgonbitti. Den dagen, den sorgen. Eller hur är det man säger?

Kan inte sova på nätterna igen, trots att jag är rätt så fucking aktiv om dagarna och borde vara helt slut när jag ramlar i sängen. Blir tokig. Måste hitta på något mer nu som tröttar ut mig. Inatt låg jag och vred och vände på mig. Jag gav upp och började se Sons of Anarchy istället. 1 avsnitt kvar nu.
Me like bad guys-in ficion. Inte IRL.

Anyhow, somnade runt 2-2:30. Klöste mig upp ur sängen vid 06:40. var lagom glad mot syster yster när hon stod och gnolade i köket. Jag avskyr morgonpigga människor som ska sjunga och ha sig på morgonen. Det ska vara tyst, låg ljudnivå, man ska hasa sig fram genmom lägenheten, inte stressa, inte slå i lådor, helst inte prata, tvn ska vara på låg ljudnivå.
Jag vill vara ifred. Först frukost, mitt morgonkaffe, piggna till, sen börja prata. Inte börja prata innan morgonkaffet. Scccccyyyyh!

Jag borde ha tvättat denna vecka mne det har inte passat sig med tvättstugan och mina tider så det har uteblivit. Nu måste jag köpa några par nya trosor och strumpor imorgon innan jag sticker med båten annars får jag gå commando i sthlm ihelgen. tanken var att lösa alla såna bekymmer idag men sen visade det sig att jag inte har så mycket tid på mig att lösa problemet idag.

Dagens I-landsproblem:

Varför har jag inte en robottvättkorg som tvättar mina kläder efter hand?

Åh. Igår var jag på spinning på lunchen eftersom jag jobbade kvällen. Lite kortare pass men med ett längre block kondis.
Gissa om mitt hjärta klappade hårt och orken blåste på när vi skulle trampa tung backe till Enter Sandman. (Metallica)
Då jävlar sved. Jag som alltid måste sjunga med. Ni kan ju tänka er hur det låter flåsandes på en spinningcykel när man redan måste koncentrera sig på att inte glömma bort att andas.

Nej nu jävlar. Nu orkar jag inte vänta längre. drar ut på tiden det här tramset.

Gymmet it is.

Rock´n Roll

34.30

Jobba.nu snart då. Måttligt motiverad att ge mig ut i snålblåsten.

Mätt och belåten är jag iaf, nästa lite för mätt för mitt eget bästa kanske.
Gjorde kesokaka till mellis, med massa kanel i. Gott men tror jag åt lite för mycket.

Idag har jag avverkat ett bröst/triceps-pass på gymmet. det gick rätt så bra. Mosa sönder musklerna. Nu får de vila en vecka.
Dessutom körde jag 30 min CT före och hör och häpna 5 km på löpbandet efter. Och under 35 min. Min kropp har mer att ge, skulle kunna springa snabbare under en längre tid och sänka mig men jag kommer inte helt in i andningen och får håll.
Det går framåt, jag hatar att springa men det är lite roligare om man har ett mål.

Hehe, nu borde jag vara på jobbet om 20 min. Det hinner jag inte. Måste vila lite magen innan jag hoppar på cykeln. ¨Får vara kvar lite längre ikväll bara. No probs.

Rock´n Roll




Only For The Weak

Först vill jag bara säga att helgen var mys. Micke var här (igen). Lite bilder kanske kommer.

Sen vill jag fortsätta med att säga att jag gav upp lite imorse.

Igårkväll gjorde jag rent mina vinterstövlar. Jag har två par som jag kallar vinterstövlar. Ena paret är riktiga snöskor, man får i massa av varma sockor och det är ludd i dom. (Dyra var dom men man fryser inte om fötterna när man ska gå i -15 grader till skola, jobb, gym eller liknande. Andra paret är lite snyggare skinnstövlar, höga skaft, köpt i en storlek för stor för att kunna lägga i en tjock sula och ha två par strumpor i. Skitsköna är de och de går att använda in på vårkanten och börja användas tidig höst. (Ja, jag har skor till allt)

Idag (läs Imorse) efter 3-4 h sömn för jag har alltid svårt att sova söndagkvällar så drog jag mig upp ur sängen (Läs: Klöste) bara för att upptäcka att det hade snöat under natten. Då gick allt mod ur mig. Jag hade här räknat med att när sommartiden var ställd, vinterskorna inredda, renputsade och insmörjade och undanstoppade i sitt Kartong idee, conversen ställda i hallen intill joggingskorna, då är det vår!
Så jag rynkade pannan, suckade, gjorde frukost, kaffe. Gick tillbaka in till mig, kurade in mig i täcket, satt på Sons of Anarchy, åt min frukost, bäddade ner mig igen och klev inte upp förrän klockan var för sent för att hinna med gymmet innan jobbet. Så arg blev jag. Inte kunde jag somna om heller men det var rätt mysigt med lite frukost på sängen en måndagmorgon.

Jag kompenserade gymmet lite med en powerwalk nu ikväll efter dansen. jag fick lite dåligt samvete för mitt lite dåliga humör för lite snö. Men nu får det vara snart vara nog. Nästa vinter flyttar jag någonannanstans när snöhelvete ska bort. Sjävla vintern gillar jag, men det är smältandet jag inte klarar av. Jag blir tokig.

Dansen gick bra. Therese tycker jag har en förmåga att komma ihåg koregrafier. Jag som tycker jag tappar bort mig hela tiden, vet inte vart armarna ska vara, vilket håll vilken kroppsdel ska osv, haha. Men det är skoj. Har inte dansat slöjdansen på flera år och de hade gjort om sista halvan av den, så jag var lite förvirrad. men shit vad kul det är att dansa magdans. Nästan glömt det lite. Många år sedan jag var med och dansade med dom.

Tillsist bjuder på jag en låt jag städade personalrummet till idag!
Svenskt blir det!

In Flames





Rock´n Roll

För Snygg För Pop

Att tillverka en spelningslista för gympasset/joggingpasset är ungefär lika frustrerande som att plocka ihop en påse med lösviktsgodis.

Man stoppar bara ner de goda bitarna i påsen men likförbannat så är det bara äckliga godisar kvar i påsen slutet av kvällen som inte ens den som valt godiset känner för att äta upp.

Precis så är det när man sätter ihop låtlistan. Man väljer ut en 30 bra låtar, man blandar om dom riktigt bra så det blir variation eller strukturerar upp dom efter vilket tempo/ös låtarna har beroende på om man ska ha dom till sjävla styrkepasset eller konditionspasset.

Ändå likt förbannat när man befinner sig på gymmet så kommer jag på mig själv att jag hoppar över vissa låtar, hoppar fram och tillbaka i playlisten. Lyssnar på samma låt fler än en gång osv. Vissa låtar blir ALDRIG spelade, trots att jag själv bara valt ut riktiga godbitar.

Jag förstår inte. Alla låtarna är verkligen bra låtar men ändå vill jag inte ha dom när det väl gäller, precis som med godiset. Man blir besviken när man tittar i påsen och det bara är det lite sämre godiset kvar. Man har under kvällen valt de bästa godisarna att äta, man har rumlat runt i påsen, slängt tillbaka om man lyckats fått upp en "mindre" god bit osv. Precis så som känslan blir när en låt tar slut och så tar en "mindre" bra låt vid och man måste försöka få upp sin svettiga mp3-spelare, samtidigt som man försöker hålla balansen på C-T eller på löpbandet, trycka sig fram till en låt som är "bättre", för att sedan stoppa tillbaka den svettiga mp3-spelaren i BH-n igen utan att tappa balansen, förlora fart, visa brösten för halva gymmet eller trassla in sig i hörlurssladden.
Sen så lyssnar man kanske nån låt till innan det är samma visa en gång till.

Sjävla grejjen med att ens anstränga sig och sitta en kväll och göra en spellista för gymmet är för att slippa det där, att hoppa fram och tillbaka mellan mappar och låtar. Att ha en lista som bara går med låtar man valt ut som ska "hålla" rakt genom hela alltet.
Men nej, detta funkar alltså inte, iallafall inte för mig!

Jag kommer fortsätta spara de lite "sämre" godisarna till slutet. kanske inte ens äta dom alls, för att sedan radera dom helt och ersätta dom med nya godbitar istället som förhoppningsvis för uppleva nöjet att bli spelad!

Det var allt för mig ikväll

Tänkte hitta låten "För snygg för Pop" på youtube med The Troublemakers men den finns inte, så ni får helt enkelt spotifya :) (Den finns med på min nya playlist, förhoppningsvis så är det en av de godbitarna som kommer gå åt)

Jag är btw mycket stolt. Jag slog mitt 5km-rekord. 35 min. Nu ska de sakta men säkert gå neråt. Tycker det är ett rätt bra resultat efter 1 h styrketräning. Sen blev det magdans nu efter jobbet. Börjar sätta trumsolot nu.

Rock´n Roll


Stray Cat Strut

Tänkte lägga upp lite bilder från den senaste tiden som jag inte ens tittat på.


Från Alla Hjärtans dag. Blev Scones och filmmys med mor och syster


Jag har frusit och fyser än så jag murar in mig i varma kläder


Jag och Micke gjorde American Pancakes till lunch en helg. Det blev riktigt riktigt gott.


Micke var på kryssning med jobbet och jag satt hemma som den fina husfrun jag är och slet med en del av hans födelsedagspresent. En värmekudde. Sytt helt själv. Jag är mäkta stolt! Den blev riktigt bra. Förutom den fick han en stor glasburk med egengjord Musli samt en biljett till The Big Four!



Micke fyllde vuxen på SJ, Flyget, Gotlandsbåten osv. Såhär glad var han :)
Delar av familjen var uppe i Sthlm så mamma bjöd på födelsedagsfika/Lunch på stan.
Mamma nöjd över sin latte?


Påväg hem efter födelsedagsfikat och lite strötittande i skivaffärer. Han är helt ovetande om att hans bästa kompis från Dalarna har parkerat bilen utanför lägenheten och ska med ut på middag och bowling senare på kvällen. Mysig kväll dock glömde jag kameran hemma. Han blev väldigt glad och överraskad. Kul att de kom, Fredrik och Thessan. Vi drack vin, såg lite film och spelade ett frågespel som Micke fick av dom innan vi mötte upp de andra för tapasmiddag och bowling. Kvällen avslutades på Kellys där jag såg de största silikonbröst jag sett på riktigt. De andra var inte alls lika imponerade som jag.


Bacon efter rymmningen. Liten busig liten hamster. Micke är Odjurs-vakt när Roger och Maja är i Aussie. Bacon har en stor plastboll som hon motioneras i varje dag utanför sin bur. Jag var lite skeptisk mot att den inte verkade så rymningsäker men Micke sa att den var säker. Tji fick han. 3 min senare låg locket av och bollen var tom och Bacon satt nöjt under Rogers målarbord och skrattade åt oss. Tur för oss att hon är så sällskaplig för hon lät sig fångas in och sätts in i buren igen. Annars hade det blivit en intressant kväll.


Micke och jag har en riktigt myshelg bara för oss själva. (vi fick nästan ett dygn innan vi hoppade in för en vän i kärlekskris som behövde lite sällskap, lite vin och uppmuntran några timmar, sen var vi ensamma resten. rekord tror jag)
Vi gjorde pizza på lördagskvällen, efter en långfrukost framför en film, fika på stan.
Söndagen åt vi lunch på balkongen i solskenet, myste till lite film innan det var dags för honom att återvända till tok-holm
Jag avslutade helgen med långpromenad.

Den blev riktigt mumisg. Gjord på fullkornsbotten. Nästa gång ska vi testa göra på fettdietssättet med ägg och keso.


Vi spenderade lite tid i den här med men med min skabbhud just nu kan jag inte ligga i badet för länge men det var rätt skönt att ligga och filosofera i badet tillsammans med sin älskling. Nej vi är inte sådär romantiska. Vi ligger mest och töntar oss, skvätter vatten, petar fötter i ansiktet på den andra. Vi är inte så mogna av oss. Kankse därför folk inte tror jag är äldre än 20 ibland. hehe


Jag har invigt skinnjackan för iår. Båda dragkedjorna på mina vinterjackor har gett upp och jag tänker: What the, det är snart vår. Så nu bullar jag upp med massa tröjjor under och har skinnjacka oavsett!
Intressant är att i Belfast fick jag en tid inte igen den där skinnjackan, jag hade en stor röd sjal virad runt halsen som på bilden och jacka öppen. Nu har jag både tunntröja, en sån tunn kofta och en större stickad kofta över som går en bit ner över rumpan OCH jackan är stängd. haha.
flytta aldrig till länder där Öl är en nationalsport!!!

Nu är frukosten klar för idag, varit på morgonpromenad innan.
Nu ska de fixas lite innan jobbet, fick en plats på spinningen imorse innan promenaden så blir spinning ikväll!

Rock´n Roll Älsklingar


Runner

Jag har suttit och uppdaterat Friskis och Svettis-sidan hela kvällen. Alla (2) spinningpass imorgon är fullbokade och där rök också mitt upplägg för träningsveckan som kommer. Så mellan lite pyssle, tv-tittande, telefonpratande, ätande osv så trycker jag på uppdatera men det är fortfarande fullt.

Jag längtar i såna lägen tillbaka till Kalmar. Jag var inne och tjuvkika lite på vad som står till på mitt gamla träningshak och såg att de utökat massor, vilket gjorde mig lite sur och bitter över att jag inte tränar där längre. Massa förmiddagsspinning, och det är precis vad jag vill ha. tränar helst morgon/förmiddag! OCH Magnus är kvar. ÅÅÅÅH, jag kan inte uttrycka min saknad i ord efter den bästa spinninginstruktören som finns. Han är pepp, han skriker åt oss, han sjunger med, han har historier OCH han spelar hårdrock på sina pass.
Nu får man lyssna på dåliga versioner av redan dåliga poplåtar som gjorts om till sånt där dunkadunkaskit och remixer. Jag försöker förstå charmen med det hela men det gjorde nog faktiskt att jag la ner spinningen helt i höstas. Nu är jag tillbaka dock och ska fan genomlida passen trots fruktansvärt dålig musik. Spinning är det roligaste cardio/motions-sätt jag vet förutom ridning så det är bara tänka bort att det är dålig musik och slita arslet av sig.

jag önskar jag var en runner, en sån som kunde sätta på sig skorna och ta en tur bara sådär. Men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Jag försöker verkligen. Ibland tråkar jag mig igenom 5 km på bandet och det går sakta sakta framåt men bara för att göra det så gör jag det. Jag kommer aldrig bli någon runner. Jag får satsa på promenader och spinning.

Inte har jag hittat någon ny peppmusik heller. Jag vet inte vart jag ska leta längre.

Min mor sa till mig häromveckan att jag ser lite arg ut på gymmet, Robin har sagt samma sak till mig. Jag ser lite sur ut.
Hur ska man se ut då? Tidigt på morgonen är det, jag lyssnar på elak musik i öronen som handlar om blod, våld, krig osv.
Jag kan inte studsa in med ett fett leende på läpparna när någon precis skriker i mina öron att han hatar världen?

Jag har ingen som helst lust att byta musk till nått sprudlande sött om söta små fåglar och luddiga små rosa moln bara för att få upp ett leende på läpparna. Det gör mig inte ett dugg inspirerad.
Jag vill ha död, hat och blod när jag tränar. Det får mig att ta i mera. 






Nu blir det night night!!

Rock´n Roll

Men, men, men, men

Jag ligger i soffan och håller på att somna. slöglor på tv3. Two and a half men. Jag minns när det var den serien jag sträcksåg. Det var ett tag sedan och det är hyfsat nya avsnitt som visas i Sverige nu för jag har inte sett dom.
Tänker på allt som stått om Charlie Sheen i tidningarna den senaste tiden. Han har varit lika omtalad som Jasminrevolutionen samt jordbävningen i Japan.
Såg ett löp på aftonbladet där man kunde gå in och gissa på vem som sagt vad. Då var det Sheen och Gaddafi som var frontfigurer. Jag gick aldrig in och läste vilka repliker som fanns med men det är lite kul att de frontat de två. Två väldigt olika män med väldigt olika problem.  Men lite intressant att en svår politisk konflik som kan få konsekvenser runt om i hela världen delar lika mycket tidningstext som en knarkande/supande/Knullande b-kändis i USA. Nu får jag väl skit för att jag kallar Sheen B-kändis för han har en egen tv-serie som är baserad på sig själv, han tjänar massa pengar osv. men jaja. för mig kommer han aldrig vara en sån riktig kändis. kanske därför han super ner sig, knarkar ihjäl sig och dämpar sen ångesten med att försöka knulla bort nån slags åldernoja eller vadfan det nu är.
Lite intressant dock tycker jag det är, när framgångsrika och män med en massa pengar som har miljontals fans måste gå och köpa sig horor. Makes no sense to me.
Är det så att han är så fruktansvärt jävla otrevlig och helt hoppslös att umgås med så han verkligen måste betala tjejer för att vara med honom?

Jag förstår det verkligen inte. Jag vet mycket väl att de finns kvinnor som köper sex osv. men störstadelen av köparna är män, och jag bara inte förstår grejjen med att lägga sina pengar på att få knulla. Ja, det ska kallas vara spännande, thrill och allt det dära. Man kan betala för något som kanske inte frugan/flickvännen gör osv. men nu finns det något som kallas tillgänglighet. Man kan få allt man vill i livet om man letar lite. har du en udda böjelse så finns det en till som delar den någonstans i världen och med så många forum som finns på nätet är det inte speciellt svårt att hitta liksinnade.

Sen kommer hela den där grejjen om att det inte enbart är prostitution om det är pengar inblandat, utan sånt som prylar, drinkar, taxiresor osv också kan ses som en betalning. MEN, i detta samhället är det inte lika smutsigt att ta emot dyra prylar osv för att sen knulla lite.

Jag vet verkligen inte vad som är rätt och fel, och jag är inte personen som dömer om det finns ett avtal mellan två människor, där inget tvång ligger bakom avtalet osv.

Dock tror jag att jag inte skulle kunna dejta en kille som köpt sex. Någonstans så visst, alla gör som de vill och jag ska inte lägga mig andras liv, men när det handlar om att kanske det blir en del av något jag måste leva med också, då säger jag nej. Där är jag inte så openminded. Det är absolut inte ett attribut jag letar efter hos det motsatta könet. Alla har något på sin nonono-lista.

Och så tillbaka till det vi började prata om. Charlie Sheen.
Läste att han fått sparken. Då undrar jag. Hur i helvete ska de styra upp serien om de sparkar huvudrollsinnehavren?
Det blir ingen mer serie då?
Det var som när de bytte ut Björne. Its a big nonono!
Som att sparka Lilleskutt ur Bamse. Rycka Filip från Fredrik. Sära på Johnny och Mattias, fortsätta Vänner-serien utan Chandler. Som att bli utan sitt morgonkaffe.

Nu ska jag städa upp mig lite, för ikväll kommer babe

rock´n Roll

Hit the light

varför packade jag inte träningsväskan, jobbväskan, skrev inköpslistan, kollade upp recept igårkväll?
Nu har jag sprunigt runt som en skållad katt här i en halvtimme för att få iordning mina 20 olika väskor jag ska ha till olika saker under dagen och inser att det jag hade tänkt som matlåda inte kommer räcka. *morr*

Nu hoppas jag att jag fått med mig iaf 95 procent av det jag ska ha idag.

Nu gymmet, sen jobbet. Sen ska jag åka och vara arg på Elgiganten för att de säljer sopiga hörlurar.

Ikväll kommer sötnos!

Rock´n Roll


Lazy

Jag har torka. Jag har många torkor just nu. Min största torka är att jag inte vet vad jag ska lyssna på för musik längre.
Jag sitter med mp3an i datorn, bläddrar mellan mina mappar samt Mickes hela skivsamling som han rippat och som ligger på min externa hårddisk. Det är mycket musik. Ändå är jag less.
Jag har försökt med allt. Det går inte. Jag kanske lyssnar 1 till 1/2 låt innan jag vill byta. Det är inte bra. Tänk er självla att ni står på bandet och är inne i er jogging och ni är pepp på att springa de där 5 km, men ni blir avbrutna efter 2 min för att ni blir arga på att ni har för dålig musik på mp3an. Det är ju i grunden bra musik men just då är ni så lessa på den att ni vill kräkas.
Samma sak nu när jag åkt en massa båt. Jag vill inte ens ta upp mp3an för jag känner bara magen vända sig. Vad är det för fel, det är ju jag som valt musiken! Den är ju bra! Varför vill jag inte lyssna på den?

Sån jävla tur att jag har ljudböcker till jobbet. Annars hade jag dött av tristess de kvällar det inte är en kotte på jobbet mer än jag. Mörkrädda jag också måste kunna höra vad som händer runt omkring mig. Annars kissar jag på mig om det händer något oväntat.
Som då jag med icke meningen satte igång inbrottslarmet. Jag var helt skakis i flera dagar efteråt och väldigt tacksam för att min chef hade gått igenom systemet så jag visste hur jag skulle få av det innan securitas kom förbi och frågade vad jag egentligen höll på med. Men, nu vet vi iaf att det fungerar. Tro mig! Det fungerar!

Jag har en massa att visa er men jag har faktiskt ingen lust.
Kan ju säga att jag är rätt så stolt över mig själv som sydde en vetekudde till Micke i födelsedagspresent med örngott på, och den blev riktigt proffsig. Kan bero på att jag sydde riktitgt riktigt sakta. Så sakta att min mamma sa till mig att jag kunde trampa lite mer på pedalen så det gick lite fortare att sy en sida. Jag blängde då på henne och frågade om hon verkligen ville reda ut mina fel och ta mig till akuten när jag satt nålen i min egen tumme istället för tyget? Det ville hon inte så jag fortsatte snigla fram i mina sömmar. Det kommer en bild när jag orkat lägga över bilderna till datorn.

Sen har jag också köpt en skitnsygg 50-60-tals lampa på Farbror Fynd. 150 kr kostade den. Golvlampa. Jag är evigt tacksam för alla människor som lämnar in sina grejer till secondhand och loppisar. Det gör mitt hjärta väldigt varmt.

Nu äter jag frukost, eller dricker upp mitt kaffe och försöker vakna till liv. Jag ska ut och ta en promenad. 12 är de spinning och 15 börjar jag jobba.
Igår förvånade jag mig själv med att köra 5 km CT, köra mitt ordinarie styrkepass, för att avsluta med 5 km jogg. Det blev ett långt pass men det kändes bra. Sen dansade jag magdans efter jobbet med mitt gamla magdansgäng. Allt detta mellan 8-18 på dagen.

Nu ska jag dricka det sista kaffet, dra på mig promenadkläderna och ut och andas frisk luft, Lika bra att passa på. man vet inte hur länge luften kommer vara frisk.
Jag blir så förbannad när folk säger att Kärnkraftvärk inte är så farliga. Najnaj, kanske inte så att olyckor händer ofta, men när de väl händer har de en förmåga att ställa till det rätt så ordentligt. Dock är jag inte förvånad. Människor är så jävla kåta på att leva i spänningen om att utplåna oss sjävla. och vi är det intelligentaste djuret? I beg to differ.

Rock´n Roll

De där unga snygga gotländska männen

Min syster läste upp ett av sina blogginlägg som handlade om vart de gotländska männen befinner sig. Att hon letat bakom varje rauk osv.
Stort frågetecken tittar jag på henne och utbrister: Men syss. Du har varit ute och svängt dina lurviga kanske 2 ggr denna vinter. Annars har du spenderat mer tid på pappas vind bland gamla dammråttor, skärp, bråte och eventuella guldklimpar. Vad jag vet, så bevarar inte pappa unga snygga män på vinden. De har då aldrig uppenbarat sig för mig.
Sen vet jag inte, men ditt jobb är inte det mest glamorösa stället för att träffa snygga män. Point: Mest kvinnor som jobbar där, den mesta kundkontakten uppenbarar sig via telefon. Om det inte är så att du föredrar lära känna dina män per röst och hur de uppför sig när de bokar in gotlandsbåt, flyg och diverse resor, evanemang osv. Kunde kanske vara något.
Sen i mammas lägenhet. No, inga snygga män här heller. Om det inte handlar om min pojkvän, men han är min. Han kan du glömma.

Slutsats: För att träffa snygga män på Gotland kanske du bör vista dig utanför radien mammas lägenhet, pappas hus, jobbet och Gotlandsbåten! Samt inte vara så upptagen med de där få guldklimparna du hittar på pappas vind för renovering och alla andra projekt du tar dig an som inte leder till någon som helst närhet av snygga män!

Nu skiter jag i stressandet och det uppenbarliga skrivkrampen och drar till Sthlm, firar pojkvännen som fyller år och myser!

Rock´´n Roll

Seek and Destroy

Gymmet eller sitta och köa för biljetter till Metallica i sommar!



Det blev köa till biljetter till Metalllica. Ses på Ullevi då vänner!!




Nu blir det gyymmet och en liten förskjuten dag!

Jisses, vad jag är glad nu. fjärilar i magen på ett bra sätt. nästan lite löjligt nyförälskad!

Höres kära vänner!

Rock´n Roll

Seek and Destroy

Gymmet eller sitta och köa för biljetter till Metallica i sommar!



Det blev köa till biljetter till Metalllica. Ses på Ullevi då vänner!!




Nu blir det gyymmet och en liten förskjuten dag!

Jisses, vad jag är glad nu. fjärilar i magen på ett bra sätt. nästan lite löjligt nyförälskad!

Höres kära vänner!

Rock´n Roll

RSS 2.0