So fucking what

Jag upptäckte nyss en fästing på mitt ben!! En fästing! Min allra första någonsin. Den var iaf inte fet så den hade förmodligen inte hunnit besudla mitt blod. Jag straffade den ändå med döden. You go to hell!!

Rock´n Roll

p.s lyssna på Girlschool. Nice shit!

We´re only in it for the drugs



Taget från underbara: http://www.hokus-pokus.se
Peter är den fantastiska skaparen bakom min favoritserie om den tokiga/kåta Igelkotten och den allmänt bittra Katten. Hokus och Pokus is the shit och man kan inte annat än att le stort när man läser den.

Nu är det dags för att sova. Det har varit full fart sedan jag kravla upp ur sängen imorse. Jag älskar att köra bil, något jag inte älskar är att köra bil bakom inbitna gotlänningar som inte blinkar och svänger lite hur som helst. De vet ju vart de ska, men de har missat att de kanske måste visa de andra förarna om det också. Gotländsk bilkörning is the shit.
Syss fick tydligen veta idag på jobbet av en ilsken kvinna att vi varken kan tala eller räkna på denna ö. Mycket intressant. Dessutom fick hon även veta att vi tydligen hade något fuffens ihop med regeringen, det var så vi tjänade pengar på Gotland. Hm. Syss bad henne att ringa Reinfeld om det. kvinnan svara: När jag ringde sist så skulle jag ringa Persson. Syss: Kan jag hjälpa att vi bytt regering sen sist eller? Vill du ha ett bra svar om det så är det nog Reinfeld som gäller. Här bokar vi båtbiljetter, vi reder inte ut korruptioner.
Det är ett mysterium varför människor som uppenbarligen avskyr DG, Gotland och Gotlänningar måste ta sig hit trots all den avsky de känner inför allt som har med Gotland att göra? Själv kanske jag skulle inrikta mig på ett annat semestermål? Dock finns det ju den bittra typen människor som älskar att kunna vara bittra och fortsätta i samma bittra spår. Det kanske rent utav är en fetish? Tåls att tänka på!

Godnatt babies
Rock'n Roll

Take a look at the wild side

Mamma sa en så rolig sak häromveckan när det öste ner med regn i kalmar och jag drog på mig gummistövlarna och tog paraplyet och begav mig till Maxi för att handla lite godis. Under tiden ringde jag mor min, det är en sådan där tradition jag fått att jag alltid ringer mamma när jag handlar. Det är oftast då jag har tid att prata och handla är så jävla tråkigt att göra själv så då är mor bra att ha i andra änden.
Det hon sa var iaf: Det är så jobbigt att ha gummistövlar när man har paraply. Jag tror hon skulle säga: Det är så jobbigt att prata i telefon och hålla i paraplyet samtidigt. hehe, sött iaf.

Jag stör mig på att fler och fler upptäcker att jag är döv på ena örat. Eller ja, nästan döv. Inte helt döv.  D kom på det ordentligt när jag under upprepade tillfällen inte "hört" vad han sagt till mig. Jag mer ignorera honom på ett fint sätt. Då när en person går på fel sida om mig så kan jag koppla av dem så jag inte riktigt lyssnar på vad de säger. Det är riktigt nice när man inte riktigt orkar höra eller tycker saker är onintressanta. Man mm:ar och nickar och håller med och så kan man samtidigt gå och filosofera i sin lilla egna värld samtidigt som man ser den andres läppar röra sig men man uppfattar inte riktigt vad samtalet handlar om. Höhö. Dock har jag upptäckt att på den senaste tiden börjar fler och fler placera mig på rätt sida innan jag hinner reagera. Inte bra. De har kommit på mig. Undrar om detta betyder att jag verkligen måste börja lyssna på riktigt?

well, varit en riktigt nice soft dag med mamsen.
egentligen skulle jag vända hö imorgon åt pappa, det hade varit coolt att sitta i åkern med mp3:an på förmiddagen och sjunga skithögt, då ingen hör eller ser vad jag pysslar med där nere i åkern. men pappa fixa så farbror ska göra det istället och jag måste följa med till stan tidigt på morgonen för jag måste träffa mommo lite. Shoot också. Inte det att jag inte älskar min mommo men jag känner ingen bittrare människa just nu tror jag. Igår berätta hon snällt men väldigt bestämt att jag nog kommer få hudcancer. (hon har det, 93 år gammal och det har inte spridit sig men det är ändå cancer) Jag vet att jag ärvt alla prickar av henne och jag vet att jag kan ärva det med men är det något jag inte vill höra är det att jag kommer få det. Det visar sig nog tids nog, inget jag kommer gå och oroa mig för nu. Jag ska iaf kolla upp mina prickar i sommar. Detta senaste år har varit ett riktigt cancer år för mig. Flera bekanta och vänner till familjen har insjunknat och några andra har gått bort i det. Man brukar prata om babyboom men detta år har varit ett cancerboom för mig och det blir bara fler och fler. Vänner till vänner som får det, släktingar, grannar. Jag tror jag blir tokig om jag får ett cancerbesked till i sommar. Ta hårt i trä nu för då kommer det väl ett till. Egentligen är detta år ett babyboom år också. mamma pratar om att alla hennes gamla vänner håller på att bli mormor/farmor. 3 bebisar bara i sommar är det inplanerat varav alla 3 är vars ena förälder jag växt upp med. Mamma säger att hon och Helene är de enda två kvar i kompisgänget som inte fått barnbarn. Jag och Anna säger: Hallå, ni har en Dexter och en Spader. (husdjur). behöver ni verkligen fler? Jag säger: Jag har en kandidatexamen om ett år. När ska jag ha tid till att knulla och skaffa ungar när jag knappt har tid till att sova? Nu får jag väl ta i trä i dubbel bemärkelse för annars går jag väl och blir gravid med trillingar eller något. Det blir tredubbla kondomer hela sommaren här. Hahaha!

Nej nu blir det mera Ducktales, så blir det när man inte har tv på rummet. Jävla landet som kräver boxer. Det var bättre förr när allt man behövde göra var att sätta in kontakten i uttaget sen var det bara att tuta och köra. Men Ducktales is the shit. Jag har kommit till avsnitt 71. Im a geek!

DHW ikväll, utan D, öl och brownisar. Det finns vissa fördelar med Kalmar som inte finns på Gotland. En insatt DHW:are!


Well.
Rock´n Roll.

Chasing cars

Mammas bil är riktigt skön att köra, den spinner som en liten katt, dock blir jag nervös för att jag ska råka repa den, köra in i något eller rentav köra över något djur och ha sönder den. Pappas bil är mera "it" för mig, det tar 1 km innan den kommer upp i 90 km i timmen, den låter lite som en traktor, den är av plåt (räddade mitt liv när jag körde av vägen förra sommaren), den är stor och klumpig. Man behöver inte vara rädd för att den blir skitig, lite bucklig, repig mm. Såna bilar gillar jag. Det enda denna bil inte har är en bra stereo, därför har jag kört med mp3 idag när jag körde till stan för fika med Anna och lite shopping. Kanske inte det allra vettigaste men det är mest landsväg vi talar om och radion är lite svår att få in kanalerna på och helt tyst kan man inte ha det när man kör heller.
Pappa har erbjudit mig att köpa hans gamla bil, den är ännu större och klumpigare, man behöver inte oroa sig ett skit för skråmor och jag har en gång pressat den upp i 145 km/h. Det var kooljt. Fast det lät som den skulle ramla sönder vilken sekund som helst och det tog mig ett antal km att komma upp i den hastigheten. Ja, jag gillar fart men sen jag körde av har jag blivit en chicken, inte för att jag körde för fort då, höll alla hastighetsbegränsningar, men jag är mer rädd att köra på något. Jag erkänner dock att de finns ingen mer frihetskänsla än att köra riktigt fort till en bra låt. Metal är bra om man vill köra fort. Metal och pappas gamla bil skulle vara alldeles fantastiskt bra, tänk om vi kunde skippa åka skitbuss till Wacken och ta bilen istället? Kan man köpa öl med sig hem! Det är en tanke som har slagit mig och jag funderar på att överväga detta. Dessutom har den gott om utrymme och städar man upp och donar till så blir det dåligt väder så kan man festa i den. hihi. Här ska det övertalas =)

Jag ska aldrig mer flytta, det meddelade jag min far idag. Jag har tröttnat på att packa och packa upp.  Jag tror jag ska lägga in lite före och efter bilder här när jag är lite mer klar. Nu kan man iaf gå och jag tror jag fått ordning på min garderob. Nu ska bara allt jag inte ville ha upp eller det jag har packat ner som redan stod i mitt rum få någon plats i huset också, rent ut av så ska det slängas eller ges bort till någon som vill ha det. Jag vill inte ha det. Jag ska sluta äga saker. Jag ska ha så lite saker som möjligt hädan efter.
Pappa sa att jag inte ens behövde ha en egen tandborste om jag bor ihop med andra, bara att jag "lånar" av de andra. En tanke. Se upp i Belfast om jag bara kommer i det jag har på mig.
Kan ni fatta att idag har jag hittat min gamla suddsamling från lekis, spikarna som läkarna satt ihop min ankel med som jag tydligen har sparat, 6 par jeans jag inte andvänder (som jag inte kan ha heller för den delen, hoppet är det sista som lämnar en, hehe), 3 gamla mobiler som jag tydligen sparat, 2 par gamla glasögon, och en jävla massa elektroniksladdar som jag fan inte vet vart de kommer ifrån, vad de tillhör eller vadfan jag ska göra av det. Har jag inte behövt eller saknat det så lär jag ju inte göra det i framtiden heller så det blir nog kasta. Jag är en sucker på att kasta, jag är som en hamster. Roligare att spara! Denna sommar ska de kastas!

På tal om hamster. Min syster har köpt en. När hon hämtade hem mig ilördags ville hon gå på djuraffär, jag borde ha anat det och inte låtit henne gå in, men när vi kom ut så hade hon köpt en liten dvärghamster som numera heter Göran the Hamster (Göran måste uttals med engelsk brytning). Det är min man som döpt honom. Jag tyckte Nisse den tredje, det är väl den tredje i ordningen nu. Får se hur länge denna överlever. Den senaste valde att brutalt avsluta sitt liv en julafton för några år sedan till min systers förtvivlan efter att hon nyss yttrat orden "Detta måste vara den bästa julen någonsin". Sen dog hamstern, det var den julen ja. Och nej, min syster tar hand om sina djur, hamstern dog av ålder! De två innan valde att äta upp varandra, så går det när djuraffärer ska tvinga en köpa två och de blir könsmogna och tydligen är två hanar. Smart! Göran the hamster fräste iaf åt mig idag, tycker han ska vara tacksam då jag ordnat hans nuvarande bostad som består av min gamla vattentunna jag hade till hästarna. Den är stor, så ni behöver inte oroa er att han har det litet. Syss blev tvungen att skaffa en ny bur då vår mor slängt hennes gamla. Mor är bra på sådant. Hon slängde mina favoritskor när jag var i Australien pga av att det var ett litet hål i dom. Jag har nästa förlåtit henne för det, men bara nästan. Jag älskade de där skorna! Kanske därför jag revoltat och äger numera allt för många för mitt eget bästa om nu mor skulle få för sig att kasta fler så har jag ett lager till.

Mess skickat till far min: Om man har flatlöss, måste man sitta i djursalongen då?  (När vi går på båten)
Mess skickat till mor min: Vi ska ut och rasta flatlösen.  (när vi var påväg till krogen)
Två döttrar som har hemskt roligt under båtturen hem.

Imorgon blir det nya tag, måste få undan allt och iordning innan jag börjar jobba. Jag vill inte. Nu ska jag erkänna något. Jag vill inte börja jobba, men jag vill inte plugga heller. Jag vill vara lat hela sommaren, klippa gräset på sin höjd och pilla ur navelluddet med jämna mellanrum. Jag önskar att jag kunna sprudla med energi men jag gör inte det. Jag är sådär lagom softis just nu, lite öl, tvserier, brownisar och gött sällskap skulle vara toppen. Skulle någon laga mat åt mig också skulle det vara ännu bättre, och tvätta mina kläder och städa. Haha. iaf några dagar. Jag skulle kunna tänka mig att åka runt lite på gotland med kameran. Det hade varit soft. Det vill jag. När får man tid till sådant?

Nej, nu är klockan allt för mycket. Drack en whisky med mamma efter att vi kommit hem. Har hämtat henne från jobbet. Nästa vecka ska vi jobba tillsammans. Det ska bli skoj. Faktiskt. På riktigt. Jag menar det.

Rock´n roll babies, nu fryser jag snart tuttarna av mig. har fönstret öppet och inte så mycket kläder och bara halva kroppen under täcke. Burr!

Metal up your ass

Nu är jag hemma. Fast långt ifrån färdig. Alla kartonger, alla saker står i verandan. Jag måste få bort allt innan min mor kommer hem imorgonkväll. Hon kommer bli galen. Flytta hem varje sommar är en pärs, men nu ska jag flytta hem alla saker fram till januari. Det är ännu värre. Jag är inte ens klar med flytten då Sofie och Jimmy darlings ska bo i mitt rum i vårt lilla kollektiv. Alla möbler är kvar. Så det blir att flytta än en gång i höst innan jag åker till Belfast. Jisses säger jag bara.

Nu är det iaf sommar. sommarlov har jag haft en vecka, har en vecka kvar sen börjar allvaret. Det längtar...or not! Jag skulle vilja vara ledig hela sommaren och bara strö jobba och kanske plugga någon rolig kurs men det har man inte råd med, speciellt inte när man vill ha öl pengar till Belfast i höst. Haha.
Sonisphere snart, det ska bli nice, även om Metallica börjar kännas tjatigt. 2:a gången i år. 5:e gången totalt. Undrar när man tröttnar? Aldrig?
Wacken ser jag fram emot även om jag inte har några direkta favoritband där som spelar i år. Förra året var så förbannat underbart. Nästan alla favoritband på en gång. Grave, At the Gates, Mustasch osv. Lineup:en var fantastisk. I år ska det bli skoj att se Motörhead. Jag har missat dem varje år de är i Sverige så jag får se dem i Tyskalandet istället. Haha.
Jag kommer aldrig kunna leva som en rockstjärna iallafall. Jag hatar att vara bakis och slö. Jag börjar bli gammal. Jag hänger inte med längre. Vad är de för fel med ett glas vin i soffan och fredagsmys? Hahaha! Jag börjar bli tråkig. Pensionär rent utav? Jag klagar inte. Jag gillar att hänga mer än att festa tror jag, iaf mer häng än festande. Det blir nog en lugn sommar. Hyfsat. Jag ska spara min lever till ölen i höst. Det lär ju behövas. Den är säkert inte så jävla mysig redan nu, om jag kan ana saker rätt.

nej, hungrig. Blir reprisen av Grey´s nu, lite mat och sen ska jag ta tag i detta med att packa upp.

P.s Vi har kattungar här. så underbart söta små varelser. Ni får se kort sen när jag packar upp kameran. Den ligger någonstans i allt kaos. Hm!

Over´n out. Metal up your ass!

In a box

Okej, jag ska berätta lite mer om min och Sofies helg... jag menar vecka lite senare. Finns kanske inte så mycket att berätta, vi mest åt, hängde, och åt, och hängde, men iaf jag ska inte förstöra allt innan, det kommer. Då blir det rövhår och analsex och lite annat.

Just nu så sitter jag hemkommen och surfar runt lite på nätet och gör inte det jag borde, som är att packa det som är kvar men jag tror mig att jag ska ha tid imorgon innan syss kommer. Tjiii. Ibland är jag så bra när jag är riktigt önsketänkande.
Jag fullkomligt älskar spotify, där hittar man ju allt man nästan någonsin lyssnat på, allt som saknas är ölen men jag har ingen och jag borde nog inte dricka någon heller för den delen men jag viiiiiiilll. Jag är en trotsig 25-åring.

Jag har iaf hittat Brainpool. Det var ett band jag älskade när jag yngre. Jag var nog lite hemligt kär i Janne Kask, tyckte han var het som fan, Jag vet inte om han är det än. Man kan ju hoppas. Nu blev jag nostaligisk. Det blir att spara i en playlist. yeah!
Jag kommer ihåg att jag kunde lyssna på denna låt om och om igen. Jag tröttna aldrig, och det känns som den är rätt given i sommar på repeat. Jag kommer rocka Gotland! Soft softa med en massa öl, bra musik, familj och vänner. Pratade med en gammal kompis idag och det ser ut som att festmöjligheterna höjdes en aning. Me like!
Well nu kommer låten iaf, sen ska jag fan sova. Jag har redan börjat vända på dygnet. Not good. not good!


Rock´n Roll Babies och puss på eliten!

Holiday

Jag fira min födelsedag lite småfnittrig på rosevin med mamma! Mycket bättre blir det inte. När jag satt mamsen på bussen med Spader så kom Fia, Marcus och Filip över och åt kladdkaka och drack kaffe. Sen lämnade de mig i mitt flyttkaos.

Idag bär det av till Jönet och Sofie. Jag har tryckt ner saker i en väska och förbannat mig själv för att jag lider av beslutsångest av det värre slaget. Jag blir tokig på mig själv om och om igen. Men jag lyckades få till den utan att bya väska till en större. Det ni.
Det kommer mer uppdatering alldeles sen.


Jag och Sofie första veckan i plugget! Ett oslagsbart par! 
Nu sticker jag iallafall!

Det ska bli nice att spendera första lediga veckan tillsammans med en lika galen människa som jag.


Rock´n roll på er allihop.
Vissa av saknar jag redan, vissa av er skiter jag faktiskt fullständigt i. Mohahahhahahahaha!

Rock´n Roll is here to stay

Nu är den snart här. 25-årsdagen. Läääääääskigt? Naj! Känns ingenting annurlunda. Det enda som känns en aning delat är att jag har börjat packa mina flyttkartonger. Hyllorna börjar gapa tomma. Snart är det bara möbler kvar. Ja och kläderna och skorna. Känns skumt. 2 år av mitt liv ska packas ner och fraktas över östersjön. Igen. För jag vet inte vilken gång i ordningen. Fast denna gång kommer det ske i omgångar då jag ska hyra ut mitt rum till Sofie & Jimmy i sommar så lämnar lite stora möbler och porslin. Det får jag ta efter sommaren. Kanske rätt bra. Flytta i omgångar, då blir det inte lika mycket och det kommer kanske inte kännas så himla tomt så himla fort. Dra ut på det hela. Ta ett steg i taget. Små babysteps.
Ungefär som min och D's breakup. Vi gjorde slut igår. Det känns bra, vi firade med brownisar, öl och en cigg på balkongen. Vi var väldans sociala. Vi var mycket stolta över oss sjävla.

Mammsen kom idag. Det är mycket trevligt. Vi ska fira min 25-års dag bland flyttkartonger och oreda. Vi har köpt onyttig frukost och jag hoppas på lite jordgubbar imorgon iaf. Pappa kör hö i vanlig ordning och syss, ja hon missa båten. Det är som det brukar vara. "Ja ä inte bitter.." Födelsedagar är inte så himlans stort i mina ögon, men hade varit trevligt att ha dem här som det var tänkt, men vi firar väl en annan dag.  Med Irish som pappa sa!

Måste ringa Micke picke innan jag somnar med. Saknar plutten. Snart är det sommar baby!

Rock´n roll

I'm lost but I'm hopeful baby

En ny hjärna önskas, på lån! Ni får den. Kan det allt om Internationell Politik så skulle det vara toppen!
Både jag och "I love myself so much I want to marry me", hör och häpna, missade nästa DHW igår pga av plugget. DÅ, har det gått för långt. Nej så det var bara att springa fort som fan i första pausen de 500 m bort till kollektivet för DHW-dejt.
Plugget går före mycket annat men inte det. Vi var tvunga att se Christine med. Sen var det bara att pallra sig hem och läsa lite anteckningar eller ja, det gjorde jag inte. Jag borstade tänder och dog i min säng till BB. Jag vaknade imorse till Jerry Springer och vände på mig och somna om och sov en timme till. Sömn är A & O när man pluggar *mena*

Jag gick till MAXI idag för att köpa frukost till imorgon och typ mat för överlevnad tills jag åker härifrån. Det öste ner med regn när jag dit så jag fick använda mina gummistövlar. Jag blir som ett finurligt litet barn när jag får ha gummistövlar. Hoppa i vattenpölar och stampa lite extra i dem när man sätter ner fötterna. Jag skulle hoppa i en vattenpöl med mina undergrounds en gång på fyllan med tanke att skvätta ner mitt sällskap, jag var dock den som blev mest blöt. Hum.

Jag är vinsugen, men jag får inte dricka vin. Det är tentaplugg som gäller. På fredag får jag dricka vin men det kommer sluta med att jag dricker öl istället. Tänk om man skulle räkna ihop hur mycket pengar man lagt ner på alkohol dessa två år som man pluggat. Jag vill inte ens tänka hur stora summor det är. Jag väljer hellre att stoppa huvudet i sanden och fortsätta mitt fruktansvärt ohälsosamma liv. Hoho! Ett litet tag till.

Vädret här nu påminner mig om Island. Det är skiftande riktigt fint väder till hagel/ösregn och mulet. Lite småmysigt. Känns bra att det är iaf inte strålande solsken när man måste sitta med näsan i sina böcker och dräggla. Drägglar vet jag dock inte om jag gör, kanske om jag skulle lyckas somna i böckerna. Jag drägglar när jag sover!

Här har ni en av mina favoritlåtar. Ja, jag vet. Jag har många sådana men musik är så underbart.






Rock´n Roll

Dont let me get me

"Nä, jag ä inte alls bitter...."

Tentaplugga var det och det har jag också gjort. I flera timmar nu och jag blir tyvärr inte mycket klokare. Jag ogillar när jag inte hittar sammanhang där jag vill finna dem. Har gett upp för en stund nu och dricker kaffe. Jag har insett sen så många gånger att det inte går att stampa in fakta i mitt huvud. Det är en aning för senildement och snurrigt. Jag kommer ihåg en massa skitsaker men viktiga saker de har en förmåga att försvinna någonstans. Jag vet inte om det åter igen är de blonda hårrötterna som sliter upp allt viktigt som någonsin planteras i mitt senil-hjärna och sköljs ur tillsammans med schampoot. "Det kan vara så men det är ju inte rätt" "ska vi inte bara pröva trycka på on?" Jag vill ha en "on" knapp. "av"-knappen verkar jag inte ha några som helst problem att hitta. "on"-knappen har gått och gömt sig den jäveln.
Dessutom har jag det problemet när jag läser en engelskbok att jag förstår den, dock sen när jag ska sitta och skriva ner viktiga saker så gör jag förståss det på svenska och fastnar då på simpla ord som jag vet en perfekt förklaring när det gäller engelska men jag kan inte komma på det svenska ordet. Saker ska vara antingen eller. Jag kan inte blanda språk. Då blir det en smärre kortslutning i mitt huvud och den måste in på service och det kan ta sin lilla tid.

Jag är lycklig. Jag har fått Spotify. Det är det bästa som hänt denna vecka! Tack Filip! Im a happy little cat! Påtal om katter. Mammas cp.katt Mrs. Venus "Hitlerinna" Hansson har fått barn. Mamma tycker att hennes katt är den finaste som finns. Jag kan inte riktigt se vart hon är katt någonstans. Hon ser ut som en iller. Min katt är en katt. En stor och pälsig sak. Katter ska inte vara små, smala som tarmar med Hitlermustasch. Jag ska allt se om jag inte kan hitta en bild så vi kan jämnföra katt mot katt.

Nova i egen hög katt. Min myskatt. Jag fick henne av mitt ex på gymnasiet.

Lilla Mrs: Venus "Hitlerinna" Hansson

Okej, nu ska jag sluta fåna mig. Dricka upp mitt kaffe och börja plugga igen.

Rock´n Roll Babies.


Kickstart my heart

Jag har sollotion som jag köpte, som var för barn. Jag anser mig ännu vara ett sådant. Jag har kaffe, det är fint väder. Jag borde diska men nej det låter jävligt tråkigt just nu. Det får bli ett senare problem.

och nu var jag där igen, Hittar på orsaker som gör att min pluggning försenar sig. Skärp dig nu slöfia. Ta din bok, dit filt och gå ut.

Vi hörs sen blåggen.

Rock´n roll

Och ja, jag är ltie sur över att de flesta laddar inför SRF och jag laddar inför tenta. vart finns logiken? Ingenstans!
P.s Jag hatar sem, jag har bra saker att säga men sen när jag väl ska säga dem så är det som att jag hör mig själv tala i tredje person och kan bara koncentrera mig på hur jag låter än vad jag egentligen säger och allt blir bara pannkaka. Ibland funderar jag på om min hårfärg verkligen är mig besannad!

men vad fan... nu gör jag det igen. GÅÅÅÅÅÅ UUUUUT! och ja jag pratar med mig själv. Det är intressant och trevligt och att ibland tala till sig själv i 3.e person kan oxå vara upphetsande på alla sätt och vis.



RSS 2.0