Not satisfied

Bara för att jag skrev ett inlägg om hur bra träningen kändes så har jag fått ont i halsen och känner att näsan börjar täppas igen. På 5 timmar så bestämde min kropp att: Nej du jessica, de har gått lite för bra för dig nu. Bäst att ge dig en spark i sidan så du vet din plats. Fy Jessica, Fy. Skryt inte.

nejnufan. *muttra*

We Sweat Blood

Jag måste nästan nu när det är den sista januari gå igenom januari ur träningsynvinkel.

11 styrkepass

8 konditionspass som är uppdelat 30*2 under mina styrkepass (30 min före och 30 min efter) Samt att jag håller tempo under mina styrkepass. Ingen onödig vila utan här ska man vara högröd i ansiktet och de ska rinna svett längs ryggraden)


Körde igång den 4:e med ett helkroppspass för att träna ur kroppen efter julvilan, sen tog jag långledigt över helgen med en sthlm:resa.
Sedan den 10:e januari har jag kört 3 styrkepass i veckan. Uppdelat på 3 muskelgrupper per pass.

Funderar på att chocka mina muskler lite nästa vecka och börja köra 4 pass istället för 3 och köra 2 muskelgrupper per pass istället, och byta ut lite övningar. Måste gå igenom mitt schema och se om det är möjligt. Tänk om jag kunde ägna uppsatsen lika mycket tid i veckan som jag ägnar åt gymmet. Då hade jag varit *host* klar!

Men nu så kör vi, hårdare än någonsin, kroppen ska värka av utmattning denna första vecka i Februari, och ingen alkohol till helgen. En månad utan alkohol måste man klara annars tycker jag man har lite problem.

Nu blir det ett bad innan jag ska träffa Sabina från båten och gå på sminkkurs. De ni, gratis dessutom!


Rock´n Roll

Ritual

Två alkoholpåverkade, brudiga, blonda tjejer i toalettkön på hamnplan 5 efter att Rockskallen var avslutat

- Alltså det är sjuuuuuuukt snyggt med tatueringar
-Ja verkligen, jag har ju några stycken fast de syns ju inte lixom, vem vill att de ska lixom synas. Det är sååå fuuuult
-Nej, jag  lixom också lixom att det är sjuuuuuukt fult när tatueringar syns. Man vill ju kunna lixom dölja dom, så lixom ingen ser dom lixom
- Ja det tycker jag med.
- Jag menar, de måste ju betyda något också lixom. Tatueringarna lixom.
-Ja mina betyder massa. Som den jag har i nacken, den betyder mycket för mig. det är lixom jag du vet. Sen har jag tecknet för eld på¨foten, det betyder lixom ba eld, energi lixom va. Jag är ju sjuuukt mycket för energi lixom. Det är lixom jag.
- Men guuuuuud vad bra lixom, det passar ju dig sjukt mycket lixom de där. Jag har inget sååånt, jag har typ målat lixom min själv, så den lixom betyder inget sånt lixom. Ingen mening.
-Men du, du har ju lixom gjort den själv nästan, ritat den lixom. Då har den ju värsta meningen.

Sluta titta på realitys Shows!!!
Hellre lite mening i hjärnakontoret än mening inristat på lite skinn som ni ändå inte kan använda.
Jag kommer säkert få skit för det där men fan det skiter jag i.


Förövrigt var det riktigt kul igårkväll. Rockskallen 2011 slog mycket i musikväg. Årets första spelning går ut hårt. Nu missade jag första bandet, vilket var lite synd för det visade sig att en bekant spelar i det, samt en syster till en bekant som jag känner via Roger och studion.

Bästa sällskapet hade man också i form utav sin pojkvän Micheal samt syster yster. Träffade nästa hela vårat campinggäng från SRF förra året också, det var kul. Goa pojkar. Samt lite jobbfolk från båten. Underbara Annie och Nina.
Fredrik var där också, inte Lager-Fredrik utan en annan Fredrik. Fredrik från Gotland, som pluggade i Kalmar samtidigt som jag, som numera bor i Oskarshamn. Vi träffas oftast på festivaler, spelningar och dylikt. Väldigt trevlig kille. Ett av de bästa ölsällskapen man kan tänka sig och singel tjejer :P

Dock levererade Stereo Generator som vanligt, det är bara ren glädje att som sprider sig från topp till tå när de går på scen och man vill inte att de ska sluta spela. Det svänger och träffar en precis rakt i hjärtat. Det är en förälskelse som aldrig går över, och man blir medveten om hur stark den är varje gång grabbarna börjar spela. Kul för den gotländska musikscenen. de förtjänar all framgång.

Höjdarbandet Torture Division med exilgotlänningen Jörgen Sandström höjer stämningen till absolut topp. Jörgen må vara en av de hårdaste killarna i Death Metal Sverige. Det finns nog inget han inte kan göra, allt han rör vid blir till guld. Måste säga att det är ett gott minne att se TD spela i Visby, på min hemmaplan- Ett av världens bästa dödsband, enligt min mening. Fruktansvärt roligt när ett sådant band kommer till lilla lilla visby och spelar brallorna av publiken och även se vilken uppskattning de fick. Kanske kanske att visby kan öppna upp sig lite mer när det kommer till lite mer alternativ musik åt det hårdare hållet, det hade varit fantastiskt för oss, den lilla skara människor som älskar döds. Det är något väldigt speciellt att gå och se dödsband spela. Det går från fötterna och genom hela kroppen.

Ghost
avslutade kvällen, det gick fort, lite för fort. Dock med bara en släppt skiva så finns det inte så mycket matrieal att välja av, och frågan är om de kommer släppa fler album efter deras debut, som jag anser kommer bli fruktansvärt svårslaget. Det var bra, jag gillar Ghost. tycker de är härliga på något udda sätt. Ett blackmetal band i retrotappning. Låtarna fastnar i huvudet och jag kan nog ärligt säga att jag kan allihopa utantill. Sångaren i sin lite annorlunda påveklädsel och de övriga musikerna i svarta kåpor. Man kan inte ens ana vilka som egentligen gömmer sig därunder även om det är nu kanske väldigt klart vilka bandmedlemmarna är. Man borde göra en skräckfilm med sångaren i huvudrollen, en sån retrofilm, med mycket pyskiskt terror, förföljning, creepy musik osv. Jag hade blivit rädd, hade inte ni?
Det känns vid första anblicken av Ghost att de ska spela riktigt hård blackmetal i kanske mera watain/Dissection-anda. (som förövrigt är två toppenband) Jag har alltid haft lite svårt för det här med band som spökar ut sig på scen men med Ghost blir det ett helt annat intryck då deras musik är mycket softare och lugnare. Jag tycker upplägget är klockrent! Det blir varken för mycket eller för lite. Det blir bara bra! Jag är ett självklart Ghost-fan. Ser fram emot att få se dom spela igen i framtiden!


Jörgen i Torture Division


Torture Divsion


Ghost

Ghost

Nu tar jag en månads alkoholförbud. Har blivit öldrickning varje helg nu. Februari ska bli en tråkig månad. Den ska innehålla jobb, plugg, gym. Har inte tid för utsvävningar! Bara för att jag säger så, lär jag säkert bli sjuk!

Nu blir det Rederiet och lite slapp. Jag är helt död efter en låååång vecka, varit uppbokad hela tiden i 2 veckor. Imorgon börjar det om. Andas!



Rock´n Roll Mysisar

Working Nine to five?

Idag har varit en aktiv dag.

Nu när man jobbar måndag-fredag måste man styra upp sin vecka. Det sjuka är att eftersom jag kan styra upp mina jobbtider helt efter mina pluggtider, gymtider, fikatider eller andra möten och ärenden så är det inte mycket mer annolunda än att plugga heltid. Jag styr helt enkelt upp mina dagar så som saker passar bäst ihop. Jag känner mig otroligt bortskämd, och jag är otroligt tacksam över att kunna göra det.
Obs: Jag kan även styra upp alla mina andra tider efter mina jobbtider. Bara så ni inte tror att jag missunnar mitt jobb, och att jobbet får den sämsta tiden. Allt får sin absolut bästa tid.

Jag tränar morgon/förmiddagar måndag, onsdag, fredag. Ska ökas på men just nu räcker det. Dessa dagar går jag till jobbet efter gymmet, jobbar mina timmar, går sen hem för att styra upp resten av dagen med plugg, diverse ärenden, matlagning och annat.
De dagar jag inte tränar jobbar jag eftermiddag/kväll, vilket behövs då jag kan komma åt att göra såna saker som man inte kan göra när det springer runt en massa folk i lokalerna och det skulle vara totalt omsidigt att moppa ett golv framför Agda 95år. Tror inte hon skulle bli så glad om hon bröt lårbenshalsen pga av mitt nymoppade golv. Jag skulle inte må speciellt bra av att vara orsaken till Agda 95-års brutna lårbenshals heller för den delen, så jag föredrar att moppa golv när alla gått hem. Jag gillar pensionärer. Dock Emil 3 år och skitgrinig. Komsikomis ut på det hala golvet, moahahahaha.
Tur för småglin att de typ aldrig skadar sig allvarligt när de ramlar. De har inte så långt ner till golvet. Nu var jag elak.

Idag smygmätte jag mig på jobbet. Det är sant. Jag är 164, jag som alltid trott att jag var 162. Det känns fel. Jag kan inte vara så lång. Jag gillade 162, det var lagom, lite på gränsen till kort. Nu är jag ju nästa lite på gränsen att vara lite längre, kan inte räknas till de korta längre. Jag vill vara på den korta sidan.

Idag gjorde jag även kesokaka, perfekt mellanmål jag hittade av en slump när jag surfa omkring och kom in på en blogg som en dietis skrev. Det blev riktigt bra, Ska göra det igen. Superenkelt var det också. Bara ägg, keso och hackad mandel, sen in i ugnen tills det fått färg. Servera och ät. Massa bra protein. Kul att varva lite för mig som mest äte frukt som mellis, och för att de påminner och kakor och efterrätter och me loves cookies, men det är supernyttigt och bra.
Mums

Snart helg. Bara 2 h gym, 4 h jobb. Lite plugg och en pollykaka som ska göras tills det blir 95-års kalas, rockskallen mm. Micke kommer ner också. Full rulle hela helgen.
Jag är verkligen aldrig ledig längre, och det sjuka är att jag börjar gilla det.
Vad hände med tjejen som kunde slöa bort en hel veckan på ingenting? JAg saknar dig. Kom fram! Lite iaf.

som en god och kär vän sa till mig ikväll: I knew you had it in you, you are just like me, a little moneywhore. You are the female version of me, haha
Jag hatar när han har delvis rätt, men jag är mer ute efter det goda som kommer med pengarna sen, när jag är klar med uppsats och har jobbat arselt av mig ett tag. Den där resan som planeras, och den där uppdatering av kameran.
Som sagt, Csn är avklarat för detta år. En stor bitter sten som släpptes från mitt bröst.

åh, en kul sak, Idag bara sådär fick jag två samtal av två personer jag inte pratat med på väldigt länge. Det var inte väntat men mycket uppskattat. Den ena väldigt nära i Visby, den andra på andra sidan jorden, Aussie. Ibland känns det bara för härligt att man vet att man har vänner som bara finns där när man minst anar det. Såna man kanske inte räknar med jämt men har mycket värme att ge. Sånt gör mig glad i hjärtat.
Och jag borde, som sagt bli, mycket bättre på att höra av mig själv, för jag är uppriktigt sagt väldigt dålig på det.

Nu blir det fan sova. speedad efter jobbet. kom hem sent. Upp tidigt imorgon och träna.

Rock´n Roll älsklingar.



Pleased

Så, nu är det gjort, efter mitt lite arga inlägg över csn insåg jag kanske gnällde lite för mycket. Jag har ju pengar så att jag kan betala av hela året på en gång. Så idag ringde jag csn, fick det bekräftat att man kunde sätta in en klumpsumma, och nu är pengarna översatta. Behöver jag inte tänka på det något mer detta år. Otroligt skönt! Får helt enkelt se till att jobba lite extra i sommar för att få tillbaka pengarna.

Nu ska det sparas igen, hur mycket nu man kan spara på ett halvtidsjobb. Jag har bestämt mig för att se över mina utgifter och se vad jag kan spara in på. Sålt av lite småskit på tradera, vilket gav mer jobb än pengar men sakerna kommer iallafall till återanvändning än att de ligger och skräper i min garderob i ett hörn.
Av 5 plagg kan jag köpa ett nytt för. Det kan det vara värt! Fast denna fattiga månad som kommer bli två fattiga månader så blir nog de där 5 sålda plaggen mat!

Jag har lite på känn att mitt gymkort ska uppdateras snart också. humma. Har inte bestämt mig hur jag ska göra där än. Satsa bara gym eller ska jag lägga till spinningen? Det är den stora frågan, har inte blivit någon spinning alls sista tiden. JAg har kört 1 h crosstrainer istället i samband med styrkan.
Det tåls att tänka på.

Nu väntas det snart kvällsjobb efter en förmiddag och eftermiddag med en massa nödvändigt pyssel!

Rock¨n roll

You suck CSN

Jag är INTE ett fan av CSN just nu.  Ni suger, bara så ni vet! Mina planer på att äntligen kosta på mig ett par nya glasögon, för att mina är helt utslitna, går knappt att se ut genom dom för alla repor är totally gone och tandläkarbesöket gick också upp i rök!

You suck big time!

Nej, nu ska jag återgå till mitt te och Rederiet efter en lång dag på gymmet och jobbet!
Som förövrigt inte ger de summor varje månad så om jag inte hade lite sparkapital hade jag gått back! Som sagt, You suck!
Så fruktansvärt glad att jag fick halvtidsjobbet, annars vet jag inte riktigt hur det skulle ha gått. Nu kan jag iaf betala csn, men allt det andra viktiga som man skulle behöva som man inte haft råd med som student. Ja, det får vänta lite till.

Note to myself: Måste måste måste bli skriva klart uppsatsen så man kan lämna studentlivet bakom sig ett tag!! Snälla inspiration samt motivation och tid. Kom till mig!

Rock´n Roll vänner.


Här kommer Gotlandsbåten, tut, tut, tut

...och har vi tur så går den tur och retur. *sjunger fint*

Igår när jag stod och svettades på crosstrainern så kom först en DG-kompis fram (Anmärkning: DG-kompis är lika med kollega från Destination Gotland). Hon ställde sig också på en crosstrainer, så stod vi där och svettades tillsammans, efter ett par minuter ser vi en tredje kollega från samma jobb, samma pass komma invandrande och ställde sig brevid mig på min andra sida på en crosstrainer. Där stod vi alltså, tre sommarkollegor från samma arbetsplats, samma pass och samma arbetsuppgift och svettades tillsammans och skrattade lite över att vi alla tre valt samma gym, samma tid att gå dit.
När blickarna for över lokalen ser jag även att Robin är där, alltså en fjärde DG-kollega, samma arbetsplat, samma pass men från en annan position på båten. Jag skrattade lite åt det hela. Komsiskt. Lite kul.

4 personer från samma sommarjobb, samma pass på samma gym i Visby. Man skulle kunna tro att vi planerat det hela men det hade vi inte. Lite kul ändå med tanke på hur många gym den har stan har lyckats etablera.

Jag är så van från Kalmar att man inte känner någon på gymmet, ja mer än underbara Sofia som jag saknar fruktansvärt mycket. Finns inte bättre gymkompis än Sofia. Vi höll motivationen på topp tillsammans. Skulle behöva en sån träningskompis igen, eller mer konstanterat: Jag behöver Sofia!

Nu blir det dusch.
Måste ur pyjamasen och sätta lite fart på motorerna. Kaffet fungerade inte något vidare bra idag. Stel i axlarna vilket resulterar i att jag har ont i huvudet. Man kanske inte ska träna axlar samma dag som man dammsuger/moppar hela byggnanden (Syftar på mitt jobb).

Rock´n Roll

StoraSyster <3 LillaSyster = Sant

Min syster har hållt på med sin underarm nu sen i höstas. Hon gjorde konturerna i höstas och satte färgen i förrgår.
Jag misstänkte dock inte att hon skulle sätta det hon satt i banderollerna! Ni får se vad min tokiga lillasyster nu har hittat på. Det är systers tatuering nu, inte min.



Ser ni vad jag menar. Mor & far är ju en sån tradtionell grej, men hon har lagt till mitt namn och även våran gammelmormors-namn.
Vi har pratat om att göra något sådant här förut, tillsammans. Nu gjorde hon det utan att säga något, överraskning, lite besviken. vi skulle göra göra det ihop, men det går inte att vara besviken när man ser hur fucking bra det blev och så sitter man här som den lipsil man är med tårar i ögonen. Min fina lillasyster. Bli frisk någongång så vi kan börja leva!







Sjukt snygg. Nu kliar det i överallt på att göra färdigt min arm, ett motiv kvar på underarmen sen är min arm klar.
Och åter igen så är det Roger Axelsson på Swahili Bob som är konstnären!

känns lite sjukt sådär att mitt namn står inristat på någon annans hud. Stort!

Rock´n Roll

Legions Of The Black Light

Jag höll på att sätta kaffet i halsen igår kväll. Min käre man satt och muttrade på msn om MusikSverige. Om Hellström, Robyn och våra andra folkkära artister. Det var inte så muntra ord, men jag förstod inte riktigt varför han satt och muttra om det just då. Det visade sig att Grammisgalan hade ägt rum, det visade sig också att som vanligt var det en massa popartister som vann en massa pris för sina skivor. Jag är inte förvånad över Robyns bravader och det är hon värd. Dock måste jag erkänna att jag inte riktigt förstår fenomnet Håkan Hellström men jag väljer att inte kommentera det mer än så för jag har goda vänner som älskar honom över allt annat. Jag är själv trött på att höra negativa åsikter om mina musikval så jag besparar dom detsamma.

Det jag satt kaffet i halsen övet var när han sa lite mer muntert (Red:anmärkning: Med en glad gubbe efter en mening) att Watain hade vunnit pris för bästa hårdrock. Vanligtvis vad jag kan minnas är det oftast väldigt kommersiela hårdrocksband som vinner det priset. De banden som kanske spelas iallafall lite ibland på radion, och kanske spelar på de mer blandade festivalerna osv. Som exempelvis Mustasch. Inget ont mot Mustasch, jag gillar dom. De är grymma. Jag tror ni förstår vad jag menar.
Jag har tänkt på det här några ggr under dagen och jag kan inte för min värld få Watain att tillhöra de mer kommersiela banden. De flesta av mina vänner (utanför hårdrocksarenen) vet inte vilka de är. Jag visste i förhand att de var nominerade och tyckte nog att de var självklara vinnare i MINA ÖGON, men här måste jag erkänna att jag kanske blev lite trångsynt när jag kastade bort tanken på att de faktiskt kunde vinna. Så gick de och vann. Det gjorde mig väldigt glad.

Därför får ni här njuta av lite härlig blackmetal så här en tisdagskväll i Januari månad. Jag måste erkänna att jag inte alls gillade watain när jag såg dom för första gången på Wacken. Dock har jag ändrat uppfattning. De är inte det bästa blackmetalbandet men de är klart bra. De spelar ett par riktigt goa bitar som min vän Henke skulla ha sagt.



Har förövrigt, ni som funderar på hur det går med min uppsats, skummat delar av regeringsformen!

Annars har jag idag jobbat 4 timmar, fått iväg alla systers traderapaket, ätit tre kardemummabullar, druckit 3 koppar kaffe, försökt fått min trådlösa bredband att fungera, sålt min synth som stod och skräpade hemma hos pappa och tjänat ännu lite mer pengar till nya kameran. Sakta men säkert går det framåt. Ska även tvätta alla moppar och trasor från jobbet ikväll. Så ska ännu jobba lite till.

Nästa ut att säljas är mina hästprylar, jag börjar ge upp hoppet jag hade när jag 18 år om att köpa häst om 10 år. Det kommer inte inträffa, snart gått 9 år och jag ser inte ens skymten av ett hus på landet inom de kommande 6 åren. kanske mera när jag är 45. Så lika bra att göra sig av med prylarna! Någon som vill ha en sadel? Annars har jag också en säng som står och skräpar hemma!

Nu ska jag försöka slita mig ifrån de fina pinup och retro-sidorna jag fastnat på pga av Evelina.

Rock´n Roll

I Feel Good

Jag tänkte bjuda er på ett inlägg angående en situation som man inte så ofta har sett mig i.
Nej, ni ska inte få se mig vara barnvakt eller något som har med barn att göra. Så kul får ni inte. utan ni ska få se mig laga mat.

Jag gjorde quornfärssås samt linssoppa.
Inser att om jag ska orka jobba, plugga, träna och vara social med familj och vänner så måste jag äta bättre. Det där med att laga mat varje dag är inte riktigt min grej så nu har jag gjort mycket av två saker och kommer leva på det resten av veckan. Mig spelar det inte så stor roll att äta samma sak någon dag i rad, men nu får jag lite varvning och varva två saker.
Mamma var med och lagade lax, men jag äter ju inte kött så den fick hon äta själv.

Jag hade en trevlig fikastund med Lager-Fredrik idag också på stan. Det var bästa fikan på denna ö på länge. Jag borde nog inte kalla honom Lager-Fredrik längre. Även om han började som en arbetskompis så är han absolut inte det i första hand längre utan en nära vän. De tre musketörerna: Jag, Evelina Bus och Fredrik. Sanslös trio, oslagbara. To bad att Evelina befinner i skåneland men vi se snart.







Mamma var med på ett hörn med

Nu ska jag fortsätta nörda mig en stund efter en intensiv dag med gym, jobb, fika samt matlagning.


Rock´n Roll underbara människor

I be there for you



Just ikväll när man kollar på vädret och inser att det ska bli mera plusgrader, regn och töväder så längtar jag efter att allt bara försvinner och det blir grönt igen.
Jag älskar snön, när det är kallt, mycket snö och minusgrader. Då det knarrar under skorna och det biter av kyla i kinderna. Inte när det är grått, mulet och smutsigt och glashalt av att vädret inte kan bestämma sig för kallt eller varmt.
Eller så kan det vara som på bilden. Jag gillar helt enkelt inte mellanlägen. Det ska antingen vara vår, sommar, höst eller vinter. Jag gillar inte övergångarna, speciellt inte den mellan vinter och vår. Inte nu när jag vet att jag förmodligen kommer bli kallt igen och komma massa snö mera innan det spricker upp för vår.
Dumma värld, gör som jag säger åt dig.

Nu blir det vänner efter en dag av massa pappa, syster och kusin med familj, hann tillomed tvätta all min tvätt idag. Jag är lite nöjd. Dock så får jag lite ångest när jag ser hur mycket jag har att fixa hos pappa. Så mycket saker som behövs säljas av. ååååh. Ångest.

Rock´n roll babies


Dead End



Jag var i Stockholm förra helgen, långhelg. Fick åka förarhytt, längst bak då, bara åka med, på ett tunnelbanetåg. Det var lite roligt. Fick snabbkurs i vad alla knappar gör. Här kommer en bild från den resan.

Annars blev det en intensiv helg. Middag med Frode och Jeanette, riktigt mysigt var det hemma hos dom. Jeanette har inte långt kvar tills den lille ska komma ut nu. Frode är förövrigt en kompis till Micke från Dalarna som också är bosatt i Sthlm.
Fredagen tillbringades först tillsammans med Joel, sen träffade jag upp Micke för några öl på Kellys där vi väntade in Lager-Fredrik. Blev många öl och en massa skratt, sen begav vi oss till Debaser för att kolla in det gotländska bandet Pascal, för alla popsnören så kolla in dom på spotify. Lite konstigt att gå på en popspelning när man mest går på hårdrock/metal-spelningar. Folket är inte så röjiga och det värsta av allt: DET ÄR ALLTID KÖ PÅ TJEJTOALETTEN.
Det bästa är att gå på blackmetal-spelningar. Då är det oftast helt folktomt på tjejtoaletten, man behöver aldrig stå och köa helt hopplöst kissnödig, utan man kan alltid gå i sista sekund om man inte vill missa något. hehe.
Låt mig avsluta med att säga att jag går nog inte på en popspelning igen, men det var kul att se lite gotländska talanger i huvudstaden tillsammans med fina människor.
Micke bad tjejen på Mac-äckel-resturangen om alla pommes hon hade, hon fnittrade lite nervös när han inte heller visste vilken hamburgare han ville ha. Tur för den där Micke att han har en flickvän som styr upp hans beställning. Tjejen fnittrade åter lite nervöst när han kom tillbaka innan vi skulle gå mot tunnelbanan och slängde upp sina sista småpengar och bad om pommes för så mycket han hade. Han är så charmig efter några (läs: MÅNGA) öl.
lördagen spenderades i soffan med en hel del film. Jag kan inte ens komma ihåg alla filmer vi såg den dagen/kvällen. Här kommer ett urval av allt vi såg

Låt den rätte kommma in
Wall-E
Monsters
Bröderna Carlsson
Red
Despicable Me
Antichrist
Idiocracy

Ägnade söndagen på ett fik i Sthlm tillsammans med Micke och Anna, innan min båtbuss skulle ta mig till Nynäshamn och den där båtresan som man tycker är så fruktansvärt rolig.

Veckan som gått har jag hunnit med att jobba halvtid. 3 styrketräningspass 1 konditionspass samt en hel del annat som har med de där vanliga vardagsakerna att göra samt fått klart för mig att jag får behålla min handledare. Så nu har jag egentligen inga ursäkter att inte försöka sätta igång med det igen.

Denna helg har hitils ägnats åt några öl och lite godis igår och några avsnitt av Rederiet, samt uträkning av hur mycket pengar som saknas till mitt kameraköp, en hel del inläsande om vilket objektiv jag ska satsa på att köpa.
Idag är jag hos pappa på landet och min kusin med familj kommer hit på middag ikväll, Syss håller på med maten och jag ska gå och hjälpa till tror jag.

Imorgon förväntar jag mig en fika med Fredrik samt en långpromenad.

Lite på irritationshumör, så jag ska nog eg hålla mig liiiiite borta från att prata med allt för många.

Rock´n roll people

Fool for the night





Bjuder på två bilder från kvällsfotograferingen med Robin förra veckan. Det var rysigt kallt men fick till några bra bilder, bara hunnit pyssla med dessa två än så länge. Kanske kommer mera senare! Kvaliten på bilderna blev något försämrade när jag förminskade dom väldigt mycket men nu får det vara så, orkar inte fixa en tredje storlek.
Visby Innerstad gott folk

Rock´n Roll

Stargazer

Tänkte lägga upp lite bilder av mitt december. varit mycket Sthlm sen Micke flyttade dit, mycket smidigt när det bara är en båtresa och en bussresa in till centralen, samt att nästan alla spelningar äger rum där.

Sthlm har också resulterat i att jag återfått kontakten med en gammal kryssarkompis, Joel. Hur sjukt kul som helst, perfekt är att han bor 3 stationer ifrån Micke, så när Micke börjat jobba 06:30 på morgonen så har jag tagit tåget åt motsatt håll, och då har kaffebryggaren stått klar med nybryggt kaffe hos Joel. Underbart.


Jag och pappa byggde en snögubbe tillsammans, det är tydligen sådant man ska göra med sina barn trots att barnen är 26 år. Det var iaf väldigt kul och den blev riktigt stilig tycker jag.


Umgåtts lite med mamma också. Här ser ni henne så som man brukar se henne. Hon gör ett flertal saker samtidigt. Här bakar hon 2 olika sortes bröd, tror hon städar också, samt pratar i telefon.


Jag insåg att Joels bil inte alltid ser ut som en snöhög som på bilden, den är faktiskt röd under. Det hade jag aldrig gissat.


Supersöta Joel, som presenterat mig för världens mysigaste hak i Gamla Stan, Wirströms och en drös med härliga människor. Dock ligger de bilderna på facebook och ja, jag finns ju inte där längre så ni för nöja er med att tänka er till att det är mysigt.


Hittade en massa irländska härligheter på ett ställe vid Medborgarplatsen när vi väntade på att Candlemass skulle spela. Så jag blev nostaligisk och tänkte mina Belfast-tjejer.
Både jag och Micke var nöjda som små kattungar. Spelningen var förövrigt riktigt superbra, inget stort fan av Candlemass, gick mer med för Mickes skull men var mycket mycket nöjd, och det kunde inte bli ett bättre avslut då de lira Rainbow´s Stargazer. Ojoj vilken stämning. Tackar Candlemass för en riktigt riktigt bra spelning.


Jag innan Candlemass på Kellys (första gången på Kellys)


Micke på Kellys


Ett kaos på centralen den 23/12. Aldrig sett så mycket folk framför tåg-tavlan. Rätt skönt att ta sitt pickpack och gå till Citycentralen, sätta sig på bussen till Leksand och komma fram i tid! Observera att det är Micke som står längst ner i högra hörnet och köper julklapp till Theo, en metallicatröja i mini-barn-storlek blev det. (Theo är världens gladaste barn som är barn till Mickes kompis i Insjön)

Dock var jag allt för för lat eller lite glömsk så det blev inga kort på julen, bara ett tog jag. På en trött Harry.


En liten trött Harry som prompt skulle vara med i händelsernas centrum, trots att han var så trött att han somnade sittandes på golvet, men som efter mycket om och men gick med på att iallafall ligga i soffan brevid mig.

Rock´n Roll busungar

Legions of the Black Night

Det blev ett år igen utan att jag ansträngt mig mer än jag kände för inför jul, (en underbar jul hos Mickes föräldrar i Dalarna) det blev ett nytt år även om jag och Anna bestämde dagen innan vad det var som skulle ske och var. Ändå lyckades vi skrapa ihop en fest med en hel del mysiga människor, och även fast jag inte hade någon skumpa och skålade in det nya året med min öl så small raketerna iallafall. Jag stod ute i minst 3 min och kollade på raketerna, lät några ta några förevigade foton, lyssnade till båtarna som tutade, sen fick jag nog och gick in och tog över musiken. (som man annars inte får röra när man umgås med popsnören)

Dock tröttnade jag ur där i ruset när klockan började närma sig sent och folk envisades spela dunkadunka-musik. banade mig fram till datorn och knuffade undan småpojkarna och satte på Watain till alla andras förtvivlan. Jag gav dom onda ögat och sa att om de bytte så skulle jag spela Black Metal resten av natten.

Vi fick bädda ner värdinnan något efter tolvslaget, städa upp något, köra ut folket, låsa om henne och fiffla in nycklen genom ett fönster som vi sedan lyckades stänga.
Det var en helt okej nyårsfest, Jag hade några av mina finaste där, och det blev lite kärt återseende av vissa andra.

Imorgon börjar jag jobba halvtid, ska försöka ta tag i uppsatsen på riktigt så jag slipper svara på den där evigt utjatade frågan om hur långt jag kommit. Jag ska lägga upp vårens träningsschema och lyckas skrapa ihop de återstående tusenlapparna till den efterlängtade kameran.

Nu måste jag ta del av min systers och hennes Mando-kompis matschema och gå och vara en snäll syster och hjälpa till att laga maten.

Här kommer ett nyårskort:




Rock´n Roll på er mina älskade mysisar

RSS 2.0