fortfarande sjuk och grinig

Jag är fortfarande sjuk. Helt igentäppad är jag. Ont i halsen, svårt att andas, fruktansvärt ont i sidorna av halsen och nacken.
febern verkar iaf vara borta nu och kroppsontet har lagt sig. Yeah för att vara sjuk på de allra första fina dagarna sen förra sommaren. Im so happy.
Jag klarade av STHLM med nöd och näppe, var hög på piller hela tiden och när alla andra hade mysigt lördagsmys låg jag och snarka i soffan precis hela kvällen. Helt slut efter bara en halvdag på stan + middag. Sov halva söndagen, vilade bort resten, tog mig hem igårförmiddag och åkte direkt till jobbet. Fortfarande helt färdig.

Med fullspäckat schema har jag fått sålla bort saker som extra-långa arbetsdagar denna vecka för att hinna med allt till att göra det absolut viktigaste och göra lite till, men inte mer.
Ligger och vilar i soffan, inväntar mina timmar på jobbet som igår var ett rent helvete. Eftersom jag är på fötter hela tiden och jag är så igentäppt och svårt att andas, blir jag helt slut efter typ ingen ansträngning alls.
Måste tvätta för jobbet ikväll också, samt mina jobbkläder jag ska ha i påskveckan OCH mina egna kläder.

Ute skinner solen och allt jag vill är egentligen att gå långpromenad men nä. Det kan jag ju fetglömma.
Sjuk innebär också ingen aptit så jag tvingar i mig iaf lite varje dag. energi behövs, efterfrågas. vill has.

Jag räknar med att vilan jag gett mig idag ska göra att jag orkar mig igenom det.

Köpte btw en riktigt bra bok som äntligen kommit ut i pocket. Jag älskar pocketböcker. De är bra, de får man ner i alla handväskor, påsar, kassar osv. Me like.



Gå och köp.

Nu ska jag ladda lite till innan jag måste byta om och jobba.

rock´n roll.

Min kropp har blivit överkörd av en mangel

Ni vet allt det där jag skulle göra i helgen. Jag tror det inte blir så.
Jessica gick och la sig igår utan att ha varit på jazzklubb med feberfrossa, ont i halsen och värk i kroppen.
Idag fryser jag inte lika mycket men min kropp känns som den blivit överkörd av en stor mangel.
Jag kan inte avgöra vad som är träningsvärk eller bara sjukdomsont.

Så det blev ingen båt vid 13. Sitter fortfarande i pyjamas, enda jag fått i mig är kaffe. Ska försöka åka och jobba mina timmar. Se om jag blir piggare så jag kan ta 16-båten istället. Just nu känns det inte så.

Jag åt iaf vegankaka igår. den var god. och Sushi.

Nu ska jag försöka ta på mig lite kläder och öppna ögonen. Inget cyklande idag. JAg tar bilen.

Skitkropp.
Jag ville ju träffa Micke Picke Päronpung.

rock´n Roll

I want it all

Oj, bloggtorka?
Snarare ingen tid att skriva på.

Min beställda mp3are har inte dykt upp, än. Börjar bli lite småsur. Min gamla fungerar ibland, har gjort en lång playlist på den så man slipper hoppa mellan mapparna så när de väl fungerar så har jag musik.

Därför har P1 blivit min bästa vän på jobbet. Ingen reklam, ingen dålig musik, inget tafs. Me like very much.
Bara en massa intressanta repotage om olika saker. Igår lyssna jag på ett repotage om en kille med elöverkänslighet. Få som tror på att det existerar man varför skulle man inte kunna vara känslig mot det? Det går ju att vara känslig emot i stort sett allt vi har runt omkring oss?
Sen lyssna jag på ett program om nån forskare som skrivit om sambanden mellan miljonprojekten (förortsbyggna) och ökad anonymitet och kriminalitet och utanförskap. Tyckte det var intressant, helt nytt perspektiv för mig som man nog inte ska bara vifta bort som hans motståndare gjorde. Visst, det är många olika komponenter som leder fram till en sak, aldrig en sak uteslutet men visst kan jag nog köpa att de skulle kunna vara en av dom tillsammans med många andra.
Förslaget om att riva låter lite drastiskt, man river inte folks hem bara sådär.

Idag blir det snart gym, ben. Har varit seg i dom sen jag tränade ben sist förra fredagen men igår började det lätta. haha.
Jobb efter träning. Jazzklubb med Led Zeppelin-tema ikväll på Munken tillsammans med Anna, nyktert!
Imorgon blir det sthlm vid lunchtid, ska hinna jobba innan dess med.
Helt sjukt vad mycket det varit sista veckan, men å andra sidan har jag fått en hel del gjort men det känns som det är lika mycket kvar jag inte kommer hinna med.

Jag är trött, fast pigg. Konstig känsla. Blir fullt ös de närmaste veckorna. Ingen direkt vila. Ska jobba extra under påsken på mitt sommarjobb, så blir vanliga jobbet fram tills påskhelgen, sen mönstrar jag på båten. Jobbar en dag, ledig två dagar. då ska jag hinna till sthlm och uppsala för en spelning, sen tillbaka för att mönstra på två dagar och sen tillbaka till mitt jobb. Min planering är sjukt bra eller vad tycker ni?
Dessutom ska jag till sthlm även denna helg och ha en Eddie-helg (Mickes lillebror kommer ner från Dalarna), kommer bli fullt upp med en 12-åring i storstan, kul :). Åka hem på måndagen, till jobbet fort efter båten anlänt i hamn, sen hörde jag något om magdans med?

Så ni kanske förstår att det här med att skriva uppsats det har jag lagt på is igen? :P
Funderar på att mura in mig 2 månader, bunkra med mat och ett löparband när detär som mest snö och kallt nästa vinter och göra det? No mercy? Sofia är du på?

Nu ska jag hoppa ur min otroligt sexia pyjamas och slinka i mina redan lite svettiga träningskläder och sätta rumpan på cykeln och bege mig till gymmet.

Rock´n Roll.







Philips Vibe coming soon to a Expert close to me!

Jag tänkte i några sekunder. Ja faktiskt i snart två dagar på om jag kunde ha en mp3-spelare utan display och försöka navigera så gott det går ändå. (lite snålhet och mycket sånt ångest för att köpa nya tekniska prylar).

Men idag under mitt gympass, så tänkte jag pröva mig på att byta mapp till ett annat band och det gick inte så himla smidigt och bra som jag hade tänkt i mitt huvud. Jag hamnade istället i någon slags radio, lite röster, lite musik långt borta. dålig täckning och sedan bara brus. Hade inte ens vetskap om att jag hade radio på min lilla fina Creative.
Så efter att jag surnat till ordentligt, jag tryckte hej vilt för att komma därifrån så gav jag upp. Ville inte förstöra mitt pass genom att ägna 15 min åt att komma tillbaka till musikmappen.

Gjorde ett nytt försök när jag gick uppförsbacke på bandet. Tänkte att där kan jag ju gå och trycka lite samtidigt som bena och rumpan för lite motstånd. Men nej. Jag och göra andra saker än att koncenterar mig på att stå kvar på bandet var ingen bra ide. Jag har inte balanssinne för det och jag hittade inte musikmappen efter en lång tids letande ändå.

Så jag bestämde mig, efter jobbet gick jag på mp3-jakt i Visby. Tänkte att de kanske hade den där Philips som Sofia rekommendera. Hitta den på Expert för 100 kr mer än på nätet. OCh ja, jag erkänner, jag är en snålis eller ekonomisk. Jag tackade för mig och efter en runda på stan som slutade i att jag inte spenderade ett öre och en fika med bästa Anna då jag unnade mig lite Chailatte och en oerhört nyttig macka gjord på surdeg, olivröra, groddar och tomat gick jag hem och har nu beställt den via nätet. Den blir lite komiskt nog leverad till Expert som säljer den för 100 kr mer. Hihi.
Men jag är en hårt arbetande, sparande människa som ser att de där 100 kr kan jag lägga på något annat skojs. Hälften av pengarna som krävs för att köpa gymhandskar. Som jag inte vill ha men känner att jag måste börja använda om jag vill behålla lite kvinnlighet/akademiker -släta fina vita händer. OCh vet ni, det vill jag.
För mina händer har varit fulla med hästskit och annat sånt hela min uppväxt så nu vill jag har fina händer utan valkar.

Träningen gick fan bra idag. Lite impad av mig själv. pepp ut i tårna och börjar nog få lite smått grepp om chins (med hjälp). Och gjorde ryggresningar och jag kände att jag fick bra kontakt där med ryggen. Kommer säkert vara stel och öm imorgon.
Dock hatar jag mina biceps. Tycker hur jag än gör så får jag ingen bra kontakt mellan vikten och muskeln. Läst på massa tips, kollat in proffset, fått en övning av honom. ökat, sänkt vikter. Idag kände jag ändå att de gick bättre än sist.

Fick dessutom en fin kommentar om mina tatueringar. Blir lika förvånad och glad varje gång. Lite roligt att det oftast är lite äldre kvinnor som gillar dom, det är iaf alltid de som vågar säga något. Idag var det dock en ung tjej. Kul.
Sällan någon vågar prata med mig. Jag ser nog lite arg ut. bestämd.
Jag pratar gärna innan och efter mina pass, men under. Bara om det gäller att ge mig tips! Gillar inte att komma ur det flyt man bygger upp.

Nu sova.
Jobb, träna, teater och allra finaste Micke imorgon!

Rock´n ROll

Final Depravity



I söndags när man inte var allt för pepp så gick vi på en trashmetal-spelning. Vi var trötta men så gick vi iallafall. Huvudbandet var Onslaught, förutom att ljudet var lite för högt för mina övertrötta öron efter en intensiv helg med utgång på Medis fredagkväll, utgång Gamla Stan lördagkväll, så var det bra.
Dock så fastna jag lite för ett av de banden som spelade innan. Final Depravity. Ett gäng unga (de såg unga ut, men så tror alla att jag bara är 20 också så jag kan ha fel) killar som jag tror har en lysande karriär om de fortsätter spela.

Nu kanske det inte finns så stora pengar att tjäna inom trashmetal om man inte heter Metallica och är ett band av kommersiellt slag. Ja bli arga och upprörda men Metallica är ett kommersiellt band.
Men sen handlar inte allt om pengar, de bästa banden enligt min mening ligger långt utanför min bekantskapskrets ordlista, vilket inte gör mig något. Jag fullkomligt älskar att vara på metalspelningar, det är det enda stället jag aldrig har behövt köa i 10-15 min för att gå på toa. Sen är ju musiken (oftast) för underbar.

Ja det var kanske inte bästa klippet, ett medley av något slag men det fanns inget annat på youtube. Tips är att de finns på spotify, iallafall för oss som betalar för det!

Nu blir det sova. Imorgon är det rygg/biceps, eventuell morgonpromenad samt jobb och en efterlängad fika som gäller. '

rock´n roll (is here to stay)


Tekniska skitsaker

Jag börjar bli ordentligt trött på tekniska saker. Fruktansvärt trött.

Det hela började med att mina hörlurar la av. Vilket kanske var rätt så väntat, man brukar få byta lite då och då.
Köpte nya, bestämde för att ge skullcandy en ny chans, tänkte att jag hade haft otur. Mamma hade köpt ett par hyfsat billiga som verkade bra ljud i och fungerade bra.
Köpte, gick några veckor, ena snäckan av la. Hade lyckats slänga kvittot. Super klantigt. Jag som sparar på allt. Har en hel låda full med bara kvitton. Dock inte det jag behövde. Jag fick av den snälle herrn i kassan byta ändå. Lite cred till killen i återköpsbåset på elgiganten i Visby.
Igår la det nya paret av på löpbandet. Eller ena snäckan började glappa i ljudet när jag var mitt uppe i mitt veckliga 5km joggingpass. (blev förövrigt hela 7 km, och med lite uppjogg och nerjogg 50 min *stolt*)
Så åter till Elgiganten, samma kille. Jag fick ett par nya. 3 paret. Får se hur länge de håller då. jag har inga som helst förväntningar!

Kommer hem, inser att min display på mp3an är död och jag tänker "Faaaaaaan". Den har varit lite krasslig senaste månaderna men alltid alltid har den lyckats överleva. Tänkte what the, och börjar leta lite mp3or på nätet. Har fått bra tips av Sofia om att Philips is the shit. Så det lutar åt en sån, hittade en som skulle finnas på Expert här i stan, tänkte beställa ändå men tänkte dra dit och se på den. De hade den inte. Får beställa den utan en grundlig inspektion.
Satte av vana i mp3an i bilen när jag skulle köra till jobbet och inser att min mp3 lever. det är bara displayen som inte lyser.
Helt sinnessjukt. Så jag har lyckats lyssna på den på jobbet idag trots attjag inte kan se vad jag gör.
Har haft den några år så det sitter väl i fingrarna hur man ska knäppa för att bläddra bland musiken, den är rätt så krånlig. Lite roligt är det. Ska iaf satsa på att köpa en ny. Tänkte att man kan ha den gamla alltid i bilen. Den fungerar ju, i bilen använder man ju den vanliga displayen som finns som display. Toppen!

Nu ska jag bara ha ekonomi att köpa en ny mp3a, nya glasögon, behöver nya träningskläder (alla mina är råtthål i), behöver nya strumpor (de jag köpte i helgen insåg jag lite för sent att jag tagit fel storlek, sen när blev jag en 40 i strumpor?). Mitt proteinpulver börjar ta slut, skulle nog behöva bunkra upp med lite vitaminer osv.

Jag ser min kamera försvinna än en gång bakom en krök.

Nu sitter jag och har lite ont i kroppen efter en massa dammsugning och moppning från jobbet. Körde ett rätt så hårt spinningpass trots att lunchpassen bara är ca:30 min ren kondition. Men vem blir inte pepp av Metallica?

Snart helg igen. Äntligen. Micke kommer, teater blir det, kanske ett träningspass, kanske mys? film? jag ser fram emot min ätardag på lördag!

Rock´n Roll

Såhär ser nog det kommande köpet ut!


bilden lånades från: http://www.chipchick.com/2009/08/philips-gogear.html

The Big Four någon?

Jag och min syster har några ståplatser över till Metallica (The Big Four) i sommar i Götet om det är någon som är intresserad av att kanske gå.
Vi satt båda två och försökte få biljetter och kom fram båda två så nu har vi några för många för vad vi behöver.

Kommer  nog bli en kalaskväll tror jag!




Nu ska jag dra mig ur pyjamasen, soffan. Byta om och dra mig till gymmet i regnet. Jag är inte imponerad!!

Rock´n Roll

RSS 2.0