Beautiful nightmare

Jag tröttnade ur idag efter träningen och efter lite bläddrande i skolböckerna så jag gjorde helt andra saker istället. Jag verkar inte kunna fokusera. Jo, ja jag kan fokusera på träningen, den verkar kunna börja flyta på rätt bra snart. Men plugget, det vrider sig en kniv i magen, Jag var pepp att börja nu när böckerna kommit men så fort jag slår upp dom och jag tycker jag har 100 bra ideer så får jag en blackout och inget går fram och förstår inte riktigt vad det är jag ville från början. Det blir bättre av att prata med alla andra som skrivit sin kandidat heller som tittar skräckslaget på mig och mumlar något om "vill helst inte prata om det", "får dåliga vibbar av det", "jag har inte kollat på mitt arbete sen jag skrev det". Jag tycker det är så kul, mitt ämne är intressant men jag får bara inte fram något. Jag kan mitt ämne, utan tvekan, jag kan det. Men jag vet inte hur jag ska hantera det. Skittrisst verkligen. Det släpper. Det måste helt enkelt släppa. Jag vill ha det ur världen, men jag vill göra ett bra jobb också! Jag vet att jag kan. Jag vet att jag kan prestera riktigt bra dessutom.

Träningen ja, jag har kommit igång. tänkte köra 5 pass denna vecka men insåg igår att jag nog inte orkar den starten så det blir 4 och det känns bra. Det går lite saktare på löpbandet än när jag slutade i våras men det ska nog inte ta lång tid att ta igen och bli bättre. Hade sån träningsvärk i tricepsen idag så jag trodde att jag skulle spy när jag gjorde sista repsen på andra övningen. Haha. Ni skulle sett mig. Högröd i ansiktet men samtidigt spyfärdig. hehe.

Gissa vem som hade ikull en av växterna som itne kommit ur bilen än? Jo, jag. Nu är det en massa jord överallt och jag måste ta tag i det och dammsuga ur fanskapet innan mamma kommer av båten. Hon kommer bli arg om det inte är gjort. måste få ur de där växterna med kanske. Tar två åt gången varje gång jag går från parkeringen nu. Dumma byggjobbare ivägen så kan inte köra in och kasta ut dom. *morra*

Syss då, jag älskar henne så mycket. Jag vill bara att hon ska bli frisk. Det så ont i hjärtat att jag knappt klarar av att prata med henne. Så är det. Det är den enkla och trissta sanningen.

Jag bjuder på lite bilder. Oldies men goldies!













Höst?










Länge sedan update nu. Jag bjuder på några bilder som blev tagna under en fototur ilördags.
Jag vet egentligen inte vad jag ska dela med mig.
Sommaren är snart slut. Sitter och väntar på att klockan ska gå, så jag kan ta cykeln bort till spinningpasset. Hösten är här och det kräver lite träning för att komma iform igen efter sommarens latheter i solen.
Dricker kaffe, tittar på Solsidan med ett öga och försöker pyssla bort lite mer saker jag släpat ifrån pappas till mammas. Ja, jag bor inte i Kalmar numer. Jag mellanlanar på Gotland tills min uppsats är klar. Sen då? Ja ni, Det blir ett äventyr!

Rock´n Roll

RSS 2.0