Hammer Smashed Face

Jag var hemma hos en kompis igår och drack några öl. Vi ägna kvällen åt att kolla på roliga Youtubeklipp, blev en del skratt. Det slog mig att jag knappt har några roliga klipp att visa, det var mest Chris som briljera. Dock kom jag på efter nån timme att jag har ett klipp som jag tycker är rätt så festligt. Ni kanske inte kommer göra det men jag bjuder på det ändå.

Först måste ni lyssna iaf 1 minut på videon här under för att förstå vad det är som är lite skoj med detta.  Ni kommer inte att dö men jag förstår att förmoligen 99 % av er som läser min blogg inte alls delar min uppfattning om vad som är bra musik, och även jag håller med om att Cannibal Corpse är extrema.


Killen som gör loungemusik av deathmetal bandet Cannibal Corpse är för underbar. Jag kan inte sluta skratta, skrattar varje gång jag ser klippet.

Nu ska jag ta mig ur pyjamasen och möta upp pappa för att gå på bio. Perfekt söndag, efter en utekväll som igår. Shit vad dyrt det har blivit att gå in på ställen, 140 kr. Helt sinnessjukt. Fast det positiva är att jag som är rätt så pank och måste tänka på hur jag spenderar inte dricker en enda öl väl inne när jag måste betala 3 för att komma in!
Vatten is the shit!

Fick höra D-A-D "sleeping my day away" i vinylbaren igår, det kanske var värt 140 kr? Hmm.

nej, på med riktiga kläder, ut i kylan för umgänge med kära far min.

Rock´n Roll

Beautiful Together

Efter frukosten idag så satte jag upp Lp-skivorna jag fick av Micke läs: bevara åt honom). Finn ett fel?


Kom på att jag skulle ha hängt dom lite närmare varandra men nu får det vara så, ska tänka på det nästa gång de ska upp i förhoppningsvis den egna lägenhet som jag förmodligen kommer äga i framtiden!

På tal om Micke!


Min fina, fina Micke! På promenad längs älven förra veckan då jag var där och hälsade på honom och alla andra fina människor som finns i Dalarna.


Jag hamnade på kort också innan promenaden.

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag packade inför Dalarna för jag tog med kompaktkameran för att jag inte hade plats med systemen, men jag glömde batteriladdaren till kompakten så det blev nästan inga bilder alls för någon smart person (peka stort på sig själv) hade glömt att ladda batteriet!
Jag ska aldrig kompromissa systemen igen, för självklart var det hur fint fotoväder hela tiden jag var där och jag fick gå omkring och sura och vara lite småarg på mig själv.

Snart blir det spinning!
Nu är det Motörhead på allra högsta volym, samt matrial-letande till uppsatsen. Jag måste rida på den här vågen om att jag verkligen känner lusten att slutföra detta nu.

Wish me luck!

Rock´n Roll

Catch me if you can

Jag var ute på en fotopromenad igår med Robin, en kort en, eftersom jag försöker verkligen börja fokusera på att plugget ska bli klart. Svårt när det finns så mycket annat som är roligt som man vill lägga tid på, som man knappt hunnit förut pga av plugget. Ond Cirkel det där.

Jag var väl inte sådär jättefokuserad på att få till en bra bild, utan lekte mest papparazzi på Robin och hans knasigheter under den korta promenaden, som att försöka gå genom lera i ett par tunna tygskor osv. Mycket rogivande, tror inte riktigt att han tyckte det var lika skoj när jag prioritera att ta kort på honom där han  hoppade runt på ett ben när ena skon fastnade i leran. Jag tyckte det mycket tilltalande roligt, och valde att fota skon i leran innan jag räddade båda hans sko och hans fot från leran. Mohahahaha!



Nu ska jag fortsätta titta på det där med uppsats igen. Blir en rolig och intressant kväll det här. Kanske får tid att titta på bilderna jag faktiskt tog som inte var på Robin lite senare!

Rock´n Roll och blöta rödvinspussar på er

Start Me Up



Robin gjorde misstaget att ta med en sån där målarplatta till datorn. Höhö. Var ju tvungen att testa. Ni inser nog att mina målar/konstnär-talanger är far far away. Haha. Men det var skoj.
Jag gjorde mig själv!

Och jag gjorde Micke, i form av en Surikat, han går och tror att han är 173 lång Lejonhane aka Alfahane. Nonono. Aldrig. han är en liten plutt surikat, en bökig, ordning sådan.


Micke som Surikat! Mohahahahaha!

Rock´n Roll

Its Only Rock´n Roll (but I like It)



Såhär på eftermiddagen, efter en hel dag av äventyr. Gymmet, biblioteket osv, så behövs det lite äkta rock´n roll! Så varsågoda mina vänner, gör som jag, dansa loss lite och lyssna lite på lite otroligt bra livemusik och dröm er bort till någon trevlig spelning/festival och känn det där pirret i kroppen av total lycka i höstmörkret. (dock skiner solen idag men det fungerar lika bra för det, pirret blir bara bättre)

Nu ska jag lusläsa Sverigedemokraternas hemsida. Ja jo. Statsvetare. Allt samhällspolitiskt är som porr för mig!! Nej, självklart är jag inte Sverigedemokrat, men det skadar inte att lära sig allt om dom om man nu skulle av någon speciell anledning finna sig i en sådan situation då man måste kunna diskutera dom!


Rock´n Roll på er i denna härligt soliga hösteftermiddag/kväll!

Blond, Bad and Beautiful

Den 10 November spelar Airbourne på Tyrol i Stockholm. Ett av mina favoritband för tillfället. Ett litet AC/DC - liknande band från Australien. Rock´n Roll helt enkelt. Riktigt bra att ha i öronen när man står på löpbandet på gymmet. Det svänger.
Detta är musik man vill höra när man är ute och dricker öl, detta är musik man vill skaka rumpan till! Detta är musik som man blir bubblande lycklig av.

Airbourne - Blond, Bad and Beautiful



Rock´n Roll


Renew what is old

Jag tog en titt i min garderob förut. Fan vad saker. Jag ska göra mig av med allt jag inte använder.

Någon som vill köpa ett par 10-håls Undergroundkängor str:3? De är använda men fortfarande väldigt fina. Jag kommer aldrig använda dom igen, så vet inte varför de bara står i garderoben.
Något hopp om att jag ska få lusten att sätta på mig dom igen? Den kommer aldrig infinna sig.



Nu blir det äppelmos görande för hela slanten!

Rock´n Roll

Start Me Up

Vi har hemmakväll hos pappa denna fredagkväll med allt var det innebär när man är en lite stört, konstig sammansättning av människor med dålig humor.

Nån salig blandning av varma mackor, Postkod-tjosan-Idol-skvalan-foto-broderier mm blev det iaf och så en hund mitt i allt också! Det är härligt att vara hemma!


Från pappas 50-års Whisky resa. Skottlands  Edingburgh. Skitmysig stad!

Rock´n Roll


Cant buy me love



Jag saknar våra tokiga festkvällar älskling, och calippo-dejterna, tillomed våra hysteriska skratt i mässen som gjorde att jobbet i sommras blev lite mer genomförbart.


Jag älskar våra melondrinkar, jag får tyvärr inte blanda dom, bara dricka dom :)

Evelina & Jessica  is the shit!!

Rock ´n Roll



The winner takes it all

Jag loggade in snabbt på msn precis, för att se om min syster var där. Då fick jag detta av min photoshop mentor.
Ni måste förstå hur frustrerande det är för honom att förklara för mig över msn olika saker jag vill göra med en bild och vi befinner oss i olika landskap av Sverige för tillfället. Jag är så otålig och sätter mig inte ner och läser mig till saker och inte heller förstår jag att man kanske måste lära sig krypa innan man kan springa. Lite gulligt, jag fattar fortfarande typ inte hälften av det jag håller på med, men det lilla jag plockat upp de senaste veckorna sitter nog, kanske, eventuellt. Ibland. Jag är fortfarande i dagisklass men kanske kan klättra uppåt.



Nu ska jag äta, Micke kom med maten, hämtmat ikväll, blev inte mycket tid över att laga efter diverse däckbyten och möbelutsläng osv. Flytta is the shit. Inte jag, han!

Rock´n Roll

Twist of Cain

Lite mer bilder från SRF


Viktor, jag och syster (som sagt, det regnade en hel del)


Viktor flyttar tält


Folkhav och Sabaton på scen. Inte ett favoritband men det var vad min kompaktkamera klarade av att fota. Dagbanden.


Det blåste en hel del, ljud och ljus- sättningen blåste sönder


SRF


Micke på väg till pressbyrån


Viktor och Syss


Danizg - En av de bästa spelningarna jag varit på. Någonsin. OCH, det är en del.

Nu får det vara nog med Sweden Rock för idag!

Rock´n Roll

Wild Child

Här kommer lite bilder från året Sweden Rock!


Syster och jag


Syster Yster och Mice Picke Päronpung


Jag och Syster (Det regnade en hel del)


Skrutten, jag och Micke


Micke och Syster                                      Jag och Syster

Nu är det nog dags för sängen för idag.
Micke ligger och tuggar tuggummi och ylar i sängen redan. Luftmadrass, here I come!

Rock´n Roll

Simply the Best

Jag vill bara hedra min kamrat Robins ypperliga bästhet. Han är helt enkelt den grymmaste, bästaste människan någonsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan riktigt se hans briljanta hjärna i arbete. Fantastiskt.

 

Tack för idag!

 

(Nu kan man tydligen bli blogg-rapad med och inte bara facebook-rapad. Dock, tack Robin för ditt fina inlägg om dig själv och för att du delar med dig av den fina bilden, som jag förövrigt tagit. Nu tar vi och avslutar detta inlägg som jag brukar avsluta dom)

 

Rock´n Roll


Wind of changes

Det börjar bli kallare i Sverige igen.





Än är vi väl inte riktigt där men snart så får man ta fram de stora rikrigt varma kläderna igen.

Jag blev lite tvungen att titta igenom lite Belfastbilder. Känns så länge sedan, som det aldrig har hänt men ändå hände det och det känns så verkligt. Jag saknar Belfast många gånger, gör inte ni det?







Och nu blev det inga sådär typiska Belfastbilder av Murials, eller kakätande, eller ödrickande utan några bilder från några sköna söndagspromenader!

Ta hand om er.

Rock´n Roll


Warm Colors

Lite mer bilder:









Nu ska jag laga mat, de ni. Inte ofta det händer att jag lagar mat. Så fruktansvärt tråkigt.

Rock´n Roll

Autumn Leaves

Det är höst i Dalarna



Idag ska jag fika med Thessan. Vi ska testa på att fika på Hjultorget här i Insjön. Jag är spänd. Jag längtar efter en kaffelatte.
Annars har jag börjat dagen med frukost och att diska upp disken till en film med Jennifer Aniston. Supernice början. Jag gillar det här med att kunna göra flera saker samtidigt. Jag tror jag kollade min mail. min facebook. scrollade igenom morgontidningen. åt frukost. diskade. - under tiden som jag såg filmen. Det ni. Multi-fucking-tasking.

Rock´roll vänner.

Nu blir det dusch eller eventuellt en kort promenad. Kan inte riktigt bestämma mig!

Puss

In my eyes

Igår var vi ute och fotade lite igen, det blåste nästan storm och när vi gick hemåt igen var jag så kall att jag trodde att jag skulle förfrysa mina fingrar. Detta är några av resultaten:











Nu ska jag städa upp lite här innan det blir spinning för hela slanten!

Rock´n Roll

The spirit of old things

Jag har fyndat idag!


Ett fint litet bord i 50-tals stil


Samt så var jag hos en glasmästare och fick en ny glasskiva till min LP-ram jag fick jag Micke i våras som gick sönder på tåget ner till Kalmar. Jag vet inte varför jag varit så seg att skaffat en ny när det kostade mig 50 kr och tog 3 minuter. Nu hänger den på väggen hos mamma iallafall. Finaste Thåström.



Sen hitta jag en fin ram jag köpte åt ett projekt som jag har påbörjat men inte kan avslöja så mycket om för då avslöjar jag mig för en person :) Jag ska iallafall inte behålla trädet som är inramad, bara ramen!

Jag har gjort en massa roliga saker idag men inte det jag ska ha gjort. Jag är hopplös. Snart är det spinning. 3 passet för veckan och snart 3 av 4 avklarde. Funderar på att börja köra 5 pass snart igen. Hehe.

Imorgon blir det sällskap av Anna och Christoffer, och på freddag åker jag till Dalarna för att hälsa på alla underbara människor däruppe över helgen.

Rock n Roll mina damer och herrar.

RSS 2.0