Ducktales

Gah. att man aldrig lär sig. Skitseg idag. har knappt varit utanför sängen och kan inte sova fastän jag skulle behöva det.
Tv.n har lagt av med, eller min boxer. Den vill inte visa några kanaler längre. Jag vet inte vad som har hänt, har inte orkat titta på det heller. Sist så hade Spader haft av antennkabeln men det ska inte vara problemet nu.
Jag ligger och tittar på Ducktales istället. Har alla avsnitt utbrända och har sett de första 40 avsnitten eller något sådant. hehe. Myspys är det. Vill ha Micke här. Saknar honom speciellt mycket på bakisdagar när man är ensam och bara vill gosa.
Igår var det springbreak, vi satt utanför och åt grillad kycklig och potatossallad och drack vin i solnedgången och såg på människor. Det var mysigt. När det blev för kallt cyklade vi bort till tegelviken på fest där delar av klassen befann sig. Var trevligt. Träffade en klasskompis flickvän som vi har trott att hon inte existerade för vi har aldrig sett henne, bara hört talas om. Hon var iaf supertrevligt. Kul! Det blev in till stan sen och efter mycket velande om vart vi skulle blev det The Rock. Helt okej, men de spela inte så bra musik igår. Irriterande. Egentligen är the rock ett riktigt snukigt skitställe. Det är synd att det inte finns någon riktigt bra rock/hårdrocksbar här. Rockbaren på palace är nice men det är inte alltid man har råd eller lust att betala inträde för att gå in och hänga i en bar. Man kanske skulle starta en pub någongång i livet. Något för syss kanske, hon som är så företagsam av sig.

Jag har inte öppnat tjockisboken idag. Fast jag borde ha pluggat hela dagen idag med. Blir senare ikväll. För jävla seg nu. Jag gillar att ligga i mjukiskläderna och gosa. Det är dock superfint väder utomhus men jag har ingen ork eller lust att ligga i solen idag. Annars hade det varit myspys att göra det idag. Perfekt.

Jag måste börja om mitt liv. Sluta dricka, börja träna och äta hyfsat hälsosamt. Jag var så duktig ett tag med träningen. Måste komma igång igen. Så kul!

En vecka kvar i Kalmar ungefär. Om en vecka fyller jag 25 också. Nästa år befinner jag mig på fel sida av 25-¨års sträcket. Det är liiiite läskigt, men bara lite. Nästa söndag är det också valet. Gå och rösta.
Känns lite konstigt att jag kanske bara komma bo här där jag är nu i kanske 1 vecka till. Jag har inte bestämt mig för hur det blir till våren. Om jag ska hyra ut rummet i andra hand och återvända hit eller om jag ska säga upp det helt och leta något nytt den sista terminen. Helt sjukt. Jag tror jag inte riktigt förstått det riktigt än. Det känns lite likgiltligt än så länge, det har inte börjat kännas. Kanske pga av att jag inte förstått vad som egentligen händer.

Jag vill sova, men jag kan inte. Vill ha min man här då hade jag somnat på röda.



Rock´n Roll babies

Harvester of Sorrow


Min morgon började bra! Slog i hälen i stolen där ena hjulet egentligen ska sitta men det ramla av igår och jag orkade inte sätta dig det igen. Tji fick jag. Jag trodde inte det skulle börja blöda så jag ignorera smärtan när jag satt mig för att äta min frukost och hälen slog i kanten. 30 min senare så såg min fot ut såhär och mina fina tofflor är nog rätt förstörda. Bläää!

Jag hittade dock min mp3 som varit på vift de senaste dagarna. Städade upp min klädhög, hängde in allt i garderoben. Nu vet jag varför jag inte gör det så ofta. Mina kläder får inte plats! Ska bli skönt att komma hem til Gotland i sommar och ha riktigt bra med plats för allt skräp man samlar på sig!

Haft en soft morgon, ätit frukost länge, duschat länge. städat upp och myst runt. betalat räkningar osv. Nu ska jag väl ta tag i dagen lite. Diska upp och sätta mig för att läsa. Blir nog en promenad i eftermiddag! Behöver röra på mig. Har varit riktigt jävla slö senaste månaden. Kommit av mig helt. Måste bli ändring på det!

Ikväll blir det nog lite vin med Fia. Girlsnight. Marcus jobbar, Micke är som sagt i Dalarna, Henke har åkt till Umeå, David är hemma. Fia har varit sjuk nu i två veckor så jag har knappt sett henne. Tråkigt :( Nu är hon på bättringsvägen iaf och det är bra.

Blir nog Bandit idag på hög volym, rocka runt med boken i handen och försöka intala mig att det så man faktiskt pluggar. *mena* Nej men jag var riktigt duktig igår, skrev mina semuppgifter jag missat när jag var på utbildning och skickade in dem så nu är det bara tentaplugg som gäller. Det behöver städas här med men nej jag vägrar. Nu är vi fyra som bor här så det finns fler som kan anstränga sig. Städar mitt rum bara.

Rock´n roll babies.

Rock´n roll is here to stay

Man ska  inte blogga när jag druckit. Men det är gjort och det blev ju rätt kul ändå!

Igår hade jag min slappisdag. Jag gjorde inget plugg på hela dagen och det var riktigt riktigt skitskönt. Ingen ångest, inget hängande över mig eller jovisst men jag kopplade bort det rätt så fint.
David och jag gjorde en hel del bra saker som att lämna in våra papers, rösta och fika på stan och gå en vända i Kalmar i snålblåsten. Vi var på kupan och köpte en lampa eller David köpte jag mest puscha på att han skulle köpa den. Superfin var den. Sen gick vi hem och gjorde Isté. Den blev riktigt riktigt god, när den väl var kall! Såg en massa på tv och hängde och åt pizza eller jag åt sallad och hängde lite till efter det. Mitt i disken fick vi för oss att öl var nice så vi sprang ner i sista sekunden och köpte öl sen satt vi på balkongen och mös i solen och bara njöt av vår lediga dag. Det var riktigt riktigt mys. Kan inte komma ihåg eller minnas senast jag hade en helt ledig sån dag?! Vi spela en massa soft musik och vi avsluta kvällen med brownies med mjölk och ett avsnitt av Family Guy! Awesome!

Nu är det bara att ta sig i kragen och plugga. Det är min kväll, min morgondag, min helg och min kommande vecka. Sen blir det tentaslask, familjen kommer upp och firar att jag fyller 25 nästa söndag sen åker jag till Sofie och hälsar på innan jag drar hem till Gotland och fixar lite innan det blir midsommar i Dalarna som det ser ut nu. Sen börjar man jobba! Jag ser fram emot nästa fredag som fan. Helt fantastiskt. Kan inte fatta att jag avklarat ännu ett år efter denna termin! Ihöst blir det Belfast och förhoppningarna på det är stora fast försöker hålla dem lite nere vid anklarna än så länge. Hehe. VI får helt enkelt se vad det blir av det hela.

Min gaddning har börjat klia som fan och jag ibland vill jag tugga av mig armen. Jävla underligt för det kliar itne alls mycket eller ofta men när de väl kommer ett kliryck i den så vet jag inte vart jag ska ta vägen. *morr*
Ni får väl se en bild sen kanske!

Nej, nu har jag druckit upp mitt kaffe. Nu finns det inga ursäkter för att inte plugga. suckisucki.

Rock´n roll babies.

Rock´n roll

Wohho.. Im kind of drunk! Eller lite så där smått lullig, småfull, glad och yeah!
En uppgift är klar, en milstolpe avklarad, two to go. Det är sjukt mycket att göra. Jag och David fira med att dricka alldels för mycket vin på hans balkong och sedan äta alldeles för mycket! Det var nice. It´s was a blast! Som alltid. Vi har kommit på en massa klubbar vi har som ger oss tillfällen att dricka. Love it! Funderar lite på hur jag ska klara mig utan honom i sommar fast egentligen är nog frågan hur han ska klara sig utan mig. mohahahahahahahhaaaaa! The Elit CLub!

Imorgon har jag som mål att vakna utan att för stor bakfylla, äta frukost och sedan möta upp MR "I love myself so much I want to marry me" för att rösta! Sedan blir det plugg resten av dagen. Ni jävlar där ute. Glöm fan inte att rösta. röstar ni inte vill jag itne höra ett jävlaste pip av gnäll från er sen. Den som inte röstar och säger sitt har sagt ifrån sig sin förbannade rätt att klaga på det svenska samhället och EU! Then you´r invisible for me! I wont listen, I wont care for you at all. OCh kom fan inte och säg att ni inte vet något om det eller inte har läst in er. LÄS DAGSTIDNINGAR! Att leva i en demokrati där ni har rösträtt så har ni också ett ansvar att vara pålästa. Det är inte svårt att vara påläst om Sverige. Det finns överallt. I tidnigar, på tv, era vänner, familj osv. Det handlar om intresse, ett ansvar för det egna livet! Också ett ansvar som många lätt gärna skyfflar över på någon annan. Gör inte det är in snälla. Ta erat ansvar och gör något för er sjävla och säg vad fan ni tycker! Det är ingen annan som kan göra det åt er och när vi sedan sitter i Talibanfästet och ni förbarmar er över varför ni inte tog erat ansvar när ni tog demokratin för given. Kom fan inte och klaga hos mig!!!
Detta blev ju lite fylleinlägg.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeell

ROCK`N ROLL BABIES!

Happy tree Friends

Jag trodde att jag var rätt så liberal utan fördomar, eller fördomar har alla men jag trodde mina var lite mer oskyldigt söta.
Jag hade fel. Jag har fördomar! Thats it! Dock är jag inte sen att vända mina fördomar om det skulle bevisa sig vara så att mina fördomar är snevridna. Tror jag iallafall.

Igår var en seg dag. Plugg i stort sett hela dagen från och till. Man måste få ta pauser. höhö. Det går framåt, sakta men framåt. Idag väntar mera plugg och ska nog smita förbi Fia en sväng i eftermiddag och säga hej. Sötnosen är sjuk :(
David och jag ansåg oss vara värdiga en paus så vi tänkte balkonghäng med den sista folkölen, vädret tänkte; Gå in merd er era jävlar för jag tänker regna och molna på er. Vi gick in och såg på tv istället och ägnade kvällen åt att dricka upp den sista folkölen, breda ut oss i soffan och snacka. Jag börjar allvarligt fundera på om han är gravid. Jag har nog aldrig sett någon rota igenom hela lägenheten efter sötsaker så intensivt för att sedan skära sönder chokladsåstuben för att få det sista i den. Lite sött! Kvällen slutade i vanlig ordning, någonstans mitt i filmen efter tv4-nyheterna så somnade både han och jag. Vakna upp halv ett och då var det bara att kräla sig hem i regnet och somna om för att vakna halv åtta och släpa sig till tvättstugan. Senare i eftermiddag behöver jag inte använda olika sorters strumpor längre. Igår bar jag en illgrön strumpa med hästar på och en svart. Hehe. Mycket estetiskt. Dock blev jag mycket gladare när David påminde mig igår om att det förmodligen är sista gången man tvättar i Kalmar innan sommaren. Yeah! Sen kan man tvätta när man vill och hänga ut tvätten så den får en riktigt härlig sommardoft när de blåser sig torr i vinden. Yeah!
Har tagit en storstädning av mig själv också. Nyduschad och nyhårinpackad och allt. Bara nagelvård som saknas sen är man nästan komplett. De ni! Nya rena kläder på en ny fräsh Jessica. Inte helt fel naj!

Det roliga med när man tvättar är att man får sätta på sig kläder som man hittar längst ner i byrån, och emergency panties. Jag har iförsig inte mina på mig nu men jag har min emergency BH på mig. Den som man egentligen borde slängt för flera år sedan för att den är: Ful, hål i, utsliten och för liten! Egentligen skulle det varit bättre med att bikini på sig, den hade fungerat bättre tror jag. Jag köpte en ny för inte så länge sedan. skitsöt, prickig. Jag köpte den mest för att jag trodde att jag bara hade en riktigt gammal kvar och jag skulle bada på säkerhetsutbildningen men sen när jag letade lite i min troslåda så insåg att jag nog tänkt ungefär samma sak förra året och hittade en överdel jag inte visste att jag hade. Nice! Den var iförsig väldigt minimal så det var nog lika bra att jag köpte en ny inför utbildningen. Sen gjorde det inte så mycket ändå då vi hade overall på oss nästan hela tiden och hade vi inte det så hade vi flytväst. Vet ni hur svårt det är att ta på sig en flytväst i vatten? Nej jag säger bara det. Sätt på den innan ni får för er att hoppa i vattnet! Ett tips om ni hamnar i sjönöd.

Nej man kanske ska börja nytta? Nej vill inte! Dock måste jag väl!
Här kommer lite uppmuntrande skoj! Hehe!







Rock´n roll

My heart beats like a jungle drum

Jag vet inte vart solen tog vägen? Den värmde riktigt bra imorse när vi var på promenad men nu är den borta. Det ser tillomed ut att vara mulet? hm!
Ja ännu bättre för min del som måste plugga! Så jag är inte ledsen. Fick mitt fina väder imorse som sagt även om jag var lite för trött och slö. Inte så där super social på morgonen!  Perfekt att gå med David då, för han är typ lika jävla slö som jag. Hahaha! Nu kommer han slå mig för det där!

Här kommer en riktigt bra "måbralåt"!  Dessutom får den symbolisera det jag kände när jag såg Micke i cammen imorse. Han skulle se min nya klänning och så sitter fanskapet där utan tröja och är bara så där riktigt dödligt het. ut Det var några veckor sedan vi sågs nu pga av mitt plugg, utbildning och sånt. Han har lyckats pumpa upp sig på de veckorna. Det enda jag har byggt på är ölmagen. Jag kommer nog få hålla hårt i honom på stranden i sommar, eller inte ens ta dit honom?! Låsa in i källare? Naj, jag skojar såklart. Han är min man men han får göra vad fan han vill! Frihet under ansvar eller vad heter det?! HAHA!  Jag tror inte på det där "ägandet"! Inte min grej riktigt!





Rock´n roll

You never make me scream

Ja, jag glömde en sak. Jag diggar Lily Allen. Hon verkar en riktigt rolig brud och hennes musik är riktigt bra och hennes texter är så förbannat roliga och ärliga och knasiga att hennes nya skiva kommer vara en skiva som kommer spelas flitigt nu framöver.

Här kommer hennes Not Fair! Låten är klockrent!


  Rock´n roll

Stewie/Jessica is Drunk!

Meningen var att plugga och jag pluggar. Lite då och då. Nu har jag tröttnat. Inspirationen är nere på noll men jag har fått lite eller jag har fått rätt mycket gjort men inte så mycket som jag kanske hade tänkt.  Det blir långa dagar dessa dagar.
Nu skiter vi detta.

Ju mer jag lyssnar på segrarlåten i Eurovision desto mer kär blir jag i denna Alexander. Charmtroll verkar han ju vara. Men tyst om detta för Micke picke kanske blir ledsen. hahaha! Nej men allvarligt. Han är en sötnos! Första gången jag tycker att rätt låt vann sedan jag började titta på Eurovision. Det har jag nog skrivit om förut tror jag men jag säger det igen.  Kan man inte få honom att komma till Kalmar? eller Gotland? Hm! Tåls att fundera på hur man ska locka honom hit. hehe.

Så vad gör jag då. Jo jag ligger och läser Dn och lyssnar på musik i sängen. Jag ska iaf ta mig igenom sista kapitlet för dagen....snart....snart! 
Jag är så trött, igår somna jag under DH och vaknade inte förrän imorse alldels för sent, då var tv, dator och alla lysen fortfarande på och jag hade inte vaknat en enda gång under natten. Det kallar jag trött. Jag låg under en filt med alla kläder på dessutom. Det säger rätt mycket om hur trött jag egentligen var. IM IN DESPERATE NEED OF A BREAK!  Fast det är kanske det jag har nu när jag ligger och filosoferar för mig själv med mitt kaffe. Jag är egentligen på bra humör, bara så förbannat trött. Den där veckan var precis som att jobba en vecka. Man är helt slut i några dagar efter om man inte vilar.

Jag hittade ett roligt klipp på min favorit på youtube, nej inte Alexander utan Stewie. Här har ni ett bra exempel på hur det ser när jag är alldeles för glad i hatten! Hahaha!


Fucked with a knife

Sitter och läser tidningarna i vanlig ordning och äter frukost! Nu får det för fan vara nog! Vad är det för fel på karlar? Jag förstår inte riktigt vart i huvudet det missades att skruva i den sista skruven? Och nej jag menar inte på alla er karlar, jag menar de karlar som anser att det är rätt att våldta. Straffen för brottet är också uppretande lågt och som ett slag i magen på alla de tjejer som varje år blir våldtagna. Sitter och läser som stackars Sofie som tog sitt liv bara dagar innan rättegången och pga av detta så blev straffet inte så högt för den tilltalde för att hon inte fanns med i rättsalen och kunde vittna. Som en vanlig medborgare kan jag bara tänka att är inte föhören med flickan nog och det faktum att hon inte orkade leva längre ett starkt bevis? Rättsamhälle, jo visst ja. you can kiss my ass!
Hör just på nyheterna på tv. En 14-årig flicka våldtagen på ett natttåg av två 50-åriga män! Vad i helvete. Åtalade! Vart kommer det att leda? Det är inte konstigt att tjejer inte orkar att ta tag i den process som det faktiskt är att gå igenom en hel rättegång pyskiskt när de inte får någon utdelning för det brott de blivit utsatta för. Jag har ingen som helst sympati för våldtäcktsmän. För min del skulle det inte spela någon roll om de ruttnade i någon fängelsehåla någonstans eller blev påsatt hårt med en gigantisk dildo varje dag i 10 års tid under flera timmar. Gärna en vass dildo med. Fucked with a knife som Cannibal Corpse så fint sjunger om.
De frågor som flickorna möter i rätten om vad de hade på sig, om de var onyktra osv är helt orelevant tycker jag också. Jag ska kunna gå naken hem mitt i natten. Jag ska kunna vara full som ett ägg samtidigt MEN jag ska kunna komma hem säkert och ordentligt. JAg ska kunna sova på ett natttåg utan att vara rädd för att bli utsatt för äckliga män. Det konstiga är att det verkar vara så att många ser att det är vi kvinnor som ska ta tag i allt detta? Det tycker jag också är konstigt. Det är väl ni män som som faktiskt uppför er och är riktigt bra killar som ska kampanja för att detta?! Det är ändå ni som får dåligt rykte, som gör att flickor blir misstänksamma till er osv. Eller så tar vi bra människor tillsammans bara tag i detta problem. Jag tror att om det hade varit ett mansproblem att bli kontinuerligt våldtagna så hade situationen sett helt annan ut när det gäller att uppmärksamma och upplysa och få lagarna ändrade. Jämnställt ja visst, kanske bättre än de allra flesta men fan inte på alla punkter.

nej nu ska jag torka hår och sätta igång dagen!

Rock´n roll babies och lägg fan aldrig händerna på någon mot dennes vilja. Det gäller er alla för annars så kanske ni blir som nedan!




Into the Grave

Ibland får jag känslan av att jag vill strypa folk. Ikväll har jag insett att spikklubban är bättre. Den tar bättre och man får in ett ordentligt slag som gör att kanske lite vett sätter sig i den man klubbar ner! Vad tror ni? Känner ni inte så ibland? Jag vet att Evelina gör det iallafall! Jag tror att hon och jag måste utveckla denna ide om spikklubba lite bättre. Jag känner på allvar att jag vill ha en idag. Nej men allvarligt, jag vet att saker och ting inte blir bättre av att klubba ner någon men ibland önskar jag att saker kunde vara som på tecknad film. Man kunde slå till någon riktigt hårt i huvudet och så vaknar figuren upp och inser sina misstag and so the lived happy ever after! Ja, något i den stilen hade varit skönt! Nu är det inte riktigt så. Skulle jag klibba ner någon med en spikklubba skulle jag förmodligen skada personerna rätt mycket och det vill jag egentligen inte. Jag vill bara banka lite vett i dem. Kanske kan jag slå lite grann? Lite försiktigt? Hm? En tanke! OCh nej överanalysera inte detta nu mina vänner. Jag är trött helt enkelt och man ska inte skriva blogginlägg har jag hört om man är för trött, för full eller arg. Jag är varken full eller arg. Bara väldigt trött. Jag önskar mig en sovmorgon, en riktigt slapp dag med solsken. En lift, en picknick och lite soft lugn. GIve it to me or else I will hunt you down with my SPIKKLUBBA!
Jag lägger ner nu och går och lägger mig. Min säng, kudde och sköna täcke. Here I Come!

Rock´n roll Babies. You know I love you!

Här kommer en av världshistoriens bästa band och en av deras absolut bästa låtar!  Lyssna på det. Det är awesome musik.



Fairytale

Okej, jag är lite kär! Jag såg inget av Euro ilördags för att vi var på AG och missade hela denna hysteri. Så jag sitter och kollar lite av bidragen nu för att jag är en sån jävla nörd. hehe.
Tysklands bidrag med Dita fattar jag inte alls, Jag gillar henne supermycket men jag förstår inte riktigt kopplingen till låten riktigt eller vad de hade trott att hennes bidrag i tävlingen skulle göra?! Well, Dita, du är bäst men inte i schalgern men det var ett riktigt roligt försök. Du borde gått på fetishfestivalen i sthlm ist!
Norges bidrag gillar jag. Han är ju ett charmtroll, söt som socker och riktigt riktigt stilig sen är jag en sucker för folkmusik, spec fioler. Älskar det! Helt rätt val av låt som vann. Kommer lyssna sönder den låten! Kul för Norge med vinst i schalgern och nationaldag. De måste varit hypade som fan igår. Haha.

Här kommer låten också. Kolla in det där leendet!



Kalma igen

Jag ligger i min säng, med min kudde under huvudet. Jag har ätit min mat som jag handlat. Jag har städat spaders bur. Jag har tagit en promenad med David. Mina fötter värker, min kropp är helt slut och mitt huvud är någonstans där jag inte är. Det har varit en påfrestande vecka men riktigt riktigt kul och underbar på många sätt. Dock är det helt fantastiskt att vara hemma i mitt krypin och bara koppla av och kunna stänga dörren och sjunka ner i sängen och känna hur jävla tillfredställd jag är på alla nivåer man bara kan bli. Snart ska jag unna mig lite Ben & Jerry´s med och då har jag nog nått höjdpunkten för denna gång. Har några sidor kvar att läsa så ska läsa dem så jag är klar och sen ska jag nog ta kväll och skita i allt och bara vara.
Jag känner mig lugn fast jag kanske borde känna mig lite stressad. Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv på så många nivåer just nu och det känns riktigt riktigt nice måste jag säga.

Jag borde packa upp men jag orkar fan inte. Det får vara. Jag satsar på att vädra rummet ist för det luktar instängt och äckligt!

Nej för satan. Ben & Jerry´s och så bara myyyyyyyys i massor.

Rock´n Roll and keep your pants on.

You spinn me right round

Ihelgen är det Stockholm Fetish Festival. Jag var mycket nära att hoppa av båten under utbildningen då vi vände i Nynäs. I wanna go. Dock är jag fast på öjn till imorgon. Kursen är över nu och jag har en massa diplom. Yeah! Känns riktigt bra att vara klar även om veckan varit toppen, verkligen! massa härligt folk! Åter igen till festivalen. GÅ!! POjken är i Sthlm men han vill inte gå utan mig. tråkmånsen. Lite blyg kanske? hehe! Jag är också blyg! hihi! http://www.alltomstockholm.se/start/article59783.aos <---LÄnk till Aftonbladet och lite om festivalen! Hemma en snabbis nu för att ta in Korven (familjens hund) och ge honom mat. pappa är i Kalmar och köper bil. Kul att han åker dit när jag inte är där. hehe. Smartass! Ska in till staden snart och förfesta hemma hos Evelina, Anna kommer senare efter jobbet. ska bli riktigt kul. Sköna tjejer båda två. Pam kanske skulle komma förbi med. Vi tänkte dra ut till AG och iaf kolla läget lite. Hoppas att springa in i Fredrik så jag kan mobba honom lite för att han är så full. Mohahahahaha! Det kommer säkert nån bild imorgon eller något sådant. Kommer också lite bilder från våran dag med brandmännen! Fick iaf träffa mamma idag en snabbis, kändes bra! Alltid skönt att träffa mamma. Och vara ombord på "min" båt! Inte mycket som ändras där inte, eller de hade andra muffins. Goda var de! Fy fan jag är en sucker för allt med choklad! Kanske ska testa pollykakan som muffins? Hm?! Då blir det ju lite kladdigt i mitten, sen kan man doppa dem i smält polly eller nått sånt smaskens? NEj, efter denna vecka med lagad mat varje dag och tillgång till en massa sötsaker och shit så blir det fan diet i en månad för att bli av med all skit man stoppat i sig och nu menar jag inte bara fett utan allt annat som inte är hälsosamt. OCH nej, öl är inte medräknat i min sådan beräkning. Öl är mitt undantag. Undantaget som bekräftar regeln. Något jag vill kunna unna mig varje lördag =) Hihi. Im such a badass. Nej, dusch, lite schysst smink, kändes som evigheter sen man gjorde sig lite stilig så det ska bli mitt mål ikväll. Ge hundar och katter mat. Sen blir det hög musik till Visby igen i solskenet och bara njuta av den sista kvällen innan det blir dags att återvända till Kalmar och plugget igen! Åh en grej till. Henke the man ska med till Wacken i sommar and Im soo damn happy! Vilket jävla underbart gäng vi kommer bli! Lite partytält bara också detta år så humöret hålls på topp även fast det öser ner med regn! Nej, Musik och dusch och lite snyggheter! Rock´on Babies och skål på er. Idag är jag en jävligt lycklig och nöjd människa. Hoppas det gäller hela kvällen! En mycket bättre version av en låt ni kanske känner igen! Och så snygga brudar! Love it!

En sjöman älskar havets våg

Puh säger jag bara. Jag är helt slut. Det har gått 5 dagar på utbildningen, har en kvar imorgon. sen är den över för denna gång. Det har varit riktigt intensivt, roligt, huvudvärk, tjatter, trötthet men det har i det stora hela varit en toppenvecka. Man kanske ska "ta i trä" för veckan är inte slut än. Dock så här långt så har det verkligen varit toppen.
Delat hytt med en riktigt gullig tjej, Evelina, student på Gotland från Lund. De där skånskarna är överallt. Jag säger bara det. 13 tjejer och 3 killar har vi varit och efter redan första dagen kändes det som att vi var på klassresa. Det blev ett riktigt bra gäng och klimatet var riktigt okej. Teori mestadels första 2 dagarna. lite trisst att bara sitta och lyssna, spec sådant som man hört ett x-antal förut men upprepning är bra antar jag när det gäller säker "säkerhet ombord". Dagen  efter hade vi med brandmännen och var askul, något av det roligaste jag gjort. Släcka eld, rökdykning, krypa runt i trånga utrymmen i mörker osv. hehe. Det var lyckat. Spec rökdykningen med hela utrustningen på i discodimma och jag kunde inte sluta skratta när Evelina och jag tappade bort varandra där inne och hon började sparka på gubben och jag försökte dra i både gubben och henne för att komma ut.
Åkt strumpa, klättrat på stegar, avfyrat räddningsraketer, badat med kläder & flytväst, livräddat i en gummiflotta, trängt in oss 18 pers i en gummiflotta.
Kört utrymmningslarm på båten, suttit i livflotte och haft crowd-utbildning (stress-panik hantering).
Imorgon har vi hygeinutbildning kvar, kanske det som är tråkigast men ja, sen är det slut. 6-dagars utbildning med schysst lagad lunch/middag och hotellfrukost varje dag. Det är riktigt nice!
Imorgon får jag träffa mamma eftersom hon jobbar och ikväll sitter jag och softar med pappa i soffan och dricker en öl. Perfekt! Hade önskat att jag kunde ha kommit tillbaka till Kalmar imorgon men det går inte så har bokat upp kvällen tillsammans med Evelina för att förmodligen dra ut på Kneippbyn till studenterna på AG. Ska dra med Anna med för hon är ledig imorgonkväll. LÄnge sedan vi sågs och umgicks så det ser jag fram emot. Nice! Ska försöka ta mig hem rätt tidigt på söndag så man kommer hem till Kalmar itid och kan landa lite och kanske kanske ta tag i plugget på allvar

Veckans bästa var nog: Jag har 2 viktiga saker. Nu går vi!  (citat Jessica när vi ska ner till mässen och äta och Evelina frågar om jag har nycklarna och jag svarar att jag har båda)
När vi sedan ska gå tillbaka utbrister Jessica efter att ha stoppat handen i fickan: Jessica har 1 viktig sak.
Vi låste in våran hyttnyckel eller jag låste in våran nyckel.
Annars har veckan handlat mycket om spikklubbor och spikutrutsning och viljan att vilja klubba någon med dessa eller att vi ska införa ny uniform på DG bestående av Vikingahjälm, Unibrown och spikklubba. Vi tror att detta koncept kommer att sälja. Vad tror ni? höhöhö! Speciellt på Sthlm-veckan =) Vi är övetygade så lägg in detta som förslag på förändring alla ni som åker gotlandsbåten *mena*
Annars är det mesta "soft, soft, soft"! hehehe. (Internet)
Mötte Fredrik igår på båten, det är Ag som jag nämnde och han skulle ner med några kompisar så satt och pratade med honom hela resan ner till Gotland igårkväll. Det blev en livad stämmning på båten igårkväll med alla studenter. Riktigt roligt. Lite mini.festival men kan förstå att det inte är så roligt att jobba de turerna för personalen.  Mycket fylla och förstörelse men jag hann aldrig uppfatta hur det gick igår.

Well, miljöombytet har varit riktigt nice, kul att göra något annat än att sitta med näsan i böckerna även om jag läst en del under veckan. Jag börjar dock sakna sängen, kudden, mitt lilla krypin och Fia!  Jag fattar inte det. 12-14 timmars dagar har vi haft och jag har ändå i snitt läst 1 timme kväll efter det. Känns lite duktigt iallafall. Ligger efter som fan nu men får ta igen det nästa vecka på något vis. Hur nu det ska gå till vet jag inte men det löser sig. Träna vill jag med göra. Har inte varit där sen jag cykla omkull så nästa vecka blir det att börja åter igen.

Jag var inne och hälsa på Anna & Putte i kiosken också innan jag åkte hem till far min. Det var riktigt trevligt. har nog inte pratat med Putte sen isomras. Honom hade man riktigt mysiga fester hos förr. Det har hänt mycket sen dess. Han har blivit förlovad, pappa och hundägare på de här två åren jag bott i Kalmar. Helt otroligt kul för honom! Putte är nog en av de snällaste jag känner. Så himla go och omtänksam. Det är lite Henke-anda i honom. Me like alot!
Ibland önskar jag att jag hade alla jag tyckte om på samma ställe men tyvärr är mina mysiga underbara människor utspridda över hela Sverige. Dock så är det posivit att man har lite bra människor utspridda så man tycker om flera olika platser. Hehe. Man kanske ska se det så. Posetijvt tänkandee nuue!


Nej fan Babies kanske dags att gå och duscha, packa iordning saker att ha med imorgon och mysa ner mig i min säng och kolla på någon film och njuta lite av fredagen. Borde läsa de sista sidorna i boken men jag vill inte.

Btw: Det var så jävla nice att sätta sig i bilen idag helt själv och vrida upp stereon på så högt det bara går och köra gasen i botten i det underbara vårvädret, ut på landet och så hem! Frihetskänsla and I love it!
Tänkte länka till en bra låt men det gick ju fan inte då mitt youtube vägrar fungera så det får bli kanske på söndag igen då jag har tillgång till nät igen. Imorgon är det havet hela dagen och sen sover jag hos Anna på lördagnatten!

Rock´n roll and Gooodnight

Okej, nu fungerar det. Här kommer låten. OCH ja jag vet att jag är efter men jag lyssnar inte på radio eller ser på musikkanaler. Så jävla skönt låt iaf!











You Look better with something in your mouth

Gotland nu. Jag är mätt och nöjd och belåten. Syss klipper pappa och det är livliga diskutioner om att syss är för långsam. Pappa är rastlös. Mamma pratar i telefon. Det är som vanligt. Hehe. Jag är nöjd. Jag får alltid rysningar när man åker in i Visby hamn. Det är som att lugnet faller över en. Man är hemma. Dock så börjar jag alltid sakna Kalmar efter bara någon dag hemma. Denna vecka kommer nog inte vara något undantag. Utbildning. Wihoo! Jag är positiv även fast jag helst hade velat spendera veckan med att ligga på en filt i det gröna gräset och läsa kurslitteratur. Haha. Tänk att man hellre vill göra det. nej men jag är glad. Kanske blev ett lite negativt inlägg sist men det är bara en sådan där grej som kan gå på mina nerver ibland men som rinner av mig lika fort. Det var bara tyska turister på båten, lite roligt. Jag tror att det var typ några fotgrafer för att gick omkring med megastylade kameror. JAg satt mest och fnissa och täntke mest på Hannas porrnovell om tyskarna hon skrev när vi hade sangriakväll. Haha. tänkte smygfota dem men det gick inte så bra. hehe. Nu ska jag vara social och trevlig mot min familj. Rock on babies utan mig denna vecka tror inte jag kommer ha så mycket nät denna vecka.

Behind the smile

Jag har världens bästa vän. Jag slipper åka äckliga Oskarsbussen. Jihoo!
Henke the man och jag kommer göra en roadtrip till Oskars, Lyssna på bra musik, snacka skit och äta lunch tillsammans innan jag åker hem. Lovley. Ett perfekt avslut på denna helg känner jag. Äntligish någon som inte klagar på min musik eller åtminstone ifrågasätter den. Jag blir så förbannat less. Jag är en around människa när det kommer till musik, jag lyssnar på allt som jag anser vara bra och som ger mig glädje men ja  metal och hårdrock ligger varmt om hjärtat. Inget går emot dubbeltramp, distade gitarrer som kör riktigt härliga soloslingor som man kan drömma sig bort i och lite growlande över det och en öl i handen and Im happy! Jag ifrågasätter ingens musiksmak, jag är den som ALLTID anpassar mig när man är på fest. Jag är alltid glad, munter och skakar rumpa till andras musik men det ska ALLTID finns de som ifrågasätter det jag lyssnar på. "Är detta verkligen partymusik?" Eeeeeh, ja klart det är. Detta gör mig glad, det gör mig på partyhumör.

Well, now its Gotland for a week. Im kind of starting to look forward to it. Lite miljöombyte passar mig bra just nu. Jag börjar bli lite trött på folk som ifrågasätter vad jag gör. Suit yourself before you mess with my life. Rock´n Roll Babies och njut av en av världens vackraste kvinnor!



Polsk Dimma

Jag, Fia och Marcus var en sväng på stan efter vårat seminarium.


Fia ser lagom glad ut men hon var glad!


Marcus såg också så där lagom glad ut men han var glad för han köpte en ny tröjja


Den sminkade sanningen. Haha. Tillägnad Syss!

Jag är nog världens segaste människa idag eller bara väldigt omotiverad att göra något. Bakis! Ikväll blir det med stor sannolikhet inget drickande för min del. Fy fan vad det slog till igår. Mådde så dåligt att jag gick hem och däckade så fort  jag la huvudet på kudden med smink och allt på. Fy fan säger jag bara. Det var ingen rolig morgon. Gick emot mina egna normer dessutom och käka frukost/lunch på donken med David som ungefär var i samma tillstånd som en själv. Jag tror att det var de där sista vinet som är boven i dramat. Ajabaja.
Micke den lyllosen är i sthlm vid sin bror och får en massa tatueringar. Ska bli kul och se hur hans första färgtatuering ser ut och hur armen kommer bli när Roger gjort klart den! så jävla grymt. Micke förövrigt hade väldigt roligt åt min inte allför smarta gårdagskväll och skratta en hel del när jag skulle återberätta den. Det är så skönt med honom för att han är så jävla cool, det är en fördel jag älskar med honom och den delen i vårt förhållande trivs jag mycket bra med.

Sitter här och har precis duschat, ska göra mig iordning och cykla bort till Fia. Jag ska få mat, YEAH! Lasange! Sedan blir det hem till Hanna och kollektivet. Meningen var fest men jag tror inte jag kommer festa alls. Det blir nog mer soft för mig.
Jag tänker mer cola, jag som inte brukar dricka läsk har på senaste tiden druckit det på bakisdagarna. Jag tycker inte om läsk men när man är bakis är det riktigt nice.

Ja göra mig iordning var det ja, eller hur var det nu. hehe. Svårt att slita mig från datorn. Im a geak delux!


Rock´n Roll Babies! --Ta det lugnt i dimman ikväll!


Such a blast

"I fjol vintras hade Elin fyllt 13 år. Hon blev stökigare, började måla ögonen svarta. Fosterfamiljen fick allt svårt att klara av henne". -- Ett citat från Aftonbladet idag. Artikeln i sig är väldigt tragisk i övrigt och det är absolut inte det som det här handlar om som jag kan irritera mig på. Det är hur de beskriver saker. Vad i helvete har "att måla ögon svarta" med att "bli stökigare"? Blir man stökig att ha svartmålade ögon eller är det när man börjar måla ögonen svarta som man blir stökig? Det är inte konstigt att många "alternativa" ungdomar ofta får en negativ stämpel när tidningar uttalar sig  såhär.
Samma sak för någon vecka sedan när de hade en artikel om ett Black  Metal band från Norge vars sångare utsågs för att vara Norges farligaste man och av någon anledning fick artikeln en vinkling som att hans våldsamhet har med Black Metal musiken att göra.  Black Metal musiken är visst speciell men den är inte värre än någon annan religös musik. Dock låter det kanske lite brutalare. Idioter finns bland alla samhällsgrupper, mestadelen av de som spelar eller lyssnar till Black Metal är hederligt folk liksom som att den stora majoriteten av de som målar sina ögon svarta är trevliga och skötsamma människor.
Detta leder mig in på de tankar vi hade efter opponeringen när våran föreläsare gav oss rådet att låta någon journalist läsa våra arbeten för att vi korrekturläsa och han bla nämner Aftonbladet eller Expressen. Varpå en i min klass nämner att det är inte riktigt vad hon vill kalla journalism på det seriösa planet. Jag kan hålla med henne på den punkten. Våra kvällstidningar är mer som "Se & Hör" och nu även om den sistnämnda tidningen är rent bara skvaller och där säkert inte ens 95 % av det som skrivs har en säker källa!  Lite FOX News tendenser där. "some people say"!  Hade man kunnat forskat vetenskapligt på den frasen så hade nog mycket i denna värld kollapsat! hehe



Den osminkade sanningen


Den osminkade och otillfixade sanningen! Sån är den,  efter en dag av plugg, hårt arbete och powerwalk och efter en dusch!

Nej nu ska jag sluta skriva inlägg idag/kväll. Bara att jag har haft tid och lust att flumma idag. Jag har tillomed skakat rumpa och dansat runt till bandit.se. Jag drog också ner så ingen kunde se mig, Idag kände jag bara för att flumma för mig själv och inte dela med mig! Jag kanske borde flumma mer så andra ser?  Jag måste sluta vara så förbannat svensk och börja tänka outside the box. Jag försöker, men ibland blir man för blyg och reserverad! Pressa pressa för att bryta gränser, ny mark ska beträdas och utforskas!

Godnatt babies!

Close your eyes, Clear your heart, Cut the cord

Här kommer en av mina absoluta favoritlåtar just nu. Inte för att jag är överförjust av denna sortens musik. Dock så etsar sig vissa låtar fast i mitt huvud och vill inte släppa mig. Det handlar oftast om låtar som spelats vid vissa tillfällen som gör att minnen som man har, känslor man kände väcks till liv och tar en tillbaka till en svunnen tid. Ja, troet eller ej. jag är en känslomänniska iaf när det kommer till minnen! Blir väldigt lätt nostalgisk!

Denna låt "Human" - The Killers, får mig att känna sån förbannad frihetskänsla och när jag söker kickar så är det frihetskickarna jag är ute efter. Den absoluta frihetskänslan för mig är att sitta på hästryggen. Det finns inte mycket som slår känslan av att känna samhörigheten med sin häst, lita på den och den litar på dig. Rida barbacka, sätta hästen i galopp över en stor äng och låta den sträcka på benen i gräset. Att galoppera älskade min häst och det skulle gå fort. Vinden fick både hennes man och mitt hår att fladdra i vinden och mina ögon tårades ofta. Man tog ett ordentligt tag i tyglarna och ett ordentligt tag i mannen sen bar det av. Det var bara jag och hon. Jag som manade på henne, pratade med henne och hon med sina öron spetsade rakt fram i vinden, hennes ögon blixtrade och hon frustade och ville aldrig stanna. Det pirrade i kroppen i mig av ovissheten att om hon snubblar nu eller om hennes fart störs det minsta så kommer jag åka i backen med en riktigt smäll och förmodligen slå mig otroligt mycket men det spelade ingen roll då för bara det där pirret och den där lyckan som jag vet vi båda upplevde övervann alla rädslor! Idag när jag ser hästar, flera år har gått sedan jag galopperade över ängar med tårar i ögonen och pirr hela vägen ner i tårna, så rycks jag fortfarande med, jag kan känna pirret, suget, friheten! Jag saknar den! Någon dag ska den upplevas igen! När det finns tid, pengar och tillfället är perfekt!





Statsvetenskap

Nu försvann hela min inledning också men skitsamma. Jag sitter och förebereder mig inför ett seminarium imorgon. Sista kursen inför sommaren och den heter "Internationell Politik". Jag gillar ämnet och tycker det är riktigt intressant. Imorgon kommer det att handla om Kalla Kriget.

Nu är det så här att alltid när jag talar om vad jag pluggar med så säger 99 % att de inte har någon aning om vad Statsvetenskap är och det deras andra reaktion blir ofta: Men du, vad kan du jobba med då? Den övriga procenten vet vad det är och har då antagligen läst det eller läser också det. De flesta tycker det låter som det tråkigaste de någonsin hört talas om. Tror det har att göra med att man nämner ordet "politik". Det låter illa i de flestas öron. Vilket är rätt intressant för det mesta i dagens samhälle handlar om politik. Det är inte bara vad Sveriges Riksdag och Regering gör/inte gör! kanske så kommer jag skriva mer om det någon annandag när jag har tid och inte borde plugga.

 

"Statsvetenskap, statskunskap eller ibland politologi, är det vetenskapliga studiet av teoretisk och praktisk politik och beskrivandet av politiska system. Man kan säga att politik dels gäller alla frågor som har med samhällets organisation och styrelse att göra, exempelvis i form av författningsfrågor. Dels med de åtgärder som eventuellt skall vidtas, exempelvis en viss typ av lagstiftning. Statsvetenskap har av tradition huvudsakligen sysslat med den första aspekten.

I statsvetenskap studeras hur "spelreglerna" i politiken är utformade. Dessutom studeras de krafter som verkar på den politiska arenan såsom partier, intresseorganisationer, massmedia etc. Den svenska förvaltningsapparaten på central och lokal nivå och dess specifika problem studeras särskilt (exempelvis de politiska organens styrning av förvaltningen, rättssäkerhets- och effektivitetsfrågor, gränser för personalinflytande med mera). En orientering ges om de stora politiska ideologierna och om den politiska idéutvecklingen i västerlandet från antiken till våra dagar.

Slutligen studeras samspelet mellan olika aktörer på den internationella arenan. Stormaktsrelationernas utveckling under efterkrigstiden, de politiska och ekonomiska förbindelserna mellan i-länder och u-länder, integrationsfrågor och freds- och konfliktproblem tillhör de områden som analyseras". -- Wikipedia.

 

Om ni nu läste allt det där anser jag att ni kan dra era egna slutsatser om vad det egentligen är jag kan jobba med när jag blir färdig. Annars får jag väl försöka sammanställa en lista!

 

Nej äta något kanske hade varit ide och återgå till mitt plugg. kanske ska försöka skriva ner något.

Ikväll eller senare blir det nog DH.

Puss på er och Rock´n Roll

 


Lite bilder från Valborg!



En bild på mig och Fia från Valborg. Fan vad kul vi ska ha i Belfast gumman!


Valborg. Försöker göra narr av David men han förstör det hela!


Hanna älskar Pollykaka. Den är så jävla äckligt god och väldigt onyttig, men perfekt!


Vi grillade, Det var svinkallt! Dock var maten riktigt najs. Det gjorde vi bra Frida!


Marcus har gjort konstvärk med Hannas redan fina konstvärk!

Frida blandar mer drinkar!


Det var lite dansgolv i Hannas rum!

Inte alla bilder men rätt bra sammanfattat och det är Fias bilder jag lånat. Det var en mysig dag. Frida och jag lagade all mat på dagen medan de andra stressade klart sina projekt. sen grilla vi, spela buzz, drack, umgicks och dansade. Tyvärr blev det ingen brasa för det var brandförbud i Kalmar! Well det gick ju bra ändå!

Regn

Jag missade förra veckans Greys anatomy, upptäckte inte att det var så pass nya avsnitt så jag inte sett dem och missade även Desperate housewives igår pga av en fotbollsmatch. Nu undrar jag, borde jag inte få ladda hem dessa avsnitt då? De har gått på svensk tv, jag betalar både för min boxer OCH jag betalar tv-licens. Jag har alltså betalt för att se det de visar så laddar jag hem avsnitten och sen tar bort dem från min dator så är det som att jag sett dem på tv?! eller?
Jag får väl helt enkelt skylla mig själv för att jag missade dem helt enkelt. *morra*  Hade varit perfekt om man kunde se alla tv-program när man ville. Välja och vraka utan att behöva vänta på att de ska sändas vissa tider. Tv är ändå något jag betalar för så varför skulle jag inte kunna välja helt fritt? Kul om man vill se hela serier någon dag när man har ritkigt tråkigt eller är sjuk, bara logga in på någon sådan smart tv-sida och sedan plöjja en hel serie. men det finns väl säkert regler och lagar som förbuder det. *suck*

Well, ännu en kurs avklarad (blev avfirad med Sangria) och bara one to go innan sommaren och sen är det Belfast. Känns bra, lite overkligt. tänk att efter Belfast är det bara en termin kvar. DET känns väldigt underligt. Måste man börja tänka på vad man ska göra härnäst.
Spanien och plugga spanska kanske? Master någon annanstans? Jobba som ett as under sommaren och bara resa under hösten? Hmmm... så mycket planer. Klona sig och göra allt på en gång?

På dagsordningen idag:
Städa + Diska
Strukturera mig
Bläddra lite i böckerna

Känner mig redan liiiite duktig för att jag gick på morgonpromenad i regnet. Okej, Davids förtjänst men ändå. haha. Dock är det rätt nice att det regnar för då behöver man inte känna att man behöver gå ut. Stanna inne och mysa i myskläder och lyssna på bra musik. Dessutom har jag redan varit ute idag så det räcker. hehe. Nu är frukosten slut med. Dags att börja ta tag i saker!

Rock´n roll babies




RSS 2.0