Cola Cola Cowboys och pojksoldater



Trevlig helg på er! Nu ska jag vara "ledig" i 3 hela dagar innan påskveckan sätter igång.

rock´n Roll

It`s So Erotic



Jag läste att Madonnas nya video har väckt uppståndelse. Youtube har satt 18-årsgräns på den.
Jag tänkte: Kan den kvinnan chockera världen än och tittade på den. Jag gillar Madonna, dock som den bakåtsträvare jag är så gillar jag gamla Madonna, precis som jag gillar gamla Metallica.

Men jag tittade, och jag tittade två ggr och jag tittade en tredje. Vad är det jag missat? Vad handlar den här uppståndelsen om? Jag förstår inte? Har jag blivit avsexualiserad så jag inte förstår varför denna video anses för sexuell? Den känns som Madonna, sexet hänger i luften, det är avklädda människor, den är sexig men vad är det med denna som är så over the egde att den sätts 18-årsgräns på?

Sedan kommer jag på att det kanske är för att hon har ett gäng snygga män som dansar runt i ytterst liten klädsel och i vissa klipp, totalt nakna samt har man prytt deras kroppar med något så kvinnligt som strumbyxor och highheels. Är det de som anses för sexuellt för att ungdomar under 18 inte ska få titta på den?
Jag gillar konceptet jag, leka med sexualitet är väl något som verkligen ska uppmuntras i dagens samhälle. Tycker det finns alldeles för mycket fördomar om vad som ska anses vara manligt/kvinnligt.
Mera män i nylonstrumpor/higheels/fetishutstyrsel åt folket. Jag älskar det. Nu kan alla Svensson-killar som gillar att klä sig i nylonstrumpbyxor och highheels äntligen komma ut och slippa hänga på ställen som Darkside för att få sina begär om sexuellmättnad tillfredställd för att de inte vågar komma ut till sina fruar/flickvänner osv.

Kvinnor är nakna/halvnakna överallt i samhället men det ses inte för provokativt i samhällets ögon för det verkar vara normen idag. Men när män kläds i strumbyxor, highheels och visar lite rumpa i en musikvideo då ska det sättas åldersgräns på den?  Jag skrattar jag. Klart killar ska få dansa i nylonstrumpor och highheels och vicka på sin nakna rumpa i videos. Tjejer gör ju det i stort sett hela tiden så varför inte?

Vill ni se mera nakna mansrumpor (och kvinnsrumpor) bör ni kika på Spartactus-serien. Där är alla jämställt avklädda inför kameran.

Rock´n Roll




Is There Something After You?

I höstas fick jag hinten av en av de drivande krafterna bakom gymmet att jag borde gå och träna på kvällstid för de kanske spelar lite mer min typ av musik då, och min generation. Tydligen är jag fruktansvärt introvärt när jag tränar. Lurarna i öronen, ljudet på högsta volym och jag har ingen som helst aning om vad som händer runt omkring mig.

Jag sa att det var mycket skönare att gå och träna på förmiddagen och att jag inte trodde att musiken på kvällstid var riktigt min grej och samtalet avslutades där. Man kan väl i stort sett säga att jag trivs tillsammans med den äldre generationen som går till gymmet och att faktiskt kunna lyssna på min egen musik.

Jag tvivlar hårt på att de någonsin skulle spela någon av de låtar jag har i min mapp med gymmusik även om det var sista låten ut för kvällen innan stängningdags.

Här kommer några smakprov:







Men absolut, den dagen de spelar någon av dessa låtar kommer jag definitivt tänka mig byta gymtider, tills dess så fortsätter jag nog gå dit med min bästa tronföljare genom tiderna, mp3-spelaren!

Rock´n Roll

Organiserat Kaos, helt okej?



Försökt intala mig själv hela veckan att organiserat kaos är det bästa kaoset tills jag insåg att hela mitt liv ungefär såg ut som mitt skrivbord, och det var ingen positivt uppvaknande.

Så jag tar tag i saken. Först ut: Göra rent micron och tvätta jobbtvätten. Sen avslutar vi organiserandet  med ett Core-pass, kan behövas efter alla godfika som blivit denna helg. Sen blir det nog att läsa vidare.

Rock´n Roll

I dont want to walk around with you



Mitt största problem just nu är att 95 % av alla mina strumpor är hål i. Börjar bli lite pinsamt på gymmet när man ska ta av sig skorna och ska gå och byta om. Funderar på om detta är ett problem jag borde ta tag i eller om jag helt enkelt ska skita i det, det är ändå sommar snart och vem använder strumpor då?

Känner mest för att vrida upp Ramones på en väldigt hög volym och hoppa omkring i rummet men jag tyglar mig.

Snart: Danspass på gymmet. Mera skaka rumpa-dans åt svenskarna är bra. Shake that ass for fuck sake!

Rock´n Roll



Kalmar







more to come...

nu blir det jobbe och träne!

Rock´n Roll

Evil Dead

I kort: en av årets bästa helger so far.

Avsluta arbetsveckan med ett 75 min långt spinningpass.
Inledde helgen med att hämta upp mannen från båten, satte klockan, var på gymmet vid 10-tiden och körde ett 2 h ganska intensivt pass som Micke lagt upp. Rygg och Ben. Nya övningar så mycket teknik, lite lättare vikter, vilket fungerade perfekt för mig eftersom jag fortfarande rehabar lite efter min sträckning.

Så avsluta veckan med 8 pass allt som allt i blandad pott. Kan redan nu säga att det inte blir lika många kommande vecka men shit var skönt det var att träna så pass mycket. Mycket piggare, mer struktur på vardagen och fan vad jag ser fram emot att kunna gå och träna med Micke mera än någon gång i månaden. Mycket roligare.

Träffade upp mina båt-vänner på kvällen för bowling. Jag var riktigt kass, men det var faktiskt ganska kul. Avslutade det hela med middag med en massa skratt.

Söndag spenderades i soffan med "Evil Dead"-triologin. I fel ordning. Vi började att se trean och avsluta med ettan. Så kan det gå.
På kvällen när mannen åkt hem till storstan igen tog jag bilen ut på landet och tog en promenad längs stranden med bästa Anna för att sedan avsluta kvällen med att baka scones och dricka te tillsammans. Helt perfekt!

Nu är det arbetsvecka igen och jag har tusen saker att göra. Idag har jag dock gjort en ganska stor grej som innebär lite förändringar, mer om det inom kort.

Nästa helg är det återträff med tjejerna från Kalmar. Mina underbara tjejor. Kommer bli underbart!


Bjuder på den otroligt snygga filmaffishen från Evil Dead då jag faktiskt inte hade med mig kamera någonstans denna helg trots att den var så bra. Ibland är man bra borta!

Rock´n Roll

keep on rocking

Dags för sjunde passet denna vecka. Känns som träningstatistiken denna vecka kommer var i topp.
Inga förkylningar, ingen sträckning i ryggen som spökar *hålla tummarna* Kör fortfarande väldigt lätt rygg och ben men ökar sucessivt varje vecka. Hoppas snart kunna köra skiten ur mina ben. Så man knappt kan stå efter övningarna. Darrande ben ska det vara.

Tills dess, nu blir det spinning. Ösigt. Gick bra i förrgår. lite rädd för sträckningen men allt jag känner är härlig träningsvärk. Öka!!!!!



Borsta tänderna är viktigt, det har min mamma lärt mig!

Rock´n Roll

RSS 2.0