These boots are made for walkin'

 
Hur många tror ni det bor i detta hushåll?
...och låt mig tillägga. Detta är bara skorna som står nere vid dörren för tillfället. Det finns lite sporadiskt utsatta skor i trappan upp samt ett skoställ när man väl tar sig upp för trappen som är fullt.
 
 
 
 
Svaret är:
 
 
Dessa två. Det har gått så pass långt att min mor tycker det börjar bli lite mycket skor i hallen när hon räknade att nio par var mina. Då började jag räkna hennes par och det var precis lika många som stod nere vid dörren eller i trappen upp. Man skulle ju kunna tro att vi är en flerbarnsfamilj som bor i hennes lägenhet. 
 
Nu ska jag ta och städa upp den där röran så mor min inte snubblar och har sönder sig själv när hon kommer hem inatt. 
 
Dagens I-landsproblem är det dock. 
Jag måste ha en walk-incloset när jag väl lämnar denna ö. För Gott.
 
Rock´Roll

Jag kysste henne våldsamt

Nu ska det dansas på borden! Bilden ska vara så.  Det är så krogmiljöer ser ut.
 
Rock´n Roll

Fall From Grace

Känslan att leva farligt när man tvingas gå troslös halva dagen på stan är fantastisk. Jag har tydligen tappat konsten att packa gymväskan efter sommarens lite mindre ostrukturerade träning samt boende ombord då allt finns på plats och man slipper tänka. Jag kunde förvisso ha lagt ett par 60 kr på att gå och köpa ett par nya men valde att ta tillfället i akt och njuta av "friheten"! 
Idag återfanns även den borttappade rakhyveln som under mystiska omständigheter försvann efter en omfattande utresningen av badrummet. Tog det som en chans att ta vara på min ultrafeministiska sida och tänkte att det får växa fritt tills den behagade sig komma tillbaka och idag var den dagen. Inte en minut försent. Tänk att man kan bli glad för en sån liten händelse. Jag måste erkänna att jag inte kan stå upp för "ta-håret-tillbaka"-kampanjen. Påpekas måste dock att jag inte bryr mig det minsta om vad andra gör och inte gör med sitt hår. Bara jag slipper att ha lurviga armhålor etc. Jag kommer inskaffa senilsnöre på min rakhyvel. Må den ALDRIG rymma igen. 
 
Nu blir det fixa naglar sen ska jag och grabbarna grus se på film. Denna feminina sida kommer kastas på kant och jag blir en av grabbarna på en handvändning. Snus. snusk och sexism. You gotta love it. Höhöhöhö! 
 
 
(och jag vet, mina glasögon är sneda. Jag råkade somna med dem på, eller är det jag som är sned. Finns möjlighet på en)
 
Rock´n Roll 
 
 
 

Jag ringer mina bröder

Bokens dag idag. Som den akademikernörd jag är så tar jag tillfället i akt att gå och lyssna på några författare denna eftermiddag. Kulturtant ska jag bli när jag blir stor. En cool sån. 
 
Jag behöver väl inte ens påpeka om att jag inte tvekade när jag såg ett av de namn som skulle tala. 
Mannen som min syster ville gifta bort sig till. Jonas Hassan Khemiri. 
 
Inte så svårt att förstå att man faller som en fura när man kan uttrycka sig så som han kan och när man är sådär fruktansvärt vacker att titta på. 
 
 
 
Rock´n Roll

Psycho Holiday

Tog med mig Pantera till gymmet. 
 
 
 
Samt lite Misfits...
   
Det mynnade ut till att jag lyssnade lite på Danzig.
 
sen avslutades det hela med lite Necrocurse..
 
och Vicious Art.
 
 
Behöver jag tillägga att jag aldrig kommer få välja den musik som spelas offentligt på gymmet?
 
Hur som haver är det underbart att vara tillbaka på gymmet efter oregelbundet gymmande. Deppandet och förvirringen försvann på en sekund och jag kan återgå till mitt muntra Jessica istället för den bitterfittan jag kände höll på att ta över min vardag. Fuck it säger jag bara. Im on fire! Back on track! Glad, munter och trevlig. 
 
Rock´n Roll
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sick Bubbelgum

 
Rob Zombie spelar snart i Sverige tillsammans med Marliyn Manson. Jag är inget sånt ubertokigt fan av varken Zombie eller Manson rent musikaliskt men tankarna finns ändå på att jag vill se detta scenspektakel. Mestadels Zombie för att jag älskar hans filmer och ser fram emot hans nya "The Lords of Salem".
http://www.imdb.com/title/tt1731697/ Check it out!
 
Dock innan det inträffar så finns det två höjdpunkter i höst man inte vill missa. Den första är Electric Wizard spelningen på Stora Nalen den 27 Oktober. Be there, är det enda jag har att säga. 
 
 
Den andra är Morbid Angel-spelningen den 10 December. Den kommer bli AWESOME. Tillsammas med Kreator, Nile och Fueled by Fire kommer de ge en förhoppningsvis fantastisk spelning på fryshuset. Passa på att lyssna på toppenskivan Blessed are the sick här nedanför.
 
  
 
Rock´n Roll Vänner. 
och ja. jag kanske eventuellt är tillbaka här. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0