Electric

"Im a electric
I just want to dance"

Ja det är väl egentligen ingen fin bild utav mig i rosa randig pyjamas, nyvaket hår dock med frukost i magen och kaffet är uppdrucket och det är dags för promenad.
Fika med Filip väntas efter lunch. Det är underbart skönt att bara kunna gå ner till tåget och 10 min senare kliver man av på söder för att inta något mysigt fik. 
Det har dock sina nackdelar också. Mina promenader är inte alls lika mysiga som de längs Visby ringmur eller strandpromenad och jag har inte alls samma träningsinspiration men man kan väl inte få allt. Ni inbitna sthlmare får säga vad ni vill men nej, det finns inget vackrare än natur, landet och småstadsidyll. Jag är så felplacerad men jag älskar vår lägenhet, jag älskar att kunna träffa mina fina vänner här och jag älskar ena dagen kunna gå på syfestival sen andra dagen kunna inta en hårdrocksbar och dricka billig öl och lyssna på bra musik. Jag gillar att kunna se bussen åka förbi här utanför när jag är påväg i säng efter midnatt. (för er som inte vet. Visby har en obefintlig lokaltrafik men vad gör det eg när man kan promenera överallt?!)

Men åh, vad jag längtar till livet i ett hus på landet. I en annan tid. I en annan värld. I ett mer vuxet liv?

Tills dess är jag glad att jag bor på första våningen och kan dansa i köket utan att någon under störs. Jag fortsätter med det ett tag till när Micke inte är hemma eftersom han spyr på musik som inte innehåller dubbeltramp, growl mm. Jag säger: Fäll ner pungen och landa. Slappna av och go Cray. 

Om några veckor kommer Evelina med och då ska de dansas som tokigast.

 

 


RSS 2.0