"jag tog din sandlåda, du tog mitt liv"

"Människor i väst är glada idag"

Va? ja, jag är glad men jag är fan inte glad över vart den meningen syftade på.

Jag blev så irriterad idag på jobbet att jag stängde av radion. Jag orkade inte höra ett ord till om Bin Laden. Enda vettiga var en analytiker som sa att människor får inte tillbaka sina älskade förlorade för att en ledare är brutalt dödad (mördad i mina ögon) För det var väl mord? Att skicka specialister för att skjuta ihjäl en fruktad man? Hur kan det vara okej? Även om mannen i sig är ledare för något vi inte kan likgiltliga oss med?
Men tydligen får USA använda sig av alla metoder de bara vill. Andra får inte ifrågasätta, skada eller förstöra. Men USA får. De får bomba, lemlesta, tortera, döda människor varje dag för att de gör det i demokratins namn. Men kritiker till USA och väst får absolut inte bomba, lemlesta, döda människor i tro på något helt annat.

Jag är åter igen inte för några fundamentalistiska grupper och deras metoder. JAg tycker de är lika mycket skit som alla andra människor som trampar på medmänniskor för att nå fram med sin mening.
JAg tycker bara att USA inte är ett dugg jävla mycket bättre, även om de gör det i den sk demokratinsnamn.
Snart är det lika uttjatat och kommer säkert låta lika illa som när folk säger och agerar i religionsnamn. En tanke.

"Tar du min spade tar jag din sandlåda"


Jag förstår inte.

Ni som tror att faran är över för att USA säger sig dödat den värsta ledaren. HA!
En sådan aktion som den som utfördes mot USA är inte 1 man ensam om att styra igenom. "hotet" försvinner inte för att ni kallblodigt går in och avrättar en ledare.

hämnd?

Jag förstår inte hur världen ska någonsin kunna fortgå när det bara verkar som det rullar på i ett ekorrhjul. Vi har inte kommit någonstans sen när vi började. Vi dödar fortfarande människor idag för att de inte tycker vi som vi, vi ser dom som hot, vi svartmålar, vi lemlestar.
Människan blir aldrig bättre än såhär.

Ååååh, Astrid, älskade, Lindgren. Vad jag vill låsa in mig i en liten håla tillsammans med dina underbara sagor, vara barn igen och drömma om gröna ängar, galoppernade hästar, rena vattenbäckar och barfotabarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0