The traitor

Samtal mellan Snobben och Skrutten en eftermiddag i uppsatsen tecken

Skrutten försöker få fram fler kontaktuttag i sitt rum då Snobben bestämt sig för att ägna sitt plugg i hennes rum under dagen för deras tredje kombo har manligt sällskap och vi försöker hålla oss ur vägen lite grann. Vilket kan vara väldigt svårt när man sitter i uppsatsens tecken och river mer sitt hår än kanske skriver uppsats.

När Skrutten efter mycket om och men lyckats koppla ihop ett grenuttag med ett andra grenuttag efter lite framdragande av möbler och lite för mycket knäböjningar som gjort att henens knän ömmar

- Det här med sladdar är sexigt, säger Skrutten
Både Skrutten och Snobben, trötta och lite höga på egengjorda lattes och chokladkaka börjar skratta ikapp och Snobben tillägger när Skrutten kiknar efter skratt och det gör ont att skratta för magövningarna sen morgonen gör börjar göra sig påminda.
-Ja det är väl det här med fler sladdar i samma uttag som kanske är lite upphetsande?
Snobben och Skrutten kiknar av skratt och inser med ens att de är för trött med allt för dålig humor för att få vistas utanför lägenheten mer idag.


Rock´n Roll

Kommentarer
Postat av: Din favoritsyster

Hahahah, självklart måste det vara därför!!!

2010-05-05 @ 14:39:45
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

VISST GILLAR DU SKOR? Spana då in detta inlägget för ett superbra tips :D --> http://ceciliesjostrand.blogg.se/2010/april/nagon-som-vill-ha-gratis-skor.html#comment

2010-05-05 @ 15:38:29
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0