Det är för kallt för politik nu

"Det är för kallt för politik nu"

Vad tror ni det citatet kommer ifrån? Fundera nu. Tänk efter ordentligt. Vad kan menas med detta citat och vem kan ha sagt det?

Kan det vara att en kyla ligger över den politiska sfären? Kan det ha att göra med att Wikileaks stampat över alla världens politiska ledare och släpper hemlighetsstämplade dokument som får våra ledare att skruva på sig lite missnöjt, som om det skavar någonstans där det inte borde skava?

Har det något att göra med de politiska förändringarna som pågår i Tunisen, som spred sig till Egypten, som nu verkar vara det absolut största hotet mot oss västerländska badsugna turister som får våra solsemestrar inställda. Det är ju för hemskt det där, att inte få åka in ett politiskt oroligt land för att ligga och steka sig lagom röd på varje sida vid polen.

Jag skiter väl fullständigt i er turister som skulle åkt dit, ni kan fläska vidare på eran solbränna någonannanstans. Vi och våra I-landsproblem. Detta hade inte med saken att göra egentligen, men varför ska det vara det största svenska problemet just nu. VI KAN INTE ÅKA TILL EGYPTEN. Buhuu. Stackars oss. Tänk inte på dom nej, tänk inte på egypterna som står inför en stor politisk förändring i sitt land. Nej, men hu, vad ska hända med vårat turistparadis. Ohno.

Nej, men tillbaka till det jag började skriva om.

"Det är för kallt för politik nu"

Hör och häpna nu gott folk.

I en artikel, publicerad på helagotland.se, så finns detta citat som artikelnamn. Det är en artikel om Svergiedemokraterna på Gotland.

Artikel börjar "De hörs och syns i riksdagen"... men på Gotland är Sverigedemokraterna tysta.

Sen kommer det en artikel om Per Johansson som var förstanamnet till kommunvalet och också partiordförande Göran Paulsson uttalar sig på samma sätt.

"Det är för kallt för politik nu"

De ligger lågt, det är för kallt.
Verksamheten ligger lågt pga att ingen vill gå ut, det är för kallt.

De kan heller inte svara på om de tänker delta på politikerveckan. Svergiedemokraterna får en egen dag, och det är fortfarande för kallt för SD på Gotland att fundera på om ska delta eller inte.

Tydligen är politik något Sverigedemokraterna på Gotland bara pysslar med när fåglarna börjar kvittra, snön börjar smälta, bäckarnas vatten börjar stiga, gräset börjar titta fram och solen värmer.

Jag borde bli glad, skadeglad för alla de som röstade på SD på Gotland. Vilka förebilder ni har.
Hur skulle det gå om de hade blivit invalda i höstas? SD på Gotland jobbar inte när det är för kallt. Det har varit en kall vinter, en riktigt kall vinter, och den fortsätter.

Tänk om övriga partier tänkte likadant.

"Nej du Fredrik , jag kommer inte in idag, det är för kallt för att gå ut"  säger Carl Bildt.
"Det gör du helt rätt i Calle, jag stannar nog hemma idag jag med" svarar Fredrik

Jag tycker vi ska göra som SD på Gotland och lägga ner politiken när det blir för kallt. Det låter som det bästa förslaget SD någonsin kommit med. Vi lägger ner verksamheten. Tänk bara om alla SD-partier tänkte så. Jimmy, du kanske skulle behöva sparka dina kollegor i baken lite.

Ååh, du ljuva tanke men vem ska underhålla mig då?

Rock´n Roll älsklingar.

tänk på att stanna inne om det är för kallt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är skrämmande att det kan vara så kallt.

2011-02-01 @ 16:13:35
URL: http://www.sofiathehutt.blogspot.com
Postat av: Suza.9n:ne

Släkten är värst;))

Artikeln är jättebra!!

2011-02-01 @ 16:13:36
Postat av: syss

haha de e för kallt för allt just nu :D

2011-02-02 @ 13:35:59
URL: http://frombeijingtonewyork.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahahaha! Stor humor! Däremot blir jag inte ett dugg förvånad... SD strikes again!

2011-02-02 @ 17:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0